Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή -Άρη, Η επιτυχία χρειάζεται ευελιξία και αποφασιστικότητα


Κάποιες φορές οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να βρούμε άμεσες λύσεις, όχι ακολουθώντας τους συνηθισμένους τρόπους άλλα, χρησιμοποιώντας πλάγιους τρόπους.. Αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να αναγκαστούμε να γίνουμε πιο ευέλικτοι στον τρόπο που θα δράσουμε. Στις 24/05 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί  σε όψη εξάγωνου με Άρη από τους Ιχθύς (29ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον Άρη θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και θα βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούμε με πλάγιους τρόπους. Τα δυνατά μας όπλα θα είναι το πείσμα και η αποφασιστικότητα μας. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες θα έχουμε πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις, όχι μόνο για επαγγελματικούς αλλά και για λόγους αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια των προσωπικών  και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα είμαστε ειλικρινείς αλλά και άκαμπτοι στις θέσεις, παρόλα αυτά θα  εκφράσουμε τα συναισθήματα μας  με πάθος και χωρίς αναστολές. Ένα άλλο στοιχείο αυτής της όψης, είναι ότι κάτω  από την επιρροή της όψης μπορούμε να ασχοληθούμε με το χώρο του σπιτιού μας προχωρώντας σε  τεχνικές εργασίες.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς των 2 τελευταίων ημερών καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους ωθήσει να ξαναδούν τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, και να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες εάν αξίζει να πάρουν αυτό το ρίσκο. Σε προσωπικό επίπεδο, το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση τους θα γίνει αντιληπτή από όλους, ενώ, δεν θα διστάσουν να δείξουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να κινηθούν με αποφασιστικότητα στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, παράλληλα όμως, δεν θα διστάσουν να πάρουν και δυναμικές αποφάσεις για το μέλλον τόσο της  προσωπική τους ζωή όσο και της καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με ευθύτητα τις απόψεις  και τα συναισθήματα τους στα  φιλικά τους πρόσωπα , και στο σύντροφο τους, ενώ παράλληλα θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο σε όποιον προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στον δρόμο τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά τους, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν και πάλι κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τα σχέδια τους στο φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, δείχνοντας παράλληλα ότι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην κορυφή. Σε προσωπικό επίπεδο, οι συζητήσεις που θα έχουν αυτές τις ημέρες με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα είναι πολύ ευχάριστες , ενώ είναι πιθανό κάποιοι να κάνουν ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!