Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Επιλέγω τη σωστή στιγμή !!


Λίγο πριν από κάθε νέο μας ξεκίνημα, είναι σημαντικό να είμαστε αποφασισμένοι, αλλά και σίγουροι ότι έχουμε μελετήσει σωστά τις κινήσεις μας και έχουμε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα μας. Μία μέρα πριν από την Νέα Σελήνη του μήνα και συγκεκριμένα  στις 28/06  Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει η όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο  50’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τα επόμενα μας βήματα, με τη διαφορά ότι έχουμε πάρει το μάθημα μας και πλέον, οι κινήσεις μας θα είναι σωστά  μελετημένες ώστε να έχουμε άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα με το μικρότερο για εμάς κόστος. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα που έχουμε αυτές τις ημέρες, είναι πως ότι και αν κάνουμε θα  σε σταθερές βάσεις , και με δυναμισμό, υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο μας.

Και επειδή η ζωή μας μοιάζει με πεδίο μάχης, κερδισμένος είναι αυτός που ακολουθεί την καλύτερη στρατηγική. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο, είναι ότι θα έχουμε δίπλα μας άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ από την άλλη πλευρά, οι σχέσεις που θα  ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους  Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα καταφέρουν να σταθεροποιήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια,  με την βοήθεια ενός προσώπου από το φιλικό τους περιβάλλον το οποίο βρίσκεται σε καίρια θέση. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν με αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν με μεγάλη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα ακολουθήσουν με αφοσίωση και πειθαρχία ή να καταφέρουν να κόψουν κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φίλων τους, οι οποίοι θα τους συμπαρασταθούν στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να αναλάβουν και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u