Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Επιλέγω τη σωστή στιγμή !!


Λίγο πριν από κάθε νέο μας ξεκίνημα, είναι σημαντικό να είμαστε αποφασισμένοι, αλλά και σίγουροι ότι έχουμε μελετήσει σωστά τις κινήσεις μας και έχουμε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα μας. Μία μέρα πριν από την Νέα Σελήνη του μήνα και συγκεκριμένα  στις 28/06  Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει η όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο  50’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τα επόμενα μας βήματα, με τη διαφορά ότι έχουμε πάρει το μάθημα μας και πλέον, οι κινήσεις μας θα είναι σωστά  μελετημένες ώστε να έχουμε άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα με το μικρότερο για εμάς κόστος. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα που έχουμε αυτές τις ημέρες, είναι πως ότι και αν κάνουμε θα  σε σταθερές βάσεις , και με δυναμισμό, υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο μας.

Και επειδή η ζωή μας μοιάζει με πεδίο μάχης, κερδισμένος είναι αυτός που ακολουθεί την καλύτερη στρατηγική. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο, είναι ότι θα έχουμε δίπλα μας άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ από την άλλη πλευρά, οι σχέσεις που θα  ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους  Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα καταφέρουν να σταθεροποιήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια,  με την βοήθεια ενός προσώπου από το φιλικό τους περιβάλλον το οποίο βρίσκεται σε καίρια θέση. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν με αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν με μεγάλη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα ακολουθήσουν με αφοσίωση και πειθαρχία ή να καταφέρουν να κόψουν κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φίλων τους, οι οποίοι θα τους συμπαρασταθούν στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να αναλάβουν και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!