Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα, Η επιτυχία είναι μονόδρομος !!


Αποφασισμένοι να πετύχουμε, είμαστε αυτή τη χρονική περίοδο,  γι’ αυτό και δεν θα φοβηθούμε να δουλέψουμε σκληρά αλλά και μεθοδικά. Η ευκαιρία που περιμένουμε θα μας δοθεί στις 23/05, όπου  ο Άρης από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 28’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βρούμε την δύναμη που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, όσο σκληρά και αν χρειαστεί να δουλέψουμε, και να ξεπεράσουμε, κλείνοντας τα αυτιά μας στις διάφορες σειρήνες όλα τα εμπόδια, που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο μας.

Η πίστη στον εαυτό μας , και η αποφασιστικότητα μας θα μας βοηθήσουν να σταθούμε γερά στα πόδια μας, και να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και μεθοδικά, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας, ενώ δεν θα διστάσουμε, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε, θεμιτά και αθέμιτα. Πολύ σημαντικό θα είναι για εμάς το γεγονός ότι θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τους κρυφούς εχθρούς μας και αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μας, και να δώσουμε οριστικό τέλος σε καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν.

Σε  ότι αφορά την ερωτική μας ζωή,  η όψη αυτή θα ενισχύσει την ερωτική μας διάθεση και  θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας και  να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή . Η όψη εξάγωνου του Άρη με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 5 ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον ανάδρομου Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να μείνουν πιστοί στους στόχους τους και με αποφασιστικότητα να κυνηγήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, χωρίς να τους τρομάζει η προσπάθεια που πρέπει να κάνουν. Σε προσωπικό επίπεδο, πολύ σύντομα θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να γίνουν πιο τολμηροί και κυνηγήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, βάζοντας την ζωή τους σε νέους ρυθμούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει και μαζί να ζήσουν έντονες ερωτικές ιστορίες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει, για άλλη μια φορά  να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους, με τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα τους, ενώ είναι πιθανό να ανακαλύψουν και  το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της εργασίας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα  ασχοληθούν ουσιαστικά με τον εαυτό τους, την υγεία και την εμφάνιση τους, ενώ αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθειες.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να κυνηγήσουν με όρεξη, αποφασιστικότητα και τόλμη τα επαγγελματικά τους σχέδια, στην προσπάθεια τους να πετύχουν θα  χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, είτε είναι θεμιτά, είτε αθέμιτα, ενώ είναι πιθανό να ζητήσουν και την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το περιβάλλον τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους από τις διάφορες απειλές, και θα  να ανανεώσουν την ερωτική ζωή με τον σύντροφο τους.  Ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν αξέχαστες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από φίλους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καρκίνοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να εκμεταλλευτείτε ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου-  Θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται και επί ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτικό πάθος και εξουσία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ερωτική μας ζωή δεν έχει νόημα εάν δεν υπάρχει σε αυτή η έξαψη και πάθος. Καθορι ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χτυπάει την πόρτα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερέ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/6 – 26/6/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τυχερές γνωριμίες, έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u