Εξάγωνο Δία-Κρόνου, Με σύνεση και τύχη !!


Από τις 18.06-24.06 θα πραγματοποιηθεί το εξάγωνο Δία-Κρόνου που θα βοηθήσει να υλοποιήσουμε κάποια σχέδιά μας .Ο πλανήτης Δίας της επέκτασης θα συναντήσει τον Κρόνο τον πλανήτη της πραγματοποίησης σε μια πολύ θετική γωνία.Οι δύο δάσκαλοι του ζωδιακού θα έχουν μια καλή συνεργασία ώστε μέσα από συγκροτημένη προσπάθεια να νοιώσουμε υλικά και συναισθηματικά ασφαλείς.

Η σχέση Δία-Κρόνου αναφέρεται σαν όψη κοσμικής σοφίας και δικαιοσύνης  που επιτρέπει στον άνθρωπο να λειτουργήσει οργανωμένα και με πλήρη συνειδητοποίηση για να εξελιχθεί,να επιτύχει μέσω της υπομονής του και να πάρει ικανοποίηση.

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο ο Δίας στον Ταύρο θα φέρει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα που αφορούν τις  συναισθηματικές και τις υλικές μας ανάγκες ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει να κάνουμε τακτοποιήσεις ,να έχουμε εσωτερική ωρίμανση,συγκρότηση στη σκέψη μας,να πραγματοποιήσουμε κάποιες εμπνεύσεις μας και να υλοποιήσουμε κάποιους οραματισμούς μας.

Η συγκεκριμένη όψη θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 24.06 ωστόσο θα συνεχίσει να μας επηρεάζει θετικά από απόκλιση μέχρι τα μέσα Ιουλίου ενώ θα επαναληφθεί από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου του 2024.

Θα ευνοηθούν όλα τα ζώδια στους ανάλογους οίκους που θα πραγματοποιηθεί η όψη ωστόσο περισσότερο θα ευνοηθούν από την ομάδα των Σταθερών (Ταύροι-Σκορπιοί),από την ομάδα των Μεταβλητών (Παρθένοι-Ιχθύς) και από την ομάδα των Παρορμητικών (Καρκίνοι-Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι μπορεί να φέρει αυτή η όψη σε κάθε ζώδιο..

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεται στον Ταύρο όλη τη χρονιά στον τομέα των οικονομικών σας και θα σας ευνοεί ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια ισχυρή υποστήριξη μέσα από την καριέρα σας ώστε να νιώσετε ασφαλείς.Σχέδια και όνειρα πραγματοποιούνται ενώ και συναισθηματικά κάποιοι ίσως να πάρετε ικανοποίηση από μια μόνιμη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοεί το ζώδιό σας όλη τη χρονιά ωστόσο η σχέση του με τον Κρόνο θα σας φέρει μια σημαντική υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ίσως να έχει μια ανώτερη σχέση ,έσοδα από συνεργασίες,σπουδές ή ταξίδια θα ευνοηθούν ,θα υλοποιήσετε στόχους και ίσως να κάνετε μια μόνιμη σχέση .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και θα σας προστατεύει από κακοτοπιές και θα είναι φύλακας άγγελος σε όλη τη διάρκεια που θα παραμείνει στον Ταύρο για εσάς ενώ ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα σας δώσει τη δυνατότητα μέσα από σκληρή προσπάθεια και κούραση στην καριέρα σας να έχετε αυτά που επιθυμείτε.Κρυφή υποστήριξη από εργασία και έσοδα αλλά και ικανοποίηση και συναισθηματική ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο των φίλων ,των ομάδων των στόχων και θα συναντήσει τον Κρόνο στους Ιχθύς που θα βρίσκεται στον οίκο των σχεδίων,ταξιδιών ,σπουδών αλλά και νομικών θεμάτων.Κάποιοι ίσως να μπείτε σε ομάδες πιο μεταφυσικές και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας ωστόσο εάν είστε καλλιτέχνες ίσως να ταξιδέψετε με ομάδες που συνεργάζεστε.Νομικά θέματα θα τακτοποιηθούν και όνειρα θα πραγματοποιηθούν ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια σημαντική γνωριμία σε κάποιο ταξίδι ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον τομέα της καριέρας σας και ο Κρόνος στον οίκο των οικονομικών των συνεργατών σας ή των σχέσεών σας.Θα καταφέρετε να καθιερωθείτε στην καριέρα σας ,να κάνετε σημαντικές συνεργασίες,να ασχοληθείτε με ασφάλειες,αλλά και να ρυθμίσετε θέματα οικονομικά.Επίσης θέματα παιδιών θα ευνοηθούν αλλά και κάποια ερωτική γνωριμία μέσα στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των σχεδίων σας,του εξωτερικού,των νομικών αλλά και των σπουδών για κάποιους νέους ενώ ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.Θα ευνοηθεί η σταθεροποίηση σε οτιδήποτε επιθυμήσετε ,σταθεροποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες και γάμος λόγω ίσως ενός παιδιού.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει τα έσοδα από τρίτους,κληρονομικά ίσως θέματα αλλά και νέες γνωριμίες ωστόσο θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά.Θα μπορέσετε όμως να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό μέσα στην καθημερινότητά σας και κάποιοι να ρυθμίσετε οφειλές ώστε να νιώσετε ασφαλείς ενώ κάποιοι ίσως να πουλήσετε και κάποιο ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοεί μόνιμα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ο Κρόνος θα βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σας ,της διασκέδασης,των παιδιών και της δημιουργικότητας.Θα υπάρχει σταθεροποίηση και υλοποίηση επιθυμιών μέσα από μια μόνιμη συνεργασία ή σχέση που θα κάνετε ,θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά ή τον ερχομό ενός παιδιού ενώ ίσως να ευνοηθούν και κάποιες επενδύσεις.Θέματα με τα αδέλφια επίσης θα αποκατασταθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα συνεχίσει να ευνοεί την υγεία σας,την φυσική σας κατάσταση,την καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ  ο Κρόνος στους Ιχθύς ίσως να βάλει στη διαδικασία να τακτοποιήσετε το χάος που ίσως δημιούργησε το πέρασμα του Ποσειδώνα.Ωστόσο θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας  μέσα από έσοδα της εργασίας ή την προσπάθειά σας και ίσως να νιώσετε περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια μέσα στην οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει την δημιουργικότητα σας ,τους έρωτες και τη σχέση με τα παιδιά σας ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε και να είστε περισσότερο οργανωμένοι στη σκέψη σας.Συνεργασίες θα σταθεροποιηθούν,σχέσεις επίσης ,νέες γνωριμίες αλλά και γνωριμίες από τα παλιά  καθώς και τα οικονομικά σας .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού ενώ το εξάγωνο του με τον Κρόνο ίσως να σας φέρει έσοδα μέσα από την οικογένεια,ίσως να καταφέρετε να ρυθμίσετε οφειλές ή να κάνετε μια αγοραπωλησία σπιτιού και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς παρόλο που ίσως να πιεστείτε κάπως ψυχολογικά.Επίσης κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια συγκατοίκηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει τον τομέα της επικοινωνίας και των γνωριμιών σας και το εξάγωνο του με τον Κρόνο από το ζώδιό σας φαίνεται ότι θα σας φέρει επιτυχία μέσα από συμφωνίες ,νέες προτάσεις και γνωριμίες.Θα χρειαστεί να κουραστείτε ωστόσο θα πάρετε ικανοποίηση σε θέματα επαγγελματικά ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια υποστήριξη από τα αδέλφια σας.Επίσης νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν και θα έχουν την δυνατότητα να σταθεροποιηθούν.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!