Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, Λόγια που μιλάνε στην καρδιά μας …


Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας για όλους μας, με πολλά γεγονότα και αρκετές εντάσεις, γι’ αυτό και οι καλές στιγμές είναι μια όαση για όλους μας. Λίγο πριν ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη πορεία θα μας δώσει την δυνατότητα να μπορέσουμε να εκφραστούμε ελεύθερα χωρίς να υπάρξουν παρανοήσεις.

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου (11ο 34’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ευχάριστες αλλά ουσιαστικές συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες, θα γνωρίσουμε μέσο των φίλων μας σημαντικά πρόσωπα, οι απόψεις μας θα ανεβάσουν την δημοτικότητα μας, θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε στον/ στην σύντροφο μας τα βαθιά μας συναισθήματα  χωρίς περιττά λόγια,  θα έχουμε την δυνατότητα να πούμε με τρυφερό τρόπο τις αλήθειες μας, ενώ θα έχουμε την ικανότητα να διεισδύσουμε στις σκέψεις των συνομιλητών μας και να δούμε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα τους.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. .

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε στη δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την αυτοπεποίθηση και την διεισδυτική σας ματιά, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη τρυφερότητα τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βάλετε τις βάσεις μιας μελλοντικής συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου  σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, το κλίμα στην δουλειά σας θα είναι για λίγες ημέρες ευχάριστο και αρμονικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θέλετε να μοιραστείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα έχει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους φίλους σας τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είστε οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ.

ΛΕΩΝ

Ένα από τα στοιχεία  που σας κάνουν να ξεχωρίζετε είναι η γενναιοδωρία σας. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί, εκφραστικοί και γενναιόδωροι με τους αγαπημένους και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την ρύθμισης μιας οικογενειακής οικονομικής εκκρεμότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα με την επικοινωνιακή σας άνεση και τον μαγνητικό σας λόγο κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων. Εσείς απλά να είστε έτοιμοι για την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία για λίγο καιρό ακόμη θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία την οποία θα πρέπει να κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δυνατό σας όπλο αυτές τις ημέρες δεν είναι άλλο από το μαγευτικό σας λόγο.  Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας με την επικοινωνιακή σας άνεση και τον πειστικό σας λόγο στους φίλους και στους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να γοητεύσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές σας στις φιλικές και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτό το χρονικό διάστημα  εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προσέξετε την εικόνα σας προστατεύοντας παράλληλα την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργικές συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας πλάνα στους φίλους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα κάλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση σας θα φανεί πολύ έντονα αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων και των συμφωνιών στις οποίες θα προχωρήσετε. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που θα δώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Το δρόμο προς την επιτυχία ανοίγετε σιγά – σιγά εσείς οι Ιχθύες . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν την επέκταση των μελλοντικών σας σχεδίων, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού να έρθετε πολύ κοντά με ένα συνεργάτη σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!