Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, πρωτότυπες ιδέες…

Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, πρωτότυπες ιδέες…


Στις 07/06 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο  ζώδιο του Ταύρου (4ο 59’). Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες συναντιούνται σε αρμονικές όψεις,  τότε γίνεται κάτι μαγικό, μιας και ο Ουρανός ενισχύσει τις διανοητικές ικανότητες μας ικανότητες. Ιδιαίτερα κάτω από την  επιρροή της όψης εξαγώνου Ερμή – Ουρανού θα μας δώσει εντελώς ξαφνικά πρωτότυπες ιδέες, θα ενισχύσει την εφευρετικότητα μας, θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε με διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις γύρω μας και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο τις διαχειριζόμαστε, είναι πιθανό να μας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς στην επικοινωνία, ενώ, ακόμα και οι πιο εκκεντρικές μας συμπεριφορές θα γίνουν αποδεκτές από όλους, επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για να αγοράσουμε τελευταίας τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έξυπνες ιδέες έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προστατεύσετε τα κεκτημένα τις οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να αρχίσετε σιγά –σιγά να συνηθίζετε στις αλλαγές. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον νέο κάτοικο του ζωδίου σας τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να γίνετε πιο τολμηροί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις γύρω από μια επαγγελματική συμφωνία οι οποίες είχαν κολλήσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ταλέντο σας στην επικοινωνία αναδεικνύεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το ενδιαφέρον του φιλικού σας κύκλου, ενώ, η όποια προκλητικότητα στην συμπεριφορά σας θα αντιμετωπιστεί ως χαριτωμένη. 

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν πολυσυμπαθείτε τις αλλαγές. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει μια έξυπνη ιδέα η οποία θα επιταχύνει τις εξελίξεις στην καριέρα σας και σύντομα θα αλλάξει ριζικά και την δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συζητήσετε μια πρωτότυπη ιδέα σας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, και να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  τα επαγγελματικά σας σχέδια με έξυπνο τρόπο, ενώ, θα έχετε και απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ευφάνταστο τρόπο, ενώ μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία θα σας γεμίσει χαρά. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, μια ξαφνική γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες με τις οποίες θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν και θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα πρωτότυπο τρόπο για να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός μελλοντικού συνεργάτη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε οι νικητές στο παιχνίδι της κατάκτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες έχετε αναλάβει  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος βρίσκεται  στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να οργανώσετε την δουλειά σας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, και να κάνετε πιο όμορφη τόσο την δική σας όσο και την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η χρονική  περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους  Ιχθύες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε νέα φιλόδοξα σχέδια σας με έξυπνο έως προκλητικό τρόπο, ενώ, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε και να γοητεύσετε το τον αντικείμενο του πόθου σας με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u