Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει;

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει;


Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου του  2019, θα πραγματοποιηθεί στις 03/06 στις 13:01 μμ (θερινή ώρα) στο ζώδιο των Διδύμων (12ο 33’ ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 10ο 17’ της Μεταβλητής Παρθένου.

Η όψη συνόδου του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 10ο Ηλιακό οίκο σε όψη τετραγώνου με τον Ωροσκόπο και τον Ποσειδώνα  και όψη αντίθεσης με τον Δία, θέλει να μας δώσει το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την δημόσια εικόνα μας, και να μην διστάζουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας γιατί δεν θέλουμε να δυσαρεστήσουμε τους άλλους. Αυτή η αλλαγή θα βρει έντονη αντίσταση τόσο από την οικογένεια μας όσο και από τους φίλους και τους συνεργάτες μας που μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει άλλες συμπεριφορές από εμάς.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και θα είναι σημαντικός βοηθός στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα ισχυροποιήσει την θέληση μας να αποκτήσουμε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας.

Ωστόσο, επειδή το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα καιροφυλαχτεί, είναι πιθανό να μπλεχτούμε μόνοι μας στα δίχτυα των ψευδαισθήσεων και της ματαιοδοξίας μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε πίσω, μιας και η ανάγκη για αλλαγή πριμοδοτείται από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης, και η οποία θα βοηθήσει ώστε οι αλλαγές που θα δρομολογήσουμε να ολοκληρωθούν όσο γίνεται πιο ομαλά.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι να πάψουμε να είμαστε δέσμιοι της εικόνας που έχουν δημιουργήσει οι άλλοι για εμας και να μην διστάσουμε να εκφράσουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσοι μπορούν και θέλουν θα είναι συνοδοιπόροι μας, ενώ οι υπόλοιποι θα αφήσουν χώρο για να μπουν νέα πρόσωπα στην  ζωή μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε τα θέλω μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Ιουνίου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  θα βοηθήσει εσάς τους Κριούς να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ ανοίγει το δρόμο για σημαντικές συζητήσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, οι οποίες θα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, μέχρι να ολοκληρωθούν προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και το πιο σημαντικό, να αποφύγετε τις σπατάλες για λόγους εντυπωσιασμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να  προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Φυσικά θα υπάρξουν και οι αντιδράσεις, όμως η επιθυμία σας για το καινούργιο και διαφορετικό θα είναι πολύ πιο δυνατή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία όχι μόνο να οραματιστείτε το μέλλον σας, αλλά και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των κινήσεων που πρέπει να κάνετε για να το υλοποιήσετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, πλέον δεν φοβάστε τις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, η επαφή μαζί τους θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ παράλληλα θέλει να σας πει ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τους δισταγμούς και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα Σπουδών. Επίσης, είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (πχ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες.
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει να βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δώσετε χώρο να μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας θα φέρει  η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο σε εσάς τους Αιγόκερους. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας , ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα του απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 4ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε σημαντικές οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση και θα βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u