Ζώδια και Παρανομία


Το κάρμα εκφράζεται μέσα από πολλές ποιότητες.

Μία από τα προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτό το πεδίο που διαλέγουμε να κατέβουμε είναι η σχέση μας με την δικαιοσύνη, όπως αυτή ορίζεται και από αναλλοίωτους νόμους και από πρόσκαιρους ανθρώπινους.

Χωρίς ποτέ να χάνεται το νόημα της ελεύθερης βούλησης, οι αστρολογικές συντεταγμένες μας λένε αν μια ψυχή θα έχει ροπή προς την παρανομία ή αν θα επιλέξει έναν άλλον δρόμο. Ας μην ξεχνάμε ότι η παρανομία παίζει κι αυτή ένα μεγάλο ρόλο στο κοσμικό σχέδιο.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτός που βγαίνει από την πεπατημένη και από τα όρια της εποχής του ουσιαστικά αντιβαίνει τους νόμους που θέτει ο Κρόνος. Όσο και αν εννοείται ότι θέλουμε να είμαστε καλοί και αγαθοί, η «επανάσταση» αυτή απέναντι στον Κρόνο δεν είναι άνευ σημασίας, έχει και θετικά χαρακτηριστικά στην πορεία των ψυχών μας.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα από τα εγκληματολογικά αρχεία των αμερικανικών υπηρεσιών δίωξης έδωσε απτά και συγκεκριμένα αστρολογικά χαρακτηριστικά στην τάση του κάθε ζωδίου προς την παραβατική – έως και εγκληματική – συμπεριφορά και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αυτές τις στατιστικές, που αποδεικνύουν άμεση εμπλοκή του γενέθλιου χάρτη ενός ατόμου στην σχέση του με τον νόμο.

Από τα τρία ζώδια της Φωτιάς

Ο Τοξότης θεωρείται ότι έχει περισσότερη τάση στην παρανομία, αλλά συλλαμβάνεται και πιο δύσκολα. Ο Κριός συνήθως εμπλέκεται σε εγκλήματα με όπλα και ο Λέων είναι αυτός που έχει την μικρότερη στατιστικά συμμετοχή σε εγκλήματα, αλλά είναι αυτός που θεωρείται πιο επικίνδυνος και πιο αποφασισμένος, αν τελικά εμπλακεί.

Από τα τρία ζώδια του Αέρα,

Οι Ζυγοί τείνουν να έχουν περισσότερη εμπλοκή με την παρανομία. Αν βγουν εκτός κοινωνικών ορίων είναι ένοπλοι και θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι γιατί είναι απρόβλεπτοι.  Οι Δίδυμοι συνήθως έχουν να κάνουν με εγκλήματα απάτης και είναι άοπλοι, ενώ ο Υδροχόος τείνει να κάνει εγκλήματα που σχετίζονται με την εκδίκηση, και μάλιστα σε προχωρημένη ηλικία. Αν οι προσδοκίες του Υδροχόου για εξέλιξη και αναγνώριση διαψευστούν όσο προχωράει στον κύκλο της ζωής του, παίρνει εκδίκηση από όλη την κοινωνία για αυτό.

Στα ζώδια της Γης

Ο επικίνδυνος θεωρείται ο ταύρος. Έχει ψυχολογία θυσίας, είναι πολύ συναισθηματικός και απρόβλεπτος. Πάντως με την ένοπλη παρανομία σχετίζεται ο Παρθένος ενώ ο Αιγόκερως είναι συνήθως η λογιστική μηχανή παράνομων ομάδων και εταιριών, έξυπνος και ευέλικτος, με καθαρό πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Για τα ζώδια του νερού

Ο Καρκίνος έχει τους πιο πολλούς εγκληματίες (από όλα τα ζώδια) και μπορεί να είναι εξαιρετικά βίαιος. Δεν είναι για το τίποτα ο προστατευόμενος του Άρη… Τόσο οι Ιχθύες όσο και ο μάλλον δυσφημισμένος Σκορπιός έχουν μέτριες εγκληματικές επιδόσεις…

Με βάση τις πληροφορίες από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (fbi.gov), ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τις περισσότερες συλλήψεις, πράγμα που δείχνει ότι είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώδια στο ζωδιακό κύκλο. Μετά τον Καρκίνο, ο Ταύρος είναι αυτοί που διαπράττει τα πιο σημαντικά εγκλήματα.

Και τα δύο ζώδια είναι  αρκετά ευέξαπτα και μπορεί να έχουν έναν πολύ έντιμο βίο που να τον τινάξουν σε μια στιγμή στον αέρα από παραφορά. Ο Τοξότης είναι το νούμερο τρία. Τα υπόλοιπα ζώδια – με πτωτική τάση από το πιο επικίνδυνο στο περισσότερο αμέτοχο σε εγκληματικές συμπεριφορές – ακολουθούν την εξής σειρά.

4 – Κριός

5 – Αιγόκερως

6 – Παρθένος

7 – Ζυγός

8 – Ιχθύες

9 – Σκορπιός

10 – Λέων

11 – Υδροχόος

12 – ΔίδυμοιOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!