Εξάγωνο Ήλιου – Δία, H τύχη μας χτυπά την πόρτα !!


Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να οσμίζονται τις ευκαιρίες και να τις αναπτύσσουν σωστά, μέσα από μελετημένες κινήσεις και σκληρή δουλειά. Γι’ αυτό το λόγο και όταν η τύχη μας χτυπάει την πόρτα, θα πρέπει να την ανοίγουμε και να τις επιτρέπουμε να μπει μέσα και να μας προσφέρει τα δώρα της.

Στις 15/04 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (25ο 57’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, η λέξη κλειδί είναι η λέξη ευκαιρία, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ώστε να δούμε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας σε ότι κάνουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα βρεθούν δίπλα μας άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειες μας, η τύχη θα μας χαμογελάσει καθώς θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που πάντα ονειρευόμασταν, μας υπόσχεται επίσης επιτυχία αλλά και σημαντικά κέρδη.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς  όσο και τους  Λέοντες  και τους Υδροχόους  του 3ου   δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Κριοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, την εύνοια της θα την κουβαλάνε σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με  τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι η τύχη σας χτυπάει την πόρτα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας έχοντας δίπλα σας σημαντικές βοήθειες από το φιλικό σας περιβάλλον, θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας πάρουν υπό την προστασία τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια σχέση που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι το τυχερό σας αστέρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ένα ζήτημα που έχετε στην δουλειά σας, και να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης, θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες μέχρι να ολοκληρωθούν καλό θα ήταν να μην τις μοιραστείτε με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φετινή χρονιά , όπως έχετε καταλάβει, είναι πολύ σημαντική για εσάς τους  Διδύμους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα ανοίξει τον δρόμο της προσωπικής και επαγγελματικής σας ανάπτυξης, καθώς θα φέρει στον δρόμο σας άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα πιστέψουν σε εσάς και θα σας προσφέρουν σημαντικές βοήθειες. Ιδιαίτερα τυχεροί θα είστε όσοι ασχολείστε με τα Μ.Μ.Ε, ή τον Τουρισμό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Καρκίνους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες εκτός από σημαντικά κέρδη, θα δώσουν και σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Το τελικό ισοζύγιο για εσάς θα είναι θετικό, καθώς, όχι μόνο θα ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε την εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά θα πρέπει να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφέρουν να βρουν οριστική λύση σε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσης που τους απασχολεί καιρό, ενώ για άλλους, μια νέα συνεργασία, θα τους φέρει σημαντικά οφέλη, και μέσα από αυτή θα προβληθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας και να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει. Αυτό μπορεί να σημαίνει και νέες ευθύνες, με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού  με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται η τύχη είναι συνοδοιπόρο σας σε ότι και αν κάνετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση την οποία δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα έρθει και θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, και να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην ζωή σας. Επίσης, θα νιώσετε σίγουροι και για τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι αυτές οι μέρες η ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τον εαυτό σας και τα δημιουργικά σας σχέδια με τον καλύτερο τρόπο και να προχωρήσετε σε τυχερές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την χαρά και τον έρωτα μέσα από την δουλειά ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικά κέρδη θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία εκτός από το γεγονός ότι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στην δουλειά σας, θα σας προσφέρει και οικονομική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας τη φετινή χρονιά, έχει ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία για εσάς τους  Υδροχόους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πολύ σημαντικά νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι και επιτυχημένα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να συναντηθείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα και να συζητήσετε τα σχέδια σας, και να ξέρετε ότι η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς, και ας δουλεύετε αθόρυβα. Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε την δύναμη μέσα σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Κινηθείτε σωστά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, και να είστε σίγουροι ότι και τα δώρα και κέρδη θα έρθουν πολύ σύντομα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!