Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, επιβράβευση της συνέπειας και της προσπάθειας !!!


Στις 08/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω όψη εξάγωνου (15ο 53’). 

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου Ήλιου Κρόνου υπόσχεται ότι θα φέρει στο άτομο επιτυχία μετά από σκληρή δουλειά, θα έχει πάντα την εύνοια ισχυρών προσώπων ή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, είναι το άτομο που έχει πλήρη επίγνωση των ορίων και των δυνατοτήτων του, ενώ αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το αίσθημα του δικαίου.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου Ήλιου – Κρόνου θα μας βοηθήσει να πάρουμε ώριμες αποφάσεις, θα ενισχύσει την αξιοπιστία μας, θα επιβραβεύσει την κοπιαστική δουλειά και την συνέπεια μας, θα μας φέρει νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το αίσθημα δικαιοσύνης.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η  θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δώσει εντυπωσιακά κέρδη, θα είναι όμως αξιόπιστη, σταθερή και με διάρκεια στο χρόνο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοκυριαρχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες στην σχέση σας με τον / την σύντροφο σας και να την ξαναχτίσετε από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει την επιβράβευση από τους προϊσταμένους σας που τόσο καιρό περιμένατε. Αυτή θα συνοδευτεί και με την ανάληψη νέων ευθυνών χωρίς όμως τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές, μην ανησυχείτε όμως γιατί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα νέο φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την σχέση σας με τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο σε επόμενο στάδιο.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητα της οικογένεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή, την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ενισχύσει την αξιοπιστία σας και θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι είστε άνθρωπος όχι μόνο των λόγων αλλά και των πράξεων. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την εξέλιξη της σχέσης με τον / την σύντροφο σας θα τον/την εκπλήξουν ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε αξιόπιστες λύσεις με τις οποίες θα τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένεια σας, ενώ παράλληλα, θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι ο ηθικός σας κώδικας και οι αξίες σας έχουν βαθιές ρίζες και προέρχονται από την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω υπόσχεται ότι θα σας επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά, την συνέπεια και την αφοσίωση στους στόχους σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κανένας πλέον δεν θα μπει στην διαδικασία να αμφισβητήσει τις ικανότητες σας καθώς ότι έχετε καταφέρει το έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τα επόμενα σχέδια σας, παράλληλα, θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας και να δώσετε σημασία σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η  θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να λάβετε την στήριξη σημαντικών ανθρώπων, την οποία έχετε κερδίσει με τις οργανωτικές σας ικανότητες, την αξιοπιστία και το γεγονός ότι δεν φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τα ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι όταν βάλετε κάτι στόχο μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να έχετε ισχυρό κίνητρο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δείξετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, την οποία ούτε εσείς πιστεύατε ότι έχετε.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία πιστεύουν σε εσάς και στις ικανότητες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Άρη – Δία, Εντάσεις και εκρήξεις θυμού !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αίσθηση που έχουμε όλοι μας , αυτές τις ημέρες, είναι ότι καθόμαστε πάνω σε μια βό ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, γι ...

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u