Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Η ώρα των σοβαρών αποφάσεων έφτασε …


Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας και να βάλουμε τους στόχους της επόμενης και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το μέλλον . Στις 12/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (20ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, έρχεται για όλους μας η ώρα να αποδείξουμε την ωριμότητα μας, καθώς θα κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας. Αρκετοί από εμάς δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε νέες ευθύνες στην δουλειά μας, ή να κρατήσουμε μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στους  συναδέλφους μας.

Επίσης, για αρκετούς από εμάς έρχεται η ώρα της επιβράβευσης, αφού ο Κρόνος, όσο αυστηρός και αν είναι, είναι πάντα δίκαιος, γι’ αυτό την σκληρή δουλειά και τους καλούς μαθητές στο τέλος πάντα τους επιβραβεύει. Σε ότι αφορά το προσωπικό μας κριτήριο, θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας πιο αντικειμενικά,  ενώ η σοβαρότητα ,η υπευθυνότητα και η συνέπεια μας θα είναι τα όπλα με τα οποία θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο δύσκολων φίλων και συνεργατών μας.

Επίσης, ο Κρόνος έχει σχέση και με τα όρια, γι’ αυτό και για τους περισσότερους από εμάς, αυτή η όψη μπορεί να είναι η αφορμή που θα μας ωθήσει  να βάλουμε όρια στο φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό μας περιβάλλον.

Ιδιαίτερα οι Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να κρατήσουν υπεύθυνη στάση απέναντι στις καταστάσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσουν, ενώ θα πάρουν και σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και της καριέρας τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτές τις ημέρες θα είναι τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το μέλλον τους, αφού θα τους βοηθήσει να πάρουν  σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους, και την εξέλιξη της καριέρας τους, μετά από ώριμη σκέψη, ενώ παράλληλα, θα επιβραβευθεί η συνέπεια, σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ευνοϊκές για να κλείσουν  οριστικά κάποιες Νομικές ή γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, που τους απασχολούν καιρό, ενώ οι αδέσμευτοι θα αποφασίσουν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα την σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να βάλουν τους στόχους της επόμενης χρονιάς και να οργανώσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που σύντομα πρόκειται να αναλάβουν και νέες ευθύνες στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσέξουν την διατροφή τους, και την εμφάνιση τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να έρθουν κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τους βοηθήσουν να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, και αυτό γιατί με την συνέπεια και  τις οργανωτικές τους ικανότητες κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, όσο και αν δεν τους αρέσει, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μάθουν την έννοια των ορίων και να την εφαρμόσουν στους φίλους και στην οικογένεια τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό αυτές της ημέρες να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση με ένα άτομο με το οποίο είτε είχαν φιλικές σχέσεις, είτε γνώρισαν σε μια φιλική συγκέντρωση.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσουν μια πιο υπεύθυνη στάση στην δουλειά τους, ενώ από την άλλη πλευρά μετά από αρκετοί σκέψη θα αποφασίσουν τι πραγματικά θέλουν στην προσωπική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!