Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Ο έρωτας αποτελεί βασικό πυλώνα στη ζωή μας, ωστόσο, για να μπορέσουμε να νιώσουμε όμορφα και να προχωρήσουμε χρειάζεται να έχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Σύμμαχος μας αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της  στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 10/12 στις 05:52 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 03/01 στις 04:09 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να βοηθήσει να βάλουμε τις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές μας σε σταθερές βάσεις.  Και θα το κάνει αβίαστα, καθώς με την βοήθεια της θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε τα συναισθήματα μας σε τάξη, βλέποντας με πιο καθαρή ματιά ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή μας, ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει να συμπεριφερθούμε με αξιοπρέπεια στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις έχοντας ως προτεραιότητα την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε τόσο πολύ όσο βρισκόταν στο ζώδιο του Τοξότη.

Από την άλλη πλευρά, καταλυτική θα είναι η συμβολή της στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους, αφού σε πείσμα όλων των εξωτερικών εμποδίων, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε  προσηλωμένοι στα θέματα καρδιάς και στους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να απομακρύνουμε από την ζωή μας ή να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όσους προσπαθούν να μας επηρεάσουν αρνητικά είτε μεταφέροντας μας κακόβουλα σχόλια ή είτε προτρέποντας μας  να τα παρατήσουμε.

Το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι το ζώδιο που έχει άμεση σχέση με την καριέρα και την εικόνα και την επαγγελματική μας εξέλιξη, γι’ αυτό και η παρουσία της αυτή τη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα καριέρας, και αυτό γιατί, θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε  θα ανοίξει το δρόμο για να έρθουμε πιο κοντά με ισχυρά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα ζήσουν μια από την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς, παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ τις ερωτικές περιπέτειες θα πρέπει να προσέχουν  τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 22/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (15ο 21’), θα ανατρέψει ευχάριστα την ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, καθώς θα τους χτυπήσει την πόρτα ο κεραυνοβόλος έρωτας.
  • Στις 28/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (22ο 48’), υπόσχεται να βγάλει στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (27ο 39’), θα μεταμορφώσει την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, με ένα μοιραίο έρωτα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τους στόχους ζωής ετοιμάζεστε να κυνηγήσετε  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να ξεκινήσετε την επόμενη χρονιά με πολλές υποσχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από ωραιότερες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο ευχάριστη και θετική θα είναι για εσάς, αφού θα ανοίξει τον δρόμο για  να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, και να επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα σε ένα ταξίδι ή που ζει σε άλλη χώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να κλείσετε  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ θα σας φέρει και μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα ζήσετε έντονες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον  7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, οι οποίες μπορεί να είχαν διαταραχθεί εξαιτίας της ασυνεννοησίας ή κακών συμπεριφορών, ενώ από την άλλη πλευρά, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος μιας παλιάς συνεργασίας και θα ξεκινήσετε μια καινούργια η οποία είναι πολλά υποσχόμενη. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να επανέλθει το καλό κλίμα στην δουλειά σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε  και νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με την μορφή μιας προαγωγής. Σε προσωπικό επίπεδο, λίγο πριν από τις γιορτές μπορείτε να  ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτή τη χρονική περίοδο θα είστε πιο χαρούμενοι και δημιουργικοί, ενώ θα είστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στους στόχους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν όμορφες ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η  είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να έρθετε και πάλι  κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την γλυκύτητα σας θα ξαναβρείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας στις φιλικές και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ παράλληλα θα είστε πιο ευχάριστοι στις καθημερινές σας επαφές. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ με ένα συνεργάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο χρόνο την χρονιά, προχωρώντας σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας φέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε πολύ όμορφα με  τους αγαπημένους σας, για τους οποίους θα κάνετε και γλυκά έξοδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το δυνατό σας όπλο αυτή τη χρονική περίοδο είναι η γοητεία σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μόνο θετικές εξελίξεις υπόσχεται να φέρει, καθώς από την μια πλευρά  εγκαινιάζει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Αιγόκερους, στην οποία  θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Ενώ σε ότι αφορά την καριέρα σας, θα εκμεταλλευτείτε την  γοητεία σας για να ολοκληρώσετε μια σημαντική για εσάς επαγγελματική συνεργασία. Εσείς άλλωστε είστε το παράδειγμα ότι  η σοβαρότητα και ο ερωτισμός μπορούν να συνυπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την συναισθηματική σας ζωή θα κληθείτε να προστατεύσετε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει κινηθείτε παρασκηνιακά και κλείσετε την χρονιά με μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός κρυφού και παράνομου έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Μια ευχάριστη και αρκετά εξωστρεφής περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα, αφού μετά από καιρό θα βρείτε χρόνο να δείτε φίλους, θα δεχτείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, και θα περάσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν, επίσης θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε σε επαφή με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας κατά τη διάρκεια ενός φιλικού καλέσματος.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!