Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Βάζω ρεαλιστικούς στόχους !!


Το μυστικό της επιτυχίας, εκτός από την έξυπνη ιδέα, την αφοσίωση στους στόχους και την σκληρή δουλειά, είναι τα εγχειρήματα μας να στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Στην Αστρολογία ο εκπρόσωπος της σταθερότητας είναι ο Κρόνος, γι’ αυτό και ότι και αν κάνουμε τον θέλουμε σύμμαχο μας.

Στις 31/03 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (11ο 21’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, οι λέξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα βρίσκουν τον καλύτερη εκπροσώπηση τους, καθώς θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά μας, θα επιβραβευθεί η προνοητικότητα μας, θα έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό την κατάσταση γύρω μας, θα δικαιωθούν οι αποφάσεις μας αλλά και η σκληρή δουλειά, θα αναλάβουμε νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα, θα έχουμε την ικανότητα να βάλουμε όρια και να λειτουργούμε κάτω από κανόνες.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, είναι πολύ σημαντική για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα σχέδια τους σε σταθερές βάσεις, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά κατά τη διάρκεια όλης της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτές τις ημέρες θα είναι τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας δίπλα σας ισχυρές βοήθειες. Η σοβαρότητα και η ωριμότητα που έχετε δείξει, έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τη εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέσα στην γενέθλια χρονιά σας, να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε για τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, από την μια πλευρά μπορεί να ενισχύει το άγχος για το μέλλον της καριέρας σας, αυτό όμως θα λειτουργήσει θετικά, καθώς θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα βήματα σας και να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές επαφές θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. Ενώ, θα δείξετε σε όλους, και κυρίως στα φιλικά σας πρόσωπα, ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επαγγελματικές σας επιλογές. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη, καθώς νιώθετε ότι δικαιώνεστε για την στάση που κρατήσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και για τις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, για τα οποία είστε έτοιμοι να δουλέψετε με σοβαρότητα. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να σχεδιάσετε με τον σύντροφο σας το κοινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ευθύνες θα αναλάβετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επιβραβεύσουν τις προσπάθειες, την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητα σας, με την ανάληψη νέων καθηκόντων. Τα συναισθήματα σας θα είναι ανάμεικτα, καθώς από την μια πλευρά η χαρά σας θα είναι μεγάλη, από την άλλη πλευρά όμως θα κληθείτε για άλλη μια φορά να δουλέψετε κάτω από πιο αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

ΖΥΓΟΣ

Σε πιο σταθερές βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας προσφέρει την σταθερότητα που επιθυμείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο σε επόμενο στάδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άμεσες λύσεις θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Πολύ σημαντικό επίσης για εσάς, είναι το γεγονός ότι θα είστε ψύχραιμοι και δεν θα αφήσετε τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει  αυτές τις ημέρες στη ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει, ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προβάλετε με σοβαρότητα τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, για τα οποία θα δουλέψετε ακούραστα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε με πράξεις στο ερωτικό σας ταίρι, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε την ζωή σας σε νέες βάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικαιωμένοι θα αισθανθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα οικογενειακά σας κεκτημένα, ενώ παράλληλα θα σας δώσει και την ηθική ικανοποίηση, για την αυστηρότητα που ενδεχομένως, να είχατε δείξει στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πράξεις και όχι τα λόγια σας έχετε αποφασίσει να προβάλλεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ιδιαίτερα αυστηρό επισκέπτη σας, τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, να εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις. Παράλληλα όμως, ο τρόπος με τον οποία θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, θα είναι για εσάς η καλύτερη διαφήμιση.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα πατήματα σας προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας στην δουλειά σας και ότι οι προσπάθειες και το άγχος σας δεν πήγανε χαμένες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες που είχατε για το ταίρι σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!