Η Επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Διδύμους !!!


Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστος, αφού κατά τη διάρκεια του είχαμε 2 Εκλείψεις και σχεδόν όλους τους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούνιο έχουμε την πρώτη ευχάριστη πλανητική αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη από την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία.

Στις 25/06 θα φτάσει στην 5ο 20’ των Διδύμων όπου θα μπει σε στάση, και στις 26/06 θα ξεκινήσει και πάλι την  ορθή της πορεία από τις 5ο 21’ μέχρι τις 07/08 όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18:20 μ.μ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων έχει ανάγκη από επικοινωνία, αυτό σημαίνει ότι  από εδώ και στο εξής θα δούμε την επικοινωνία στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις να αποκαθιστάται ώστε να μην υπάρχουν πλέον σε αυτές θολά σημεία και παρεξηγήσεις, οι ερωτικοί σύντροφοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε  συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες ή να ολοκληρώσετε όσες είχαν μείνει στη μέση. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις σπατάλες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων  θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι) όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες) τα οποία θα ριχτούν και πάλι με ιδιαίτερο ζήλο στο παιχνίδι του φλερτ, ενώ ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα είναι επιρρεπείς στις ερωτικές προκλήσεις και στα έξοδα με σκοπό να εντυπωσιάσουν.

Κατά τη διάρκεια της 3ης φάσης της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων η μοναδική όψη που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 27/07 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 39’), θα παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η επιστροφή της Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε εσείς οι Κριοί, αφού πλέον θα μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας χωρίς το φόβο ότι μπορεί να μην γίνετε κατανοητοί ή να παρεξηγηθείτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι σε ένα ταξίδι ή να φλερτάρετε με επαγγελματικό ταξίδι εκτός έδρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις οικονομικές συνεργασίες που είχαν καθυστερήσει θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Τα θετικά νέα όμως δεν θα μείνουν μόνο στο πορτοφόλι σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον/ την σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας θα επαναφέρει το χαμόγελο και την επιθυμία για φλερτ και διασκέδαση στην ζωή σας. Έτσι το επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα,  θα επικοινωνείτε, θα φλερτάρετε και θα γοητεύετε τους πάντες στο πέρασμα σας, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις διπλές καταστάσεις στις οποίες θα είστε επιρρεπής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κρυφά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.
Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί την επανεκκίνηση επαγγελματικών συζητήσεων που είχαν μείνει στην μέση, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να τις κρατήσετε ως επτασφράγιστο μυστικό από τους συνεργάτες σας, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προφυλάξετε από τα αδιάκριτα βλέμματα την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων σημαίνει για εσάς την επανεκκίνηση της κοινωνικής σας ζωής. Για εσάς το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό αφού θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα σας συναρπάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετικά θα είναι τα νέα για την καριέρα σας. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη. Επίσης, δεν θα λείψουν τα φλερτ και τα ερωτικά σκιρτήματα με άτομα που γνωρίσατε μέσα από  τη δουλειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.
Η επιστροφή της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ ένας έρωτας από μακριά είναι πιθανό να εισβάλει στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η προσοχή σας ήταν στραμμένη στα οικονομικά σας. Με χαρά θα δείτε ότι πλέον μπορείτε να δώσετε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό, ενώ παράλληλα μπορείτε να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας νέος έρωτας θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας με εντυπωσιακό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σχέσεις είχαν περάσει από σαράντα κύματα. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη εμπόδια περίοδο, με χαρά θα δείτε την ηρεμία και την ισορροπία να επιστρέφει στη ζωή σας. Τα χρονοδιαγράμματα στο χώρο της εργασίας σας δεν είναι πλέον τόσο ασφυκτικά ενώ οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους αρχίζουν πλέον να βελτιώνονται και το άγχος να μειώνεται. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού θα έχετε πλέον την διάθεση να ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, ενώ για αρκετούς από εσάς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσετε και σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο να είστε δημιουργικοί και να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Στιγμές οικογενειακής θαλπωρής θα ζήσετε πλέον εσείς οι Ιχθύες, αφού με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα επανέλθει και η ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις, ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας ή για να αλλάξετε σπίτι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!