Η κυριαρχία των Τριγώνων και των Τετραγώνων


Η αστρολογική γεωμετρία βασίζεται στην πυθαγόρεια θεωρία, που ισχυρίζεται πως η βάση της ζωής είναι ο αριθμός.

Ο αριθμός 1 είναι και δεν είναι ολοκληρωμένος. (αν ήταν τότε όλα θα ήταν στατικά). Οτιδήποτε δεν είναι ολοκληρωμένο ψάχνει τον εαυτό του για να γίνει το 2. Αν μία τελεία αντιπροσωπεύει το ένα, τότε το δύο είναι μια ευθεία και τότε μία Τρίτη τελεία σχηματίζει ένα τρίγωνο.

Το νούμερο 3 υπερβαίνει την αντίθεση των δύο, την σταθεροποιεί και μειώνει την ένταση. Ο διαχωρισμός του κύκλου των τριών αναπαριστά μία ενέργεια που δεν εξαρτάται από τον υλικό κόσμο, και αναπαρίσταται από το 4.

Με το τέσσερα, έχουμε δύο αντιθέσεις που αντιπροσωπεύουν τον σταυρό της ύλης, που έχει σχέση με τις γωνίες του αστρολογικού χάρτη. Το τέσσερα σχετίζεται με τον Καρκίνο, που αναπαριστά την φυσική γέννα.

Αν διαιρέσουμε τον κύκλο των τεσσάρων, μας δίνει τις ποιότητες:

θεμελειώδη, σταθερά και μεταβλητά (καθένα από τα οποία περιέχει έναν διαφορετικό τύπο φυσικής ενέργειας των τεσσάρων στοιχείων), και τους Οίκους.

Υπάρχει μία εύκολη ροή ανάμεσα στα ζώδια και στα στοιχεία. Έχουν κοινό έδαφος. Σαν ιστορία, είναι κωμωδία.

Δεν χρειάζεται να δυσανασχετούμε για αυτά ή να προσπαθούμε να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Απλά ταιριάζουν μόνα τους. Σχετίζονται, συμφωνούν.

Με το τέσσερα δημιουργείται επίσης μία ιστορία, αλλά είναι ένα δράμα, γεμάτο άγχος και διαμάχες.

Τα μαχόμενα σημεία της όψης δεν σχετίζονται. Βλέπουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Το τέσσερα σχετίζεται με τον κύκλο με δύο κομμάτια αντιθέσεων.

Υπάρχει ένταση στο τέσσερα, μία διαμάχη του άυλου να κυριαρχήσει.

Κάθε τετράγωνο στις ποιότητες μας λέει μια ιστορία: την ιστορία ανάμεσα στον Κριό και τον Καρκινο που είναι η μάχη από την σύλληψη στη γέννα.

Τα τρίγωνα έχουν να κάνουν με τη ροή, ενώ τα τετράγωνα με τα εμπόδια αυτής της ροής μέχρι να κατακτηθεί ο σκοπός τους.

Όλα τα τετράγωνα είναι γονιμοποιημένα περιμένοντας για κάτι να γεννηθεί. Τα τρίγωνα είναι απεριόριστα. Τα τετράγωνα όχι.

Τα τεσσάρια είναι σταθερά μόλις επιτευχθεί ο στόχος, ενώ τα τρίγωνα όχι. Όταν καταλάβουμε ένα τετράγωνο, καταλήγουμε με κάτι αληθινό, κάτι στα χέρια ή στο μυαλό μας που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και να δουλέψουμε μαζί του.

Με ένα τρίγωνο, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Απλά υπάρχει στο παρασκήνιο, ότι και να συμβεί. Τα τρίγωνα μπορούν να είναι ασταθή. Μερικές φορές με το σωστό ή λάθος ερέθισμα, η ροή γίνεται πλημμύρα.

Ένα τετράγωνο μπορεί να θεωρηθεί «βάσανο», αλλά δεν πρόκειται να τρελαθεί χωρίς την συνειδητή μας γνώση.

Ίσως απογοητευτούμε, αλλά δεν θα εκπλαγούμε. Συνήθως υπάρχει υπερλειτουργία των τριγώνων όταν συμβαίνουν φυσικές καταστροφές, πράγμα που μας λέει κάτι για τον τρόπο που δουλεύουν τα τρίγωνα όταν μας προκαλούν προβλήματα.

Όταν ο χάρτης κυριαρχείται από τρίγωνα χωρίς μαχόμενους πλανήτες να τα σταθεροποιεί, αυτό το άτομο δεν θα έχει το κίνητρο να ολοκληρώσει τίποτα.

Λέγεται πως οι κατά συρροήν δολοφόνοι και εγκληματίες έχουν υπερλειτουργία τριγώνων, ένα είδος δικαιώματος μέσα τους. Ναι, τα τρίγωνα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Αλλά έχουν τη φύση ενός τετραγώνου;

Όχι. Ένα τετράγωνο έχει να κάνει με κάτι συγκεκριμένο, και είναι πιο εύκολο να το αρπάξουμε και να το επιλύσουμε.

Το τετράγωνο είναι συνειδητό, γκρινιάζει συνέχεια. Ζούμε μαζί τους σαν να είναι μία ενοχλητική οικογένεια. Σκεφτείτε τα τρίγωνα στο χάρτη σας. Ύστερα σκεφτείτε τα τετράγωνο.

Ποια από τα δύο σας έχουν δώσει κάτι; Αν έχετε ένα μεγάλο τρίγωνο, μήπως είστε κάπως τεμπέληδες στους τομείς που αντιπροσωπεύει ο κάθε Οίκος που σχετίζεται;

Μήπως είναι πολλές οι πληροφορίες για να βγάλετε νόημα; Μήπως κάθεστε και ελπίζετε για το καλύτερο, επειδή «πάντα κάτι καλό γίνεται»;

Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα τετράγωνο. Το τετράγωνο μας ωθεί να προβούμε σε πράξεις, να παράγουμε.

Το τρίγωνο και τον τετράγωνο δεν μπορούν να επιλυθούν με τον ίδιο τρόπο. Αν ένα τρίγωνο είναι γεμάτο μπελάδες, ή υπερδραστήριο, δεν βοηθά να παλέψουμε ενάντια στην έξτρα ενέργεια.

Αυτή η αφθονία ροής πρέπει να διοχετευτεί σε ένα άλλο δοχείο.

Ελπίζοντας σε έναν άλλον πλανήτη του χάρτη που το σταθεροποιεί. Στο τετράγωνο, χρειάζεται να δουλέψουμε συγκεκριμένα πάνω στους δύο πλανήτες και στους δύο Οίκους.

Αν δεν μπορούμε να απομονώσουμε την όψη και να δουλέψουμε μέσα και έξω από τους Οίκους, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε τους Οίκους που κυβερνά ο κάθε πλανήτης, ή τους κυβερνήτες των Οίκων που δουλεύουν σαν διαιτητές και μπορούν να μας δώσουν κάποια στοιχεία.

Τα τετράγωνα βοηθούν περισσότερο τη σωματική έκφραση –κάνοντας κάτι που ανακουφίζει την ένταση.

Είναι καλύτερο να αποσπάσουμε τη προσοχή ή να ανακατευθύνουμε την άφθονη ενέργεια ενός ισχυρού τριγώνου, ή ακόμα καλύτερα να ζήσουμε μαζί της μέχρι η επιρροή να περάσει και τα νερά να φτάσουν στο κανονικό τους επίπεδο, όπως θα γινόταν αναπόφευκτα. Καλή τύχη προσπαθώντας το ίδιο με ένα τετράγωνο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, Υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!