Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Η Πανσέληνος του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/05 στις 00:11 πμ στο ζώδιο του Σκορπιού  (27ο 38 ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των  τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 18ο του Αιγόκερω. Η Πανσέληνος  γίνεται σε 4ο  – 10ο οίκο (στον άξονα της Persona), και ουσιαστικά αυτό που θέλει να μας πει είναι ότι, την δύναμη  για να βγούμε μπροστά αλλά και ο τρόπος που προβάλουμε τα επιτεύγματα μας έχουν άμεση σχέση με τις αξίες και τις δομές που έχουμε πάρει από την οικογένεια μας.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα πάνω στον Ωροσκόπο της Πανσελήνου θα μας κάνει αυστηρούς όχι μόνο με τον εαυτό μας αλλά και με όσους σχετιζόμαστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει αυτή η σύνοδος με τον Ερμή και τον Ήλιο θέλει να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι πλέον  έχουμε την ικανότητα να εστιάζουμε στην ουσία των καταστάσεων που μας απασχολούν, αλλά και ότι, μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ουρανός με την Αφροδίτη θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα υγείας και εργασίας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Χείρωνα θα μας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς έως κτητικούς απέναντι στα αποκτήματα μας.  Ενώ, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να μην ξεκινήσουμε οικονομικές συνεργασίες με άτομα από το φιλικό μας κύκλο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Σκορπιό τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σας σε ότι έχει αξία για εσάς (είτε συναισθηματική , είτε υλική). Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον συναισθηματικό πλούτο που κρύβετε μέσα σας, να διώξετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ το πάθος και η ένταση των συναισθημάτων σας θα είναι τα δυνατά σας χαρτιά στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού  για εσάς τους Ταύρους,  έρχεται να ρίξει φως στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που μέχρι τώρα αποφεύγατε να αγγίξετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα πάρετε την απόφαση να ρίξετε τίτλους τέλους σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες , και στην θέση τους θα μπουν νέοι άνθρωποι. Τελικά αυτός ο αέρας ανανέωσης σας πάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας. Πριν αναλάβετε νέες υποχρεώσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, αν οι θυσίες που θα κάνετε για να προωθήσετε την καριέρα σας αξίζουν. Ενώ θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι, εξίσου σημαντική με την επαγγελματική μας επιτυχία είναι και η συναισθηματική μας ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε πιο έντονα την δημιουργικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

ΛΕΩΝ

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις λέει ότι θα ασχοληθείτε,  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που το δίλλημα καριέρα ή οικογένεια να είναι μέσα σας πολύ έντονο, εσείς όμως, θα πρέπει να δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους να καταλάβουν, ότι για εσάς η επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση είναι εξίσου σημαντική με την οικογενειακή ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για  σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα είστε εσείς οι Παρθένοι . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού , θα σας ωθήσει  από την μια πλευρά να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας , και από την άλλη πλευρά να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους σας θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ

Τον άξονα των αξιών σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού.  Το βασικό της μήνυμα  είναι, ότι ήρθε η στιγμή να δείτε από τη μια πλευρά τι έχει πραγματική αξία για εσάς, ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πόσο σημαντικά είναι για εσάς, γίνεστε κτητικοί με αποτέλεσμα να ασφυκτιούνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι δικός σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να τις δείτε στην πραγματική τους διάσταση, και πάνω από όλα να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε, εάν χρειασθεί και σε μερικά ξεκαθαρίσματα. Άλλωστε, αυτό που αποζητάτε από τις σχέσεις σας είναι η ειλικρίνεια και η ουσιαστική επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην πιο μυστική σας  πλευρά έρχεται  να ρίξει  φως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Βασικό της στόχος είναι να σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους δισταγμούς και να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βάλει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο την κοινωνική σας ζωή. Το κύριο αίτημα της είναι, να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς. Άλλωστε, μέσα από τους διαφορετικούς ανθρώπους εξελισσόμαστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την   δημόσια εικόνα σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως τα βήματα για να πετύχετε και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας είναι, να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και να δουλέψετε σκληρά.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας  ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ παράλληλα, θα δείξετε σε όλους ότι μέσα σας κρύβεται μια φλόγα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u