Ήλιος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει


Πετυχημένη είναι η κοινωνία, στην οποία τα μέλη της εκτός από την προσωπική τους επιτυχία προσπαθούν και για το κοινωνικό καλό, με αλτρουισμό και αίσθημα αλληλεγγύης. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα ανοίξει τον δρόμο για να ασχοληθούμε ποιο πολύ με τα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και με τα κοινά.

Ο Ήλιος  θα κάνει την είσοδο του  στο Αέρινο και Σταθερό ζώδιο του Υδροχόου στις 20/01 στις 10:28 π.μ., και θα παραμείνει μέχρι τις 19/02 στις 00:33 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου, βασικό μας μέλημα θα είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, τόσο στις φιλικές μας σχέσεις όσο και στις κοινωνικές μας συναναστροφές, στις οποίες θα δούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας με καθαρό μυαλό και απαλλαγμένοι από κάθε συναίσθημα.  Από την άλλη πλευρά, για άλλη μια φορά θα αναδειχτεί η δύναμη του διαδικτύου και των κοινωνικών ομάδων και δράσεων που μπορεί να ξεκινήσουν μέσα από αυτό, για διάφορα θέματα ανθρωπιστικού κυρίως ενδιαφέροντος.

Η επιθυμία μας να αλλάξει ο κόσμος θα γίνει για άλλη μια φορά πολύ έντονη και άτομα τα οποία είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους θα ενώσουν τις φωνές τους. Στα θετικά επιτεύγματα των ημερών, θα προστεθούν και τα καλά νέα που έχουν άμεση σχέση με την επιστήμη, την τεχνολογία και την ιατρική.

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων χρόνων, και η φετινή γενέθλια χρονιά των Υδροχόων, δεν θα είναι τόσο εύκολη, μπορούμε όμως να υποσχεθούμε ότι θα είναι η τελευταία τόσο αυστηρή, καθώς και στα φετινά τους γενέθλια θα βρίσκονται κάτω από αυστηρή επιτήρηση του Κρόνου, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ο οποίος όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, απαιτεί συνέπεια και προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά,  οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου εξακολουθούν να δέχονται την πίεση και τις ανατροπές που τους φέρνει  ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί) τα οποία θα την δυνατότητα να αναπτύξουν τα σχέδια τους και να σχεδιάσουν με σοβαρότητα τα επόμενα τους βήματα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες να ξεχωρίσουν και να διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους θα έχουν οι Κριοί και οι Τοξότες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 21/01 η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου (01ο 32’), με την θετική επιρροή του Δία , θα ανοίξει τον δρόμο για να κάνουν μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι  του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των δύο πρώτων ημερών
  • Στις 25/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (4ο 47’), έρχεται με πολλές υποσχέσεις τόσο για τους Υδροχόους και τους  Λέοντες  όσο και για τους Κριούς και τους  Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (09ο 53’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και να μπουν σε δράση τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 04/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (15ο 00’), θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/02 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα (16ο 40’), θα φέρει τα πάνω κάτω στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (27ο 44’), θα πιέσει τους  εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει : 

ΚΡΙΟΣ

Στην κοινωνική σας ζωή θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι  Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα  σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και πολύ ισχυρά πρόσωπα ή να έχετε πιο ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Επίσης, για κάποιους είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από μια φιλική γνωριμία ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους στόχους θα δουλέψετε πολύ σκληρά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τις προτεραιότητες στην δουλειά σας και να δουλέψετε με αποφασιστικότητα για την επιτυχία των νέων επαγγελματικών σας στόχων. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι η αφορμή για να κάνετε όχι μόνο στροφή στην καριέρα σας, αλλά και για να αλλάξει ριζικά η εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ορμή στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων είστε έτοιμοι να ριχτείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , με την βοήθεια του Άρη από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δουλέψετε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για την προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Επίσης, θα καταφέρετε να κλείσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις Ενώ ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα συνδυάζει δουλειά με διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και με τις ανασφάλειες σας θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να μελετήσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις οικονομικές σας υποθέσεις, τις υποχρεώσεις του συντρόφου σας, αλλά και τις οικονομικές συνεργασίες και να κάνετε τις πιο συμφέρουσες για εσάς κινήσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας και να αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν αυτή τη χρονική περίοδο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να δείτε με προσοχή τις συνεργασίες σας και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, στους οποίους θα βάλετε νέα όρια,  ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν και νέες ανεπάντεχες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής και της σχέσης με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο, με νέες ευθύνες αλλά και  με αρκετό άγχος, καθώς  πολλές φορές θα αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από πίεση χρόνου. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος, όσο πιεστική και αν είναι , είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΖΥΓΟΣ

Ευδιάθετοι και δημιουργικοί θα νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό, και με μια μικρή δόση υπερβολής, νέα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, όσες υποχρεώσεις και αν έχετε, θα βρίσκετε χρόνο για να διασκεδάζετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να  ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν με χαρά ένα νέο έρωτα στην ζωή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα προσπαθήσετε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα απασχολούν το σπίτι και την ακίνητης σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς θα βάλετε νέα όρια στην οικογένεια και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σας. Το πιο σημαντικό, για εσάς όμως είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αλλάξουν σημαντικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο ήρεμη δεν θα κάνει την καθημερινή σας ζωή, αφού οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και εσείς θα έχετε καθημερινά διαδοχικά ραντεβού, συναντήσεις και πολλές μετακινήσεις. Παρόλο που το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα σας, εσείς θα βρίσκετε πάντα χρόνο για τους φίλους και τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος υλοποίησης για εσάς ξεκινά  . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα ανεβάσει τις μετοχές σας στην δουλειά σας , ενώ παράλληλα θα δώσει και μια σημαντική οικονομική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους, αρκεί να μην τους πνήξετε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο και να λέτε ότι δεν σας αρέσει, θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, μια χρονιά αλλαγών αλλά και νέων υποχρεώσεων τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Η λέξη συνέπεια και φέτος θα σας χαρακτηρίζει, ενώ παράλληλα θα πρέπει και φέτος να μάθετε να αποδέχεστε και τις αλλαγές και να προσαρμόζεστε γρήγορα στα νέα δεδομένα. Σημαντικό ρόλο στα φετινά σας γενέθλια θα παίξει ο έρωτας που για κάποιους θα είναι η κινητήριος τους δύναμη, ενώ για άλλους μπορεί να είναι τόσο ανατρεπτικός που μπορεί να  τους προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά να κάνετε τον απολογισμό σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας δώσει τις αφορμές για να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να βρίσκουν χρόνο για να ξεκουράζονται. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι κρυφές σχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!