Καρμικό reset

Καρμικό reset


Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αλλάξετε την ροή της ζωής σας, χωρίς να…αποχαιρετίσετε αυτόν τον κόσμο; Ας το παραδεχτούμε, είναι όνειρο όλων μας. Ποιος δεν θα ήθελε να αλλάξει την ζωή του, να την βάλει σε ένα μονοπάτι αισιοδοξίας και φωτεινότητας; Ποιος δεν θα ήθελε να απαλλαγεί από τα λάθη, από τις εμμονές, από τα σφάλματα του παρελθόντος, από τις κακές του επιλογές; Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Φυσικά και μπορεί να γίνει! Η αστρολογία, ο γοητευτικός κλάδος της καρμικής αστρολογίας ιδιαίτερα, προσφέρει τα μονοπάτια, τα σταυροδρόμια που οι ουρανοί ευνοούν αυτήν την απόλυτη επανεκκίνηση. Ας δούμε ποια αστρολογικά γεγονότα είναι κατάλληλες πύλες για να δεχτούν οι ουράνιες ιεραρχίες το αίτημά μας για καρμικό reset.

Νέα Σελήνη, τόσο απλό

Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα καρμικό διαβατήριο αλλαγών και επαναπροσδιορισμών. Εξαιρετικά κατάλληλη είναι κάθε Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο ζώδιό σας ή στο πολικό σας, αυτό που είναι απέναντί σας.

Εκλείψεις

Κι όμως οι Εκλείψεις δεν έχουν μόνον αρνητική χροιά, όπως νομίζουμε. Το διάστημα ενός περίπου μηνός μετά από κάθε Έκλειψη Ηλίου, αλλά και σε ένα βάθος 6 μηνών, είναι κατάλληλη περίοδος για να τοποθετήσουμε την ζωή μας σε νέα βάση. Πάλι ευνοούνται όσοι έχουν την Έκλειψη στο ζώδιό τους, στον Ωροσκόπο τους, ή απέναντί σας. Τα θέματα με τα οποία ασχολείται κάθε Έκλειψη, ανάλογα με τις μοίρες και τους πλανητικούς συσχετισμούς, μας υποδεικνύουν από ποιο θέμα μπορούμε να κάνουμε αλλαγή πορείας, στον επαγγελματικό, κοινωνικό, συναισθηματικό χώρο.

Γενέθλιες επιστροφές

Η γενέθλια επιστροφή είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Συμβαίνουν συχνά γενέθλιες επιστροφές, η πιο συνηθισμένη είναι τα γενέθλιά μας, όπου ο Ήλιος βρίσκεται περίπου στην ίδια μοίρα που ήταν όταν γεννηθήκαμε. Υπάρχουν όμως γενέθλιες επιστροφές πλανητών και γενέθλιες συγκυρίες όψεων που μας βοηθάνε να κάνουμε απόλυτη επανεκκίνηση, ανάλογα με το ποιος πλανήτης είναι που επιστρέφει στην γενέθλια θέση μας.

Κοσμικοί φύλακες

Υπάρχουν κάποιες όψεις που έχουν συλλογική αξία, ειδικά από τους μεγάλους συλλογικούς πλανήτες, Ουρανό, Πλούτωνα, Κρόνο, Ποσειδώνα. Υπάρχουν όψεις που μπορεί να είναι δύσκολες, όπως για παράδειγμα το άχαρο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ζούμε τώρα. Ωστόσο, από την μια μπορεί να έχουμε μια τέτοια όψη στονOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η μετενσάρκωση η κάθοδος της ψυχής…

In category Καρμική Αστρολογία

Με τον όρο μετενσάρκωση εννοείται η ιδέα ότι η ψυχή μετά τον θάνατο δεν πεθαίνει αλ ...

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες, ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u