Λέων με Καρκίνο


Τα ζώδιο που βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ζωδιακό κύκλο συνήθως είναι αντίθετα.

Το δεύτερο ζώδιο έχει όλα τα χαρακτηριστικά που λείπουν από το πρώτο. Έτσι, όταν γνωρίσετε τον Καρκίνο σας, θα ξέρετε από ένστικτο πως αυτό το άτομο έχει χαρακτηριστικά που εύχεστε να είχατε και γνωρίζει πράγματα για τον κόσμο που θέλετε να μάθετε.

Ο Καρκίνος εξάλλου είναι το πιο στοργικό και ευαίσθητο ζώδιο. Οι Καρκίνοι διαβάζουν εύκολα τη γλώσσα του σώματος και ξέρουν που στέκονται συναισθηματικά οι άλλοι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ζώδιο του Νερού και έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό τηλεπαθητικής ικανότητας.

Οι Καρκίνοι θα χρησιμοποιήσουν αυτή την ικανότητα για να σας φροντίσουν ολοκληρωτικά.Ο Καρκίνος όταν είναι ερωτευμένος είναι στοργικός, ζεστός και αγαπητός με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Οι Καρκίνοι δεν παίζουν παιχνίδια μαζί σας και δεν θα προσπαθήσουν να σας πατρονάρουν.

Σαν Λέοντα, αρπάζετε τη ζωή και με τα δύο χέρια και την απολαμβάνετε στο έπακρο.

Ο Καρκίνος θα το λατρέψει αυτό πάνω σας, ακόμα και αν δεν μπορεί να κατακτήσει την τέχνη σας αυτή.

Θα απολαύσει την άφθονη και κομψή γενναιοδωρία σας, το στυλ και τον τρόπο ζωής, ακόμα και αν φρικάρει για τα χρήματα που σπαταλάτε.Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι που κυνηγούν τα παζάρια κάτι εντελώς άγνωστο για εσάς, καθώς εκείνοι συνέχεια αποταμιεύουν χρήματα.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα καθώς τα λεφτά και τα έξοδά σας θα είναι ο κύριος λόγος που θα τσακώνεστε.Θα θαυμάσετε την βαθιά αγάπη τους για το σπίτι και την οικογένεια.

Δεν μαγειρεύετε μεγάλα γεύματα όπως οι Καρκίνοι, αλλά σίγουρα θα θελήσετε να συνεισφέρετε τη σπεσιαλιτέ σας και να απολαύσετε ύστερα τα κομπλιμέντα. Μπορείτε εύκολα να δείτε τον εαυτό σας σαν μέλος μίας οικογένειας.

Οι Καρκίνοι εύχονται να είχαν την αυτοπεποίθησή σας.

Δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα πράγματα που κάνει ο Καρκίνος, και αυτός είναι ένας άλλος λόγος που θα δημιουργηθούν τσακωμοί. Οι Καρκίνοι αντιδρούν μετά και όχι κατά τη διάρκεια του γεγονότος.

Ένα μήνα μετά το γεγονός, ίσως ανακαλύψουν πως δεν τους άρεσε η συμπεριφορά σας (ή η δική τους), ή ο τρόπος που διαχειριστήκατε κάτι. Αυτό θα έρχεται από το πουθενά τις πρώτες φορές, αλλά αργότερα θα δείτε την πατέντα στην συμπεριφορά τους. Είναι κυκλοθυμικοί και τείνουν να ρίχνουν πολλές ματιές στο παρελθόν.

Αυτό είναι κάτι καινούριο για εσάς, καθώς εσείς δεν το κάνετε, αλλά ούτε το παρατηρήσατε στον Καρκίνο όταν τον γνωρίσατε. Οι Καρκίνοι αποσύρονται κάπου ήσυχα για να σκεφτούν ξανά και ξανά τα πάντα μέσα στο μυαλό τους.

Όταν το προσέξετε αυτό, πρέπει να καταλάβετε πως η ανησυχία και η απογοήτευση του Καρκίνου θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο δεν υπάρχει τρόπος να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Αν δεν προσπαθήσετε να ανοίξετε το καβούκι του και να τον κάνετε να σας μιλήσει, κάποια στιγμή θα εκραγεί με ένα αίσθημα βαθιάς δυσαρέσκειας μέχρι να συμφιλιωθεί ξανά με τον εαυτό του και με αυτό που τον απασχολεί.Στην αρχή, θα χρειαστεί να δώσετε στον Καρκίνο λίγο χρόνο.

Τα πρώτα σημάδια που δείχνουν δεν είναι αυτό που τους απασχολεί, αλλά αυτό που πιστεύουν πως θέλετε να ακούσετε. Θα χρειαστεί να σκάψετε πιο βαθιά. Ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή τη κατάσταση όπως θα μπορούσε να το κάνει ένα άλλο ζώδιο του Νερού, καθώς έχουν τρίτο μάτι που τους βοηθά να ξετυλίγουν μυστήρια.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βασιστείτε στην συμπεριφορά σας.

Σιγουρευτείτε πως είστε βοηθητικοί και όχι επικριτικοί. Ο Καρκίνος έχει κυβερνήτη τη Σελήνη και πέφτει σε κατάθλιψη, ακόμα και όταν δεν ξέρει τι τον απασχολεί. Μπορείτε να τον βοηθήσετε αν προσπαθήσετε.

Οι Καρκίνοι εμπιστεύονται τον σύντροφό τους περισσότερο από όλους τους άλλους, και για αυτό το λόγο έχετε την ικανότητα να τους πληγώσετε βαθιά. Καθώς είστε ζώδιο της Φωτιάς ενώ εκείνος ζώδιο του Νερού, έχει την ικανότητα να καταστρέψει τη σχέση αν νιώσει πως απειλείται.

Το νερό σβήνει τη φωτιά. Οι Καρκίνοι δεν είναι αδύναμοι και αβοήθητοι.

Όταν είστε μόνοι σας με τον Καρκίνο στη κρεβατοκάμαρα, θα ανακαλύψετε τον συναρπαστικό εραστή που έχετε βρει. Η χημεία θα είναι απόλυτη και θα βυθιστείτε στην πνευματική, στοργική και αθεράπευτα ερωτική προσοχή του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος θα ξοδέψει πολύ χρόνο στη φροντίδα σας αλλά όχι επειδή αισθάνεται υποχρεωμένος. Θα εκπλαγείτε από το πνευματικό του βάθος.

Οι Καρκίνοι είναι συνηθισμένοι να φροντίζουν όλο τον κόσμο, και όταν κάποιος τους φροντίζει σαν αντάλλαγμα, για αυτούς είναι πέρα από τις πιο άγριες προσδοκίες σας.Μην αφήσετε τον Καρκίνο σύντροφό σας να φύγει. Μοιάζετε περισσότερο από όσο νομίζετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!