Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την πιο δημοκρατική εκδοχή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού είναι ο πλανήτης που αγαπά ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σχέσεις, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε απευθύνεται κυρίως στους άλλους τους οποίους ακούει με μεγάλη προσοχή, αποφεύγει να επιβάλλει την γνώμη του, θέλει να αρέσει στους άλλους και να είναι αγαπητός, ενώ επηρεάζεται πάρα πολύ από την γνώμη των άλλων.
Είναι ο Ερμής του διπλωμάτη, αφού καταφέρνει να τα πηγαίνει καλά με όλους και να αποφεύγει τις εντάσεις, ωστόσο, του λείπει η αποφασιστικότητα σε ότι αφορά τις δικές του υποθέσεις, ενώ το χειρότερο του είναι οι διαμάχες και οι λεκτικές διενέξεις τις οποίες προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει. Είναι εξαιρετικός στις δημόσιες σχέσεις, ιδιαίτερα όπου χρειάζεται προσωπική επαφή, ενώ είναι ιδανικός για επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την μόδα, την λογοτεχνία ή την καλλιτεχνία.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/09 στις 10:14 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 03/10 στις 11:13 π.μ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχουμε την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία και την αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, όπου θα συμπεριφερθούμε με πιο διπλωματικό τρόπο, επιτυγχάνοντας έτσι, να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με τρυφερότητα.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και οι Λέοντες και οι Τοξότες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις αποφεύγοντας τις εντάσεις, ενώ αν χρειασθεί θα κάνουν και τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 22/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (13ο 55’), θα κάνει σκληρούς στην κριτική και αρκετά ειρωνικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (17ο 23’), θα μεγεθύνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα ενισχύσει την επιθυμία για μάθηση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (20ο 39’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε μυστικές και δημαγωγικές πρακτικές.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  ευνοεί τις συζητήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις .Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μπορέσετε έχετε την ευκαιρία να πείτε  ότι σας ενοχλεί με διπλωματικό τρόπο, με σκοπό να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στο 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας κάνοντας σωστούς ελιγμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον ερωτικό στίβο με την ευστροφία και το χιούμορ σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η  προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενισχύσει τις εκφραστικές σας δεξιότητες, κάνοντας τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό ενώ θα σας βοηθήσει με διπλωματικούς ελιγμούς να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας θα σας κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτικούς και εκφραστικούς, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια και τις ιδέες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συζητήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο να συνδυάζει δουλειά και αναψυχή. 

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεται σε μια εξαιρετική για εσάς χρονική συγκυρία, και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και παράλληλα να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u