Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, γλυκά και τρυφερά λόγια…


Στις 13/09 ο Ερμής λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο , θα συναντηθεί με την Αφροδίτη και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (28ο 50’).
Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη δίνει στο άτομο μια έμφυτη γλυκύτητα, ευγένεια, καλούς τρόπους, ικανότητα στον γραπτό και προφορικό λόγο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν θέλει να περάσει το δικό του.
Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη μπορούμε να εκφράσουμε τις σκέψεις με μεγάλη ευκολία και να κάνουμε αυστηρή κριτική , εάν χρειασθεί, χωρίς να παρεξηγηθούμε, ενισχύει τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, ενώ μας βοηθάει να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες και να αυξήσουμε την δημοτικότητα μας.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 15 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με την Αφροδίτη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ξεκάθαρα τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα πιο αιχμηρά σας σχόλια και τις πιο αυστηρές παρατηρήσεις σας στους συναδέλφους σας χωρίς να παρεξηγηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα θετική  είναι για εσάς τους Ταύρους η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ερμή στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε όχι μόνο τα φιλόδοξα σχέδια σας, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους φίλους σας και στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της  επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Διδύμους, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή τα θέματα ενός ακινήτου που σας απασχολούσαν καιρό, ενώ ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας και να τους δείξετε τα πραγματικά και βαθιά σας συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει , κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, να τουμπάρετε τους συνομιλητές σας και να περάσετε τις απόψεις σας με μεγάλη ευκολία.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει, σε επαγγελματικό επίπεδο να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λέξη πρωταγωνιστής αυτή τη χρονική περίοδο σας χαρακτηρίζει. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την  Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα αυξήσει την δημοτικότητα σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχετε την ευκαιρία να πείτε τις πιο σκληρές αλήθειες χωρίς να παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επαφή με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τον συγκροτημένο σας λόγο και την ευγένεια σας θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ακόμα και τον πιο επιφυλακτικών συνομιλητών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρα σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας και θα βελτιώσει την δημόσια εικόνα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις Νομικές και Γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτό το  χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμφέρουσες για εσάς λύσεις και να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με τους καλύτερους για εσάς όρους.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία που τόσο καιρό επιθυμούσατε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την επικοινωνία με τον / την σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u