Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 3ο Οίκο


Ο Πλούτωνας στον 3ο Οίκο, σημαίνει πως είστε αναγκασμένοι να ξεπεράσετε την επιφανειακή κατανόηση σε οτιδήποτε ασήμαντο (ο Οίκος των Διδύμων/3ος Οίκος).

Ίσως πιστέψετε πως η γνώση είναι δύναμη και ταυτόχρονα ενισχυτική, έτσι όσο πιο βαθιά καταλαβαίνετε τόσο το καλύτερο. Με τον Πλούτωνα στον 3ο Οίκο, συχνά έχετε απίστευτο βάθος και πολλές φορές αναφέρεται πως έχετε το μυαλό ενός ντετέκτιβ ή ενός ερευνητή.

Όταν ενδιαφέρεστε παθιασμένα για ένα θέμα, δεν το παρατάτε ποτέ μέχρι να φτάσετε στο πυρήνα του. Η ικανότητα να μαθαίνετε πληροφορίες από τους άλλους, μερικές φορές γίνεται  με έντονο και ερωτηματικό τρόπο. Ωστόσο δεν θέλετε για κανένα λόγο κάποιος άλλος να σας αναλύσει με αυτό τον τρόπο.

Οι εξωτερικοί πλανήτες δείχνουν ένα μεγάλο ποσοστό συλλογικής ενέργειες στον τομέα της ζωής που επηρεάζουν. Έτσι, ο Πλούτωνας στον 3ο Οίκο, έχει την ικανότητα να κερδίσει πνευματική ενέργεια και μαζική εξασφάλιση συγκέντρωσης με ένα διαπεραστικό μυαλό.

Έχετε την ικανότητα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σε κάτι και να αποκαλύψετε το μυστήριό του. Οτιδήποτε βαθύ, περίπλοκο και πρόκληση για το πνεύμα, όπως τα μυστηριώδη βιβλία, τα παζλ ή άλλα παιχνίδια μυαλού, συνήθως εμφανίζονται. Οι αστρολόγοι, δίκαια ή άδικα, λένε πως μπορείτε και εσείς να παίξετε παιχνίδια μυαλού με τους ανθρώπους.

Ίσως υπήρξε μία περίοδος στα παιδικά σας χρόνια, που οι πληροφορίες αποδείχτηκαν επικίνδυνες. Ίσως νομίσατε πως έγινε κάτι κακό και αυτό δημιούργησε παράνοια και μυστικοπάθεια. Τα ψυχολογικά θέματα μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν, καθώς απολαμβάνετε να βυθίζεστε στο μυαλό των άλλων.

Οι ευαισθησίες, το σκοτάδι και τα ταμπού σας ενδιαφέρουν, και έχετε ένα ενδιαφέρον προς τον μυστικισμό/ και όλων των ειδών τα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος. Ίσως λύνετε δραματικά εγκλήματα απίστευτα γρήγορα, χρησιμοποιώντας ισχυρή ανάλυση.

Έχετε αρκετές πηγές στον 3ο Οίκο, έτσι το γράψιμο, η επικοινωνία και οι ομιλίες είναι τομείς στη ζωή που θα έχετε εμφανή αντίκτυπο στους άλλους. Αυτά που λέτε κουβαλούν συναισθηματικό βάρος και οι άλλοι τα παίρνουν αρκετά σοβαρά. Ίσως απολαμβάνετε βαθιές συζητήσεις και προσπαθείτε να φτάσετε στη καρδιά του θέματος.

Η γιατρειά μέσα από όλες αυτές τις διοχετεύσεις είναι πιθανή, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο αντιτεθείτε στους άλλους και ίσως σας θεωρούν μυστικοπαθείς, κρυφούς και υπερβολικά αμίλητους. Αντίθετα εσείς μπορεί να είστε παρορμητικοί στις ομιλίες σας.

Υπάρχει πιθανότητα να μιλάτε ασταμάτητα, να καταλαβαίνετε απίστευτα τους άλλους ενώ αν χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά αρνητικά, το πιθανότερο είναι να κακοποιείτε με τις λέξεις σας τους πάντες.

Τα άτομα με τον Πλούτωνα στον 3ο Οίκο ίσως προσπαθούν να κυριαρχήσουν με το λόγο τους, τις ιδέες τους και μερικές φορές τις πνευματικές τους αντιθέσεις με μία στάλα σαρκασμού.

Όταν νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε πληροφορίες και γνώση, ο Πλούτωνας στον 3ο Οίκο σας φτάνει στα άκρα. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο. Ο Πλούτωνας στον 3ο Οίκο μπορεί να έχει αρκετές γνώσεις για ένα συγκεκριμένο τομέα, και γνωρίζει πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τις αισθήσεις του Πλούτωνα.

Ίσως υπάρξει εμμονή για την περιοχή που μένετε και ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα εγκλήματα και τους εγκληματίες. Ο Πλούτωνας σε μερικές περιπτώσεις σταματά την επικοινωνία. Μερικοί  μιλούν πάρα πολύ και κυριαρχούν σε μία συζήτηση, ενώ άλλοι δεν μιλούν καθόλου. Η συζήτηση μπορεί να σταματήσει αν αποκαλύψετε πάρα πολλά και πείτε κάτι που θεωρείτε ταμπού, καταστροφικό, σαρκαστικό ή και περιττό.

Ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητο για εσάς, καθώς μισείτε οτιδήποτε το ρηχό και υπάρχει η ανάγκη για όλες τις θέσεις του Πλούτωνα, να επιβιώσει και δεν υπάρχει δυνατότερο ένστικτο από αυτό του 3ου Οίκου. Μερικές φορές ίσως υπάρξει πνευματική κατάρρευση που καταστρέφει τα πάντα που γνωρίζατε μέχρι πριν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

In category Πλανήτες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η  χαμηλό ...

Ο Πλούτωνας και το μονοπάτι της Ορθής Δράσης

In category Πλανήτες

Στην εξελικτική Αστρολογία η έννοια του Πλούτωνα αντιπροσωπεύει την Ψυχή,  Αλλά π ...

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!