Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα


Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. Κυβερνάται από τον Ήλιο.

Βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κοινωνικής, ρομαντικής ή επαγγελματικής κατάστασης, όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος. Πέρα από το ότι είναι το επίκεντρο της προσοχής, ο Λέων έχει τη δύναμη να φέρει την ευτυχία σε όλα τα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Αν έχετε βγει ποτέ με έναν Λέοντα, σίγουρα θα γνωρίζετε κάποια πράγματα: 1. Είναι η ψυχή του πάρτι, 2. Θα κεράσει όλο τον κόσμο ποτά και ύστερα θα διηγηθεί απίστευτες ιστορίες, και στο τέλος αν δεν το έχετε ήδη προσέξει, σας κυνηγά.

Θα τοποθετήσει τον στόχο του και θα σας κυνηγήσει, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει τόσο μεγάλο κίνητρο που σας αφήνει ελάχιστα περιθώρια για να ξεφύγετε.

Το θετικό είναι πως δεν σας ενοχλεί, καθώς σας επιτρέπει να υιοθετήσετε λίγη από τη λάμψη του.

Ο Λέων είναι ειλικρινής, και στην πραγματικότητα παίρνετε αυτό που βλέπετε. Αυτό σημαίνει πως περιμένει να τον ακολουθήσουν, και όταν πρόκειται για σχέσης, του αρέσει να έχει το πάνω χέρι.

Με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται τις κοινωνικές καταστάσεις, σε μία σχέση με έναν Λέοντα η μάχη για την κυριαρχία καταστρέφει τα πάντα, αφού δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλει.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και είναι η μεγαλύτερη δυσκολία όταν βγαίνετε με έναν Λέων, καθώς κανένας δεν θέλει να δουλεύει τόσο σκληρά για να είναι ο σύντροφός του.

Η ανάγκη τους για έλεγχο σημαίνει επίσης πως οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή μπορεί να τον εκνευρίσει υπερβολικά.

Σιγουρευτείτε πως τον ενημερώνετε για οποιαδήποτε άσχημα νέα ή για οποιαδήποτε δυσκολία με ευγενικό τρόπο, και ύστερα αφήστε τον να γλύψει τις πληγές του μόνος του.

Ποτέ και για κανέναν λόγο μην αποκαλύψετε τις αποτυχίες του Λέοντα σε κάποιον άλλον, καθώς δεν θα σας το συγχωρέσει ποτέ.

Ο Λέων στοχεύει πάντα για τα περισσότερα και τα καλύτερα.

Συνήθως παίρνει την ευθύνη για τις πράξεις του και περιμένει και από εσάς το ίδιο. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν δεν κάνατε κάτι κατά λάθος, μην του το πείτε.

Σημείωση: Αν βγαίνετε με έναν Λέοντα, ή ενδιαφέρεστε για έναν, πρέπει να ξέρετε πως παρά τις αντιδράσεις του, όταν ένας Λέων αγαπήσει, αγαπάει πραγματικά. Ο Λέων μπορεί να σας φροντίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και να σας δώσει τα πάντα.

Όταν είναι ερωτευμένος γίνεται ιδιαίτερα ευάλωτος και εύκολα μπορούν οι άλλοι να τον εκμεταλλευτούν.Άλλο ένα μεγάλο ελάττωμα του Λέοντα που οφείλεται στην ανάγκη του για έλεγχο, είναι η τάση του να δημιουργεί πολλές σεξουαλικές σχέσεις.

Τείνει να μην δεσμεύεται εύκολα, καθώς ο Ήλιος καίει τόσο δυνατά μέσα του, και για αυτό του αρέσει να μοιράζει την αγάπη που νιώθει τόσο έντονα.Για να πετύχετε την αρμονία στη σχέση θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο πόσα δίνετε και πόσα παίρνετε.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για τον Λέοντα

Υδροχόος: Είναι το αντίθετό σας ζώδιο, αλλά μπορεί να αποδειχτεί ο πραγματικός σας σύντροφος, αν και θα υπάρξουν μερικές συγκρούσεις εξαιτίας των τεράστιων διαφορών των προσωπικοτήτων σας.

Πιστεύετε στα ίδια ιδανικά και θαυμάζετε τις δημιουργικές επιδιώξεις, απλά με διαφορετικούς τρόπους. Με τρόπους που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Κριός και Τοξότης: Τα δύο άλλα ζώδια της Φωτιάς, είναι επίσης πολύ καλοί συνδυασμοί, αλλά σε ένα πιο ανέμελο επίπεδο.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Λέοντα

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι λειτουργούν με το μυαλό, ενώ εσείς με τη μεγάλη σας καρδιά.

Αιγόκερως: Θα τον υποτάξετε αλλά εκείνος δεν θα συγχωρέσει ποτέ τα λάθη σας.

Ιχθύες: Θα τον πληγώσετε προτού καν το καταλάβετε, και θα σας μισήσει για αυτό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!