Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!


Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι;

Μεγαλομανείς, νευρικοί και υποχόνδριοι που θα είναι για πάντα καταπιεσμένοι σύντροφοι –αν δηλαδή καταφέρουν να δημιουργήσουν μία σχέση –σωστά; Όχι!

Η Παρθένος είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, για αυτό ξεχάστε τα κλισέ που έχετε ακούσει για την Παρθένο. Είναι μία παρθένα που η αγνότητά της δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Σαν γήινο ζώδιο, η Παρθένος είναι αισθησιακή, στοργική και αιώνια πιστή, έτσι τα καλά νέα για εσάς τους Παρθένους, είναι πως η συμβατότητα με τα άλλα ζώδια είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Οι περισσότερες παρανοήσεις για αυτό το ζώδιο γεννιούνται από το γεγονός πως είστε ένα πολύ κλειστό και σεμνό άτομο.

Δεν φωνάζετε για τις σχέσεις σας από τη ταράτσα του σπιτιού σας, και δεν επιδεικνύετε την σεξουαλικότητά σας, έτσι είναι εύκολο για τους υπόλοιπους να σας φαντάζονται σαν κρύους, αποστασιοποιημένους και μοναχικούς.

Στην πραγματικότητα αγαπάτε πολύ βαθιά και ελπίζετε να βρείτε μία σχέση που θα κρατήσει όπως και τα υπόλοιπα ζώδια, και με την στοργή και την θέληση να βοηθάτε τους άλλους, πολλοί έλκονται από την αινιγματική σας φύση.

Το μυθολογικό σας αρχέτυπο είναι ο θεραπευτής, και έχετε αρκετή σοφία κρυμμένη στο ζώδιό σας. Επειδή είστε γενικά ήσυχα άτομα, κινείτε τη περιέργεια των άλλων, ειδικά όταν δουν τις σπίθες του πάθους που βρίσκονται στα μάτια σας.

Στα καλύτερά σας, είστε ιδιαίτερα έξυπνοι, ενστικτώδεις, πρακτικοί, πιστοί και απόλυτα αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας.

Θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να υποστηρίξετε το σύντροφό σας, ακόμα και να θυσιάσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Η ανιδιοτελής και βαθιά στοργή σας ταιριάζει περισσότερο με ένα ζώδιο του Νερού ή της Γης, καθώς εκτιμούν τα βάθη της υποστήριξής σας και θα σας γεμίσουν με στοργή σαν αντάλλαγμα.

Επίσης τα ζώδια του Αέρα μπορούν να ταιριάξουν μαζί σας, αλλά τα ζώδια της Φωτιάς είναι πολύ άγρια, καταδυναστευτικά και ασεβή για τα γούστα σας.

Αν έχετε διαβάσει ποτέ μία αστρολογική συμβατότητα για το ζώδιό σας, θα ξέρετε πως ένα από τα θέματά σας είναι η επικριτική σας φύση –και ναι είναι αλήθεια, γκρινιάζετε συνέχεια.

Όμως, δεν γκρινιάζετε απλά, γκρινιάζετε και στον εαυτό σας, καθώς είστε ο κακός κριτής του εαυτού σας. Αυτό είναι που εμποδίζει την αυτοπεποίθησή σας, και αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι η πηγή των προβλημάτων σας σε μία σχέση.

Το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να ταιριάξει με πολλά ζώδια, αλλά όπως σε όλες τις σχέσεις, υπάρχουν κάποια πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε.

Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το σύντροφό σας –είναι αυτοί που είναι, για αυτό να τους αγαπάτε για αυτό που είναι αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε.

Η κριτική σας μπορεί να είναι σκληρή και επώδυνη, αλλά ακόμα και αν περιορίσετε την εσωτερική σας ανησυχία πάλι μπορεί να εκφραστεί στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να την πνίγει και να την καταστρέφει.

Κρατήστε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας για να βελτιώσετε τη συμβατότητά σας –μιλήστε για τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας, αντί να τα καταπιέζετε, απλά σιγουρευτείτε πως και εσείς θα ακούτε το ίδιο τον σύντροφό σας.

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, παρά της παρανοήσεις για το ζώδιό σας, έχετε μία υγιή σεξουαλική όρεξη.

Δεν σας αρέσει το περιστασιακό σεξ, και πρέπει να έχετε αισθήματα για να ρίξετε τις αναστολές σας, αλλά με το σωστό σύντροφο μπορείτε να απολαύσετε στοργική και ρομαντική σεξουαλική ζωή –το ζώδιο αυτό συνήθως έχει τα πιο kinky ενδιαφέροντα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, και τα αποκαλύπτει όταν νιώσει ασφάλεια.

Η συμβατότητα της Παρθένου στη κρεβατοκάμαρα έχει να κάνει λιγότερο με το σεξ και περισσότερο με το αίσθημα της ασφάλειας και της αγάπης. Η μυστικότητα είναι επίσης σημαντική, έτσι αν μένετε μαζί με τις πεθερές σας ή έχετε παιδιά να τρέχουν τριγύρω, όλα σεξουαλικά παιχνίδια αυτομάτως μειώνονται.

Πολλές αστρολογικές αναφορές μιλάνε για την τάση της Παρθένου να αναλύει υπερβολικά τα συναισθήματα, πράγμα που είναι αλήθεια καθώς μερικές φορές αναλύετε μια σχέση μέχρι θανάτου.

Έχετε κοφτερό μυαλό, όμως, και με αμοιβαίο σεβασμό και θέληση το αναλυτικό σας μυαλό μπορεί να δουλέψει υπέρ σε αυτή τη σχέση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!