Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2022


Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα ζώδια να κάνουν δυναμικά ξεκινήματα ωστόσο θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς των αρχών του 2ου δεκαημέρου (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους) που θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάποια σχέδιά τους που ίσως να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύς από τις 06.04 θα φέρει εύνοια στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους.Σκορπιούς,Ιχθύς)αλλά και στα ζώδια της Γης (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και τα συναισθηματικά τους.

Επίσης και ο Άρης στους Ιχθύς από τις 15.04 θα φέρει εύνοια στην παραπάνω ομάδα ζωδίων ενώ ο Ερμής στον Ταύρο από τις 11.04 θα ευνοήσει επίσης τα ζώδια της Γης και του Νερού να βελτιώσουν την επικοινωνία τους και να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο.

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12.04 που θα είναι η σημαντικότερη όψη του Απριλίου θα φέρει στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους ,Σκορπιούς) και της Γης ( Ταύρους.Αιγόκερους)εκπλήρωση στόχων και ονείρων ωστόσο προσέχετε αρκετά οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι.Ιχθύς)να μην υπεραισιοδοξήσετε και να μην είστε εύπιστοι σε προτάσεις συναντήσεις και υποσχέσεις.

Στις 18.04 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα φέρει επίσης εύνοια και ερωτικές γνωριμίες για Ταύρους-Σκορπιούς-Ιχθύς-Παρθένους του 2ου δεκαημέρου ενώ τα ίδια ζώδια του 3ου δεκαημέρου θα ευνοηθούν προς το τέλος του μήνα από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα  στις 27.04 αλλά και από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 30.04 που θα φέρει όμορφες ερωτικές αλλά και συναισθηματικές στιγμές.

Δύσκολες ημερομηνίες του μήνα θα είναι η 05.04 που η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα πιέσει αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους) και θα πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή.

Επίσης το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα  στις 10.04 αλλά και η Πανσέληνος  στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει κάποιο παρασκήνιο και πισώπλατα χτυπήματα  αλλά και ξεκαθαρίσματα στα ζώδια του Παρορμητικού του 3ου δεκαημέρου (Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους-Αιγόκερους).

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου  επίσης στις 24.04 με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό θα μπορούσε να φέρει έναν καθολικό προβληματισμό και θλίψη ωστόσο τα ζώδια επίσης του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου ίσως να επηρεαστείτε περισσότερο και  να νιώσετε έναν έντονο περιορισμό και μοναξιά.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 στον Ταύρο θα επηρεάσει το τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή τους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος και με  αρκετή ένταση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα α ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότες μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε όλη τη διάρκεια τη ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος και ανατρεπτικός μήνας ωστόσο περισσότερο θα ...

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιοί μου, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας και σας εύχομαι να έχετε μια καλύτερ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Οκτώβριο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)κα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u