Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2022


Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα ζώδια να κάνουν δυναμικά ξεκινήματα ωστόσο θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς των αρχών του 2ου δεκαημέρου (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους) που θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάποια σχέδιά τους που ίσως να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύς από τις 06.04 θα φέρει εύνοια στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους.Σκορπιούς,Ιχθύς)αλλά και στα ζώδια της Γης (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και τα συναισθηματικά τους.

Επίσης και ο Άρης στους Ιχθύς από τις 15.04 θα φέρει εύνοια στην παραπάνω ομάδα ζωδίων ενώ ο Ερμής στον Ταύρο από τις 11.04 θα ευνοήσει επίσης τα ζώδια της Γης και του Νερού να βελτιώσουν την επικοινωνία τους και να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο.

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12.04 που θα είναι η σημαντικότερη όψη του Απριλίου θα φέρει στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους ,Σκορπιούς) και της Γης ( Ταύρους.Αιγόκερους)εκπλήρωση στόχων και ονείρων ωστόσο προσέχετε αρκετά οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι.Ιχθύς)να μην υπεραισιοδοξήσετε και να μην είστε εύπιστοι σε προτάσεις συναντήσεις και υποσχέσεις.

Στις 18.04 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα φέρει επίσης εύνοια και ερωτικές γνωριμίες για Ταύρους-Σκορπιούς-Ιχθύς-Παρθένους του 2ου δεκαημέρου ενώ τα ίδια ζώδια του 3ου δεκαημέρου θα ευνοηθούν προς το τέλος του μήνα από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα  στις 27.04 αλλά και από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 30.04 που θα φέρει όμορφες ερωτικές αλλά και συναισθηματικές στιγμές.

Δύσκολες ημερομηνίες του μήνα θα είναι η 05.04 που η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα πιέσει αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους) και θα πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή.

Επίσης το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα  στις 10.04 αλλά και η Πανσέληνος  στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει κάποιο παρασκήνιο και πισώπλατα χτυπήματα  αλλά και ξεκαθαρίσματα στα ζώδια του Παρορμητικού του 3ου δεκαημέρου (Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους-Αιγόκερους).

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου  επίσης στις 24.04 με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό θα μπορούσε να φέρει έναν καθολικό προβληματισμό και θλίψη ωστόσο τα ζώδια επίσης του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου ίσως να επηρεαστείτε περισσότερο και  να νιώσετε έναν έντονο περιορισμό και μοναξιά.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 στον Ταύρο θα επηρεάσει το τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή τους.

Από την Άσπα Κούτρα



Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!