Πως θα μας επηρεάσει η 3η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου !!


Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, εξαιτίας των πολλών περιορισμών που υπάρχουν για λίγο ακόμα, υπάρχουν στιγμές που η τύχη και οι ευκαιρίες μας χτυπούν την πόρτα,  και εμείς απλά, πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ενεργοποιημένες.

Στις 05/03 ο Ερμής θα συναντηθεί για 3η φορά σε όψη συνόδου με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία έχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε σημαντικές συμφωνίες που είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, να δώσουμε οριστικές λύσεις σε Νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις, να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και στην επαγγελματική μας εξέλιξη, ενώ δεν θα δυσκολευτούμε να προωθήσουμε ιδέες οι οποίες είναι αρκετά τολμηρές.

Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε στην αγορά ενός καινούργιου κινητού ή ενός νέου μεταφορικού μέσου.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Χαρούμενοι καθώς έχετε σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σας εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τα σχέδια σας με την βοήθεια ισχυρών προσώπων του φιλικού σας κύκλου . Ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και ένα άτομο που θαυμάζατε, σε μια κλειστή φιλική συγκέντρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές  τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο για τον οποίο δουλεύεται εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Απλά πρέπει να δράσετε αμέσως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με το εξωτερικό, τον τουρισμό ή τα ΜΜΕ θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας επιστρέφει στο πρόσωπο σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους με τον καλύτερο για εσάς τρόπο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας δώσει άμεσα τα θετικά δείγματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τις σχέσεις σας  . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει ξεκινήσετε μια πολύ σημαντική συνεργασία, που σύντομα θα αποδειχτεί τυχερή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν την σχέση τους σε νέες βάσεις, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος, ενώ οι αδέσμευτοι, θα βρουν το τυχερό τους αστέρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις οργανωτικές σας ικανότητες θα δείξετε στους συναδέλφους σας αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να λύσετε με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις και σε θέματα που αφορούν την υγεία ενός συγγενικού σας προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Την εύνοια της τύχης σε όλους τους τομείς έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε την κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους , οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να ανθίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας θα  έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι θα δείτε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα να βελτιώνονται . 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες συναντήσεις οι οποίες θα αποδειχτούν τυχερές θα έχετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σε επαφή με ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αγοράσετε καινούργιο κινητό ή για να αντικαταστήσετε το μεταφορικό σας μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κόποι σας βλέπετε να αποδίδουν. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με οικονομική συμφωνία η οποία τους τελευταίους μήνες πέρασε από σαράντα κύματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα δείξετε ξεκάθαρα τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλοστή φορά θα το πούμε, αλλά ναι, όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας  . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία για 3η φορά στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα ότι ονειρεύεστε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, σε επαγγελματικό επίπεδο, να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα λόγια σας θα καταφέρουν να σπάσουν τον πάγο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Δημιουργικές ιδέες έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει πολλές και ιδιαίτερα έξυπνες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πολλαπλά, αρκεί να είστε έτοιμοι να δουλέψετε με σοβαρότητα για αυτές. Επίσης, αρκετοί ευνοούνται οι μυστικές συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματική ή ερωτικό σας παρελθόν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!