Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους…


Η πανδημία του covid , έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούμε στην καθημερινή μας ζωή, δηλαδή στην δράση μας.  Αυτή η αλλαγή  σε άλλα άτομα έχει λειτουργήσει θετικά, ενώ άλλους τους έχει πιέσει, καθώς για να δημιουργήσουν έχουν ανάγκη ελεύθερο πεδίο δράσης.

Ο πλανήτης της δράσης Άρης, ήταν αυτός που τους προηγούμενους μήνες δέχτηκε την μεγαλύτερη πίεση, καθώς τόσο οι συναντήσεις του από το ζώδιο του Κριού όσο και από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, τον περιόρισαν σημαντικά.

Η είσοδος του στους Διδύμους, μόνο θετική μπορεί να είναι για όλους μας, αφού πλέον το πεδίο είναι ελεύθερο για εκτονώσει την ενέργεια του. Τι χρειάζεται ο Άρης στους Διδύμους;

Μα φυσικά ελευθερία κινήσεων, ώστε να μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τις σκέψεις του, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, και να τις βάλει σε πρακτική εφαρμογή. Μερικά, άλλωστε από τα σημαντικά προτερήματα αυτού του Άρη, είναι η αμεσότητα και η ευελιξία του. Επίσης, έχει ανάγκη από συνεχής κίνηση.

Το λιθαράκι που θα βάλει στις ζωές μας, αυτός ο Άρης κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι,  ότι θα μπορούμε πλέον να εκφράσουμε πιο ανοιχτά τις σκέψεις μας, ενώ, η σταδιακή μείωση των περιορισμών στις μετακινήσεις, θα παίξει θετικό ρόλο όχι μόνο στην καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως στην ψυχολογική μας διάθεση.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 04/03 στις 05:30 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 23/04 στις 14:47 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Κριοί και οι Λέοντες, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, ενώ θα έχουν και θετικές εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή.

Από την άλλη πλευρά, για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πιεστούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα αναγκαστούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να τους βγάλουν από την βολή τους, ενώ θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, γιατί εξαιτίας της βιασύνης τους θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στους Διδύμους οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 22/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (10ο 32’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μετά από σωστά μελετημένες κινήσεις, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (11ο 44’), είναι πιθανό να οδηγήσει σε εντάσεις και εγωιστικές συμπεριφορές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 06/04 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (19ο 42’), υπόσχεται θετικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 09/04 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (21ο 43’), να παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/04 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ήλιο (24ο 13’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες , αλλά και να απαλλαγούν από επιβαρυντικές συνήθειες τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, του 3ου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 17/04 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (26ο 12’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσουν τα σχέδια τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να έχουν  τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) στις 20/03, στις 28/03 και στις 12/04 καθώς ο Άρης θα ενεργοποιήσει εξελίξεις που έχουν σχέση με τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν την προηγούμενη χρονιά στον άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από τους Διδύμους  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο έντονους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας . Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στους Διδύμους, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά και αρκετή κινητικότητα στην καθημερινότητα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για εσάς, ξεκινάει και πάλι μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ανακουφισμένοι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς . Η είσοδος του Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα έχετε και την δυνατότητα  να τακτοποιήσετε και μερικές από τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ταίρι σας, ενώ είναι πιθανό να παρασυρθείτε και σε αγορές στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος έντονης δράσης ξεκινά για εσάς  τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα σχέδια σας, για τα οποία δουλεύεται εδώ και καιρό, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε αρκετά τολμηροί και διεκδικητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας, αλλά και παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Άρη στου ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και συμφωνίες, αυξάνοντας το άγχος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΛΕΩΝ

Μια πιο ευχάριστη περίοδος ξεκινά για  εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο των Διδύμων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας, με την μεσολάβηση ενός φιλικού προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των  Διδύμων  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να βάλετε την καριέρα σας σε νέα τροχιά. Επίσης, όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και στείλτε το βιογραφικό σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις εκρήξεις του θυμού σας οι οποίες μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σας  αυτή τη χρονική. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά μελλοντικά σας σχέδια, και να βάλετε τις βάσεις των μελλοντικών σας επιτυχιών, και να προβάλετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με τα ΜΜΕ. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα τα τακτοποιήσετε και τις Νομικές ή τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βάλετε σε προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε  μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε  προσωπικό επίπεδο,  αυτή τη χρονική περίοδο θα νιώσετε την σεξουαλική σας ζωή να βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν για άλλη μια φορά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες, και να προσπαθήσετε να δώσετε λύση σε αυτές. Φυσικά, θα υπάρξουν και κάποια χρονικά διαστήματα στα οποία θα ανέβουν οι τόνοι, ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς να οδηγηθείτε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, δίνοντας χώρο για να μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ευθύνες ετοιμάζεστε να αναλάβετε εσείς οι  Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τα νεύρα και τις αντοχές σας, αφού θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από πιο αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Σε ότι αφορά την υγεία σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ευνοείται το φλερτ και οι ερωτικές περιπέτειες με συναδέλφους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική ανάσα θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας και να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και να δώσετε άμεσες λύσεις. Ενώ είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα, για θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Και επειδή ο Άρης είναι δράση, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με μαστορέματα μέσα στο σπίτι σας, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικροτραυματισμούς, εξαιτίας της βιασύνης ή της απροσεξίας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!