Πως θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου


Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, στις 23/05/2022 και συγκεκριμένα στις 04:15 π.μ. θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 03/06 όπου θα μπει σε στάση, θα φτάσει στην 26ο 05’.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει να ξαναδούμε τα σχέδια μας, και με επιμονή και υπομονή να βρούμε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχόλησαν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε και στην επανεξέταση των οικονομικών, και όχι μόνο υποθέσεων, ώστε να δούμε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από έμμονες και από την αδιαλλαξία μας, η οποία μας κοστίζει χρόνο και χρήμα.

Η ανάδρομη πορεία του  Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) τα οποία θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να δουν τα σχέδια τους. Ενώ, θα ανεβάσει του τόνους για άλλη μια φορά  στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις:

  • Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη (29ο 23’), θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις και να δράσουν άμεσα, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένους και οι Ιχθύς των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 26’), θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να εκμεταλλευτούν τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους.
  • Στις 03/06 θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή, ωστόσο δεν θα σχηματιστούν με ακρίβεια, η όψη τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο και η όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις οικονομικές σας συμφωνίες θα έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε μια οικονομική συμφωνία και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις προς όφελος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε διορθωτικές κινήσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του ανάδρομου Ερμή στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις σε ότι ξεκινήσατε πριν λίγο καιρό. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, καθώς δεν θέλετε να συγκρουστείτε με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να για άλλη μια φορά να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από τους συναδέλφους και να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες που έχουν προκύψει μέσα από αυτός θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Καρκίνοι. Η είσοδος του    του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις συζητήσεις με φίλους, ωστόσο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες που έχουν προκύψει μέσα από αυτές και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου να σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος  του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να τους πετύχετε. Ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στην εικόνα σας. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό κάποιες απαντήσεις να καθυστερήσουν λίγες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες διαδρομές και με στοχευμένες κινήσεις να προωθήσετε και πάλι τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό, μια Νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει να σας απασχολήσει και πάλι.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εξαιτίας του φορτωμένου επαγγελματικού σας προγράμματος να αναβάλετε για λίγες ημέρες ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα ξαναδείτε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε για άλλη μια φορά με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, και να αναζητήσετε τους ειδικούς επαγγελματικές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις οικονομικές σας συνεργασίες και να αποφασίσετε το επόμενο χρονικό διάστημα ποιες θα κρατήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε τη σχέση σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συνεργαστείτε και πάλι με ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι υπάρχουν κενά στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά πιεσμένοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει το άγχος που έχετε στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να νιώσετε ακόμα πιο πιεσμένοι από την συμπεριφορά και την στάση των συναδέλφων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξει επανασύνδεση με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα δημιουργικά σας σχέδια θα ξανά ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε ορισμένα από τα σχέδια που είχατε απορρίψει πριν λίγο καιρό, και να εξετάσετε ποια από αυτά μπορούν, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις να υλοποιηθούν άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα προσέχουν πιο πολύ τα λόγια τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που γνώρισαν πριν από λίγο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε τόσο με τα θέματα του σπιτιού, όσο και  της ακίνητης σας περιουσίας, που θεωρούσατε ότι είχαν τακτοποιηθεί, ενώ είναι πιθανό να συγκρουστείτε και με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε  αυτή η χρονική περίοδος για  εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βγάλει από την ρουτίνα, και θα σας βάλει και πάλι σε έντονους ρυθμούς. Το πρόγραμμα σας στην δουλειά σας θα είναι πολύ φορτωμένο, με πολλές συζητήσεις στις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό και την δυσπιστία των συνομιλητών σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να δώσετε τις συμβουλές σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, ενώ είναι πιθανό ένα επαγγελματικό ταξίδι να αναβληθεί.  Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το μεταφορικό σας μέσο, και να μην αμελήσετε το service του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!