Πως θα μας επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη


Τα σημαντικότερα γεγονότα στην ζωή μας, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την γέννηση και τον θάνατο,  αλλά και οι αλλαγές στην διαδρομή  που έχουμε χαράξει, τα φέρνουν οι Εκλείψεις. Ο χορός των φετινών Εκλείψεων ξεκινά με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη.

Στις 26/05 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στην 5ο 25’ στις 14:31 μ.μ. σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την  επέκταση, την ανώτερη γνώση , την δικαιοσύνη, την φιλοσοφία, τα ταξίδια, την ηθική, θα επηρεάσει κυρίως  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 18ο 57’ της Παρθένου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δημόσια υγεία, την εργασία, το Στρατό.

Ποιους τομείς θα επηρεάσει η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς;

Η  Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Αντίληψης – Επέκτασης (3ος -9ος ), θα επηρεάσει κυρίως την καθημερινότητα μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε τις σκέψεις μας, τις σχέσεις μας με τα συγγενικά μας πρόσωπα, τις μετακινήσεις μας, ενώ είναι πιθανό να μας απασχολήσουν πολύ έντονα και τα θέματα της δικαιοσύνης και της Παιδείας.

Τι θα πρέπει να προσέξουμε σε αυτή την Έκλειψη Σελήνης;

Τα στοιχεία που κυριαρχούν σε αυτή την Έκλειψη Σελήνης είναι η υπερβολή και οι στρεβλώσεις. Οι όψεις τετραγώνου που σχηματίζει τόσο ο Ερμής, λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, όσο και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, επιβάλουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο σε θέματα καρδιάς  όσο και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις, καθώς θα έχουμε την τάση να βλέπουμε τις καταστάσεις γύρω μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες ή να πέσουμε θύματα απιστίας.

Δεν θα είναι άλλωστε, λίγες οι περιπτώσεις που είτε θα γίνουμε αποδέκτες παραπλανητικών ειδήσεων, είτε κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν για προσωπικό τους όφελος. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία θα μας ωθήσει να χάσουμε την αίσθηση του μέτρου και θα μας παρασύρει σε υπερβολές.

Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο μας κάνει ακόμα πιο έντονη την αίσθηση του χάους που μπορεί αυτές τις ημέρες να υπάρχει στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, γεγονός που θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα είναι η αφορμή να υπάρξουν, σε κάποιες περιπτώσεις έντονες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν, κάτι το οποίο απευχόμαστε, σε ξεσπάσματα βίας.

Επίσης, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού,  η οποία μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και νέα στοιχεία και αποκαλύψεις πάνω στα θέματα που μας απασχόλησαν τον Φεβρουάριο.

Στα θετικά δεδομένα αυτής της Έκλειψης είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ωροσκόπο, η οποία θα μας δώσει την τόλμη και την αποφασιστικότητα που χρειαζόμαστε για να κυνηγήσουμε τους νέους μας στόχους, αλλά και η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα , η οποία μας ωθεί να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουμε κοινά οράματα ή θα πιστέψουν σε εμάς και τα σχέδια μας.

Αστρικά η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 11ο 16’ του Σκορπιού  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 24ο 48’ του Λέοντα.

Το μήνυμα της Έκλειψης Σελήνης είναι:

Μάχομαι για τα ιδανικά μου, ωστόσο, επειδή είναι πολύ εύκολο να επηρεαστώ από ψεύτικα λόγια, υποσχέσεις και εξιδανικεύσεις, κάνω ένα βήμα πίσω και αποφεύγω να πάρω βιαστικές αποφάσεις. Άλλωστε, πολύ σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και όλα θα βγουν στην επιφάνεια.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον έλεγχο στα χέρια σας θέλετε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές αλλά και με τους συνεργάτες σας, γιατί είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην αφήσετε τις ερωτικές ψευδαισθήσεις να σας παρασύρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να δείτε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη, ενώ είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι ορισμένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας δεν είναι στην πραγματικότητα όπως φαίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις να παρουσιάσετε μια άλλη εικόνα για εσάς. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί είναι πιθανό το αποτέλεσμα να μην σας ικανοποιήσει καθώς θα έχετε άλλη εικόνα στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Στα όμορφα πράγματα της ζωής θα στρέψετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας και να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, για τα οποία επιθυμείτε να έχετε την συνδρομή των φιλικών σας προσώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πιστέψετε ότι βρήκατε τον ιδανικό σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                           

Με τα του οίκου σας θα ασχοληθείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα φωτίσει και τις παθογένειες που υπάρχουν στις οικογενειακές σας σχέσεις με τις οποίες τόσο καιρό αποφεύγατε να ασχοληθείτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγή σπιτιού ή τόπου κατοικίας.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας αλλάζουν ουσιαστικά. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί τα πράγματα στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι πραγματικά έχει αξία για εσάς θα πρέπει να δείτε με προσοχή αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τον άξονα αξιών σας, και να δείτε ποια πρόσωπα αλλά και ποιες καταστάσεις έχουν πραγματικά σημασία για εσάς. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, γιατί είναι πιθανό να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτές τις ημέρες θα είναι δικαιωματικά στραμμένα επάνω σας. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, ωστόσο, καλό θα ήταν αυτή την χρονική περίοδο να μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής, αλλά και μιας συνεργασίας σας, καθώς είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παρασκήνιο θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας μυστικά, αλλά και τις παρασκηνιακές κινήσεις στις οποίες έχετε προχωρήσει για να προωθήσετε την δουλειά σας. Επίσης, καλό θα ήταν , εάν θέλετε να αποφύγετε τα ερωτικά σκάνδαλα στην δουλειά σας, να μην μπλεχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θα πρέπει να προσέξετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομα, με τα οποία πιστεύετε ότι μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να επηρεάσει την κρίση σας, γιατί είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε τους νέους σας φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα ωθήσει άλλους από εσάς να βάλουν νέους επαγγελματικούς στόχους, ενώ άλλους είναι πιθανό να τους ωθήσει να εξιδανικεύσουν μια επαγγελματική πρόταση, η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Γι’ αυτό όσο είναι εφικτό, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην ακούσετε την διαίσθηση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!