Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, ανατρεπτικοί έρωτες !!


Στις  18/05 η Αφροδίτη θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον  Ουρανό, στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο( 3ο 59’). Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών η σχέση μεταξύ τους είναι αμφίρροπη και δυναμική, αφού είναι η αιτία να δημιουργηθούν αντισυμβατικές σχέσεις οι οποίες αγνοούν κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά δεδομένα, φέρνοντας ουσιαστικές ανατροπές σε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή πρέσβευαν. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης έχουμε ξαφνικές γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, να δημιουργούμε αντισυμβατικές σχέσεις,  να προχωρούμε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση μας. Και μιας και η Αφροδίτη είναι σημαντικός δείκτης για τα οικονομικά μας, ο όψη αυτή δημιουργεί και αιφνίδιες αλλαγές στα οικονομικά μας. Η όψη συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία την οποία δεν περιμένατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την πεπατημένη σας θα βγείτε  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γοητευτείτε από ένα αντισυμβατικό για εσάς πρόσωπο, ενώ άλλοι, δεν θα διστάσουν να διαλύσουν σχέσεις ή συνεργασίες που είχαν καιρό και να πάνε κόντρα στα πρέπει τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μια περίοδο έντονων εσωτερικών αλλαγών . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετές από τις πεποιθήσεις σας, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και προσωπική σας εξέλιξη, μιας και θα είναι η αφορμή για αλλάξετε την ρότα της ζωής σας. 

ΛΕΩΝ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές αλλαγές στην εξέλιξη της καριέρας σας. Έτσι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα ακολουθώντας τις επιταγές της καρδιά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας πλάνα και να τα σχεδιάσετε από την αρχή. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική θρησκεία.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας , θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η αναστάτωση θα σας ωθήσει να ανανεωθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα έχετε  εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να αλλάξετε το στυλ και το χρώμα στα μαλλιά σας ή να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα σας βγάλει από τα αυστηρά κουτάκια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στην οικογένεια σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ενώ είναι πιθανό, να έρθει απρόσμενη οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις. Ενώ ,  αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να κάνετε μια μικρή απόδραση με τον /την σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u