Σύνοδος Ερμή – Άρη, Άμεσες και δυναμικές αποφάσεις !!


Οι καλοκαιρινές διακοπές , εκτός από στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μας δίνουν τον χρόνο αλλά και την δυνατότητα , με καθαρό μυαλό και παίρνοντας αποστάσεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Στις 19/08 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής  θα συναντηθεί με τον πλανήτη της δράσης  Άρη  στο ζώδιο της  Παρθένου (12ο 48’).

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δραστήριοι, και να βρούμε  πρακτικές λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν, θα ενισχύσει τα ενεργειακά μας αποθέματα , θα μας βοηθήσει να διεκπεραιώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις που μας απασχολούν αφού μας δίνει γρήγορη σκέψη και αντίληψη.

Επίσης, κάτω από την επιρροή της έχουμε την τάση να είμαστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς, ενώ από την  άλλη πλευρά, αυτή η όψη είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τεχνικές εργασίες.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτής της όψης, καθώς, κάτω από την επιρροή της, έχουμε την τάση να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις, ενώ ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια είναι πιθανόν να μας κάνουν ειρωνικούς και επικριτικούς. Η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Άμεσες και πρακτικές λύσεις στην δουλειά σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, ώστε να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο χώρο της εργασίας, παρακάμπτοντας εάν χρειαστεί, και τους άμεσους προϊσταμένους σας. Η αποφασιστικότητα σας για άλλη μια φορά θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, έστω και αν κάποιοι ενοχληθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα νέα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν τολμηρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους σχέσης, ενώ οι αδέσμευτοι θα κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους με το πείσμα και την αποφασιστικότητα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα βρείτε το θάρρος να πείτε σε ορισμένα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον αυτά που σας ενοχλούν στην συμπεριφορά τους απέναντι σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλετε να προχωρήσετε σε τεχνικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης με την ευστροφία και την αποφασιστικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια σας μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, η οποία φαινόταν αρχικά πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε για άλλη μια φορά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορούν να βασιστούν σε εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασισμένοι για όλα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του  ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε άμεσες και δυναμικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας, η ειλικρίνεια σας θα τους εκπλήξει άλλους ευχάριστα και άλλους όχι.

ΖΥΓΟΣ

Η απόφαση σας να πετύχετε είναι πιθανό να σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά  αυτές τις ημέρες εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε αποφασισμένοι να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης, ενώ θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει το θάρρος να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε ένα τολμηρό επαγγελματικό εγχείρημα,  το οποίο εάν πετύχει θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, και θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Ενώ όσοι από εσάς έχετε σε εκκρεμότητα γραφειοκρατικές υποθέσεις, ήρθε η στιγμή για να τις  επιλύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας ξαναβρίσκετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει όσους από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες) να τις ρυθμίσετε άμεσα, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ τολμηρή νέα συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας με τον σύντροφο σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!