Σύνοδος Ερμή – Ήλιου, Ενθουσιασμός και χαρά !!


Η επιθυμία  μας να κλείσουμε τις εκκρεμότητες μας και να πάρουμε αποφάσεις, τις οποίες θα βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, θα είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες. Στις 19/04 και λίγες ώρες πριν ο Ερμής και ο Ήλιος αποχωρήσουν από το ζώδιο του Κριού και κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Ταύρου, θα συναντηθούν σε όψη συνόδου (29ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας τον ένστικτο και πιθανόν την παρόρμηση της στιγμής, θα έχουμε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θα εκφράσουμε με ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα σχέδια μας, οι μετακινήσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετές και πιθανόν να φανούμε και απείθαρχοι σε αρκετές περιπτώσεις, οι επικοινωνιακές μας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό μας και τις επιτυχίες μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Το πιο σημαντικό είναι για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες ότι θα έχουν την επιρροή της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα βοηθήσει να προχωρήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια και να ενισχύσετε την δημοτικότητα σας στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες των μελλοντικών σας σχεδίων  μελετάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να κάνετε τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις, πριν βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας κύκλο, ενώ σε μια φιλική συνάντηση θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευφυΐα και το ευρηματικό σας πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική για την καριέρα σας  επαγγελματική συμφωνία. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτές τις ημέρες θα έχετε θετικές ειδήσεις.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον σύντροφο σας, ενώ θα ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο οι συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ευχάριστη θα είναι το κλίμα αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει το καλό κλίμα στην δουλειά σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Από την άλλη πλευρά θα χαρείτε ιδιαίτερα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανοίξετε την καρδιά σας και θα εκφράσετε με ενθουσιασμό τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να λύσετε τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας, αλλά και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ με χαρά θα δείτε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η ζωή σας αυτές τις ημέρες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, σας υπόσχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινότητα με πολλές μετακινήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπου θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε με ενθουσιασμό τις απόψεις σας. Επίσης, τα νέα από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας γεμίσουν με χαρά.

ΙΧΘΕΙΣ

Το χαμόγελο της επιτυχίας θα είναι ζωγραφισμένο αυτές τις ημέρες στο πρόσωπο σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!