Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Κλείσιμο κύκλων …


Η μαγεία της ζωής κρύβεται στις εναλλαγές της, και μπορεί την μια στιγμή να πετάμε στα σύννεφα και να ονειρευόμαστε, την άλλη στιγμή όμως, μπορεί να γίνει κάτι  που  θα μας οδηγήσει σε νέες διαδρομές οι οποίες στην αρχή να μην είναι πολύ εύκολες, στο τέλος όμως μας μεταλλάσσουν.

Στις 16/04 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 47’).  Κάτω από την επιρροή, μιας από τις πιο δύσκολες στην διαχείριση τους όψεις, αυτό που ουσιαστικά θα κληθούμε να κάνουμε είναι να μηδενίσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, δηλαδή, να ξεριζώσουμε συνήθειες, και να πάρουμε επίπονες αποφάσεις και να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο κάποιον σχέσεων ή συνεργασιών που μόνο κακό μας κάνανε.

Επίσης, μπορούμε να ανακαλύψουμε κρυμμένες αλήθειες,  να βγουν στο φως σκοτεινές υποθέσεις. Το κάθε νόμισμα, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, έχει δύο όψεις, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι είναι πιθανό να λειτουργήσουν εκδικητικά ή να παρασυρθούν από εμμονές, ενώ άλλοι μέσα από αυτήν την διαδικασία θα μεταμορφωθούν βγάζοντας προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Οριστικές λύσεις θα πρέπει να δώσετε για άλλη μια φορά εσείς οι Κριοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνουν στροφή στην καριέρα τους, ενώ, για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος μια συνεργασίας που σας άφηνε στάσιμους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρυμμένες αλήθειες θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας αλλά και ποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για τα μελλοντικά σας σχέδια, αφού πλέον ξέρετε όχι μόνο να προστατευτείτε αλλά και ποιους να εμπιστευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βλέμμα σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο έχετε στραμμένο αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σχέσεις, ώστε να κρατήσετε στην ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μαζί τους νιώθετε ότι μπορείτε να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια δύσκολη εξίσωση θα κληθείτε να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία για εσάς είναι τοξική. Και για εσάς αυτό είναι δύσκολο, καθώς έχετε την τάση να δένεστε συναισθηματικά με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Το μέλλον σας προσπαθείτε να σχεδιάσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πει με τον πιο απαιτητικό τρόπο, ότι για να πετύχετε στο μέλλον θα πρέπει να αλλάξετε το παρόν, αφήνοντας πίσω σας και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στην καθημερινότητα σας, αλλά και τις πεποιθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονη αυτοκριτική είστε έτοιμοι να ασκήσετε αυτές τις ημέρες στον εαυτό σας  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αντιμετωπίσετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί και θα μάθετε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής και τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτές τις ημέρες θα βρεθούν οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δώσετε τέλος σε σχέσεις εξάρτησης οι οποίες δεν σας προσφέρουν τίποτα και κρατάτε μόνο από το φόβο της μοναξιάς ή από ανασφάλεια. Και να θυμάστε ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απέναντι σε σημαντικές αποκαλύψεις θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις σκέψεις και της συμπεριφορές των συναδέλφων σας πίσω από την πλάτη σας, ώστε, να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τις διάφορες κακοτοπιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερη συνθήκη δημιουργείται αυτές τις ημέρες για εσάς τους Τοξότες.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σχέσεις όπου εκτός από το έντονο πάθος θα κυριαρχεί και η εξάρτηση, αυτή μπορεί να είναι είτε οικονομική είτε συναισθηματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας και τον δικών σας ανθρώπων θα εκφράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικογένεια σας και καταστάσεων που υπάρχουν σε αυτή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έχετε την δύναμη να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ώστε να γίνουν πιο εύκολα αποδεκτά και κατανοητά από τους άλλους. Το πιο σημαντικό όμως ότι τώρα είστε έτοιμοι να αλλάξετε την οπτική σας και να αφουγκραστείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να δείτε ποιοι άνθρωποι έχουν ουσιαστική αξία για εσάς και την εξέλιξη σας. Η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη, καθώς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να πάρετε την απόφαση να κλείσετε οριστικά κάποιους φιλικούς κύκλους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u