Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και ποια ζώδια θα επηρεάσει !!!


Μια περίεργη αίσθηση υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας, και μπορεί να υποδεχτήκαμε με χαρά την νέα χρονιά, νιώθουμε ότι για λίγο ακόμα θα βρισκόμαστε κάτω από αυστηρή εποπτεία.

Την αίσθηση αυτή μας την δίνει στις 04/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, είμαστε αρκετά καχύποπτοι με αυτά που ακούμε, ακολουθούμε το ένστικτο μας, μπορούμε να αντιληφθούμε με ιδιαίτερη ευκολία τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, μπορούμε να γίνουμε κυνικοί και ειρωνικοί με τους συνομιλητές μας και το κυριότερο, μας δημιουργείται πολύ έντονα η επιθυμία να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε την γνώμη των άλλων.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στον Παρορμητικό Σταυρό θα είναι στις 17/04 όπου θα συναντηθούν σε όψη τετραγώνου.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Παράλληλα όμως, θα μπείτε στον πειρασμό να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό ασκώντας ασφυκτικό έλεγχο στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα νέα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, ακολουθώντας για μια ακόμη φορά την φωνή της διαίσθησης σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις σας πολύ σύντομα θα σας δικαιώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά καχύποπτοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους άλλους γύρω σας, και αυτό γιατί κατά βάθος δεν θέλετε να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σας σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απόμακροι και επιφυλακτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει για πολλοστή φορά ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις πραγματικές τους προθέσεις πίσω από τα χαμόγελα τους.

ΛΕΩΝ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από τους συναδέλφους σας, καθώς το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ έντονο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πειστικό τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, όχι μόνο θα κερδίσετε την εύνοια του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αλλά κυριολεκτικά θα το κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν εδώ και καιρό την οικογένεια σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους μπορεί να γίνετε και αρκετά κυνικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, όμως τα σχόλια σας αυτές τις ημέρες θα είναι κάτι παραπάνω από καυστικά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις αποφάσεις των συνομιλητών σας, ενώ, θα υπάρξουν στιγμές που τα σχόλια σας απέναντι σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη από εσάς μπορεί να γίνουν κάτι παραπάνω από καυστικά και ειρωνικά .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, βάζοντας τις βάσεις της μελλοντικής επαγγελματικής καταξίωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο σύντροφος σας θα σας αφεθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να δείξετε σε όλους, ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας, καθώς έχετε πάρει τον έλεγχο της ζωής σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό αρκετοί από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε να βοηθούν την επιρροή που τους ασκείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ερευνήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και σε βάθος τις πληροφορίες που θα σας δοθούν από τους συναδέλφους σας. Ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες κάνατε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γοητέψετε με ιδιαίτερη ευκολία τους νέους σας φίλους, ενώ, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε την εύνοια τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αίσθηση ότ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Κι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στο απαιτητικό διάστημα που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις σ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u