Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και ποια ζώδια θα επηρεάσει !!!


Μια περίεργη αίσθηση υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας, και μπορεί να υποδεχτήκαμε με χαρά την νέα χρονιά, νιώθουμε ότι για λίγο ακόμα θα βρισκόμαστε κάτω από αυστηρή εποπτεία.

Την αίσθηση αυτή μας την δίνει στις 04/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, είμαστε αρκετά καχύποπτοι με αυτά που ακούμε, ακολουθούμε το ένστικτο μας, μπορούμε να αντιληφθούμε με ιδιαίτερη ευκολία τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, μπορούμε να γίνουμε κυνικοί και ειρωνικοί με τους συνομιλητές μας και το κυριότερο, μας δημιουργείται πολύ έντονα η επιθυμία να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε την γνώμη των άλλων.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στον Παρορμητικό Σταυρό θα είναι στις 17/04 όπου θα συναντηθούν σε όψη τετραγώνου.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Παράλληλα όμως, θα μπείτε στον πειρασμό να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό ασκώντας ασφυκτικό έλεγχο στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα νέα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, ακολουθώντας για μια ακόμη φορά την φωνή της διαίσθησης σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις σας πολύ σύντομα θα σας δικαιώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά καχύποπτοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους άλλους γύρω σας, και αυτό γιατί κατά βάθος δεν θέλετε να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σας σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απόμακροι και επιφυλακτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει για πολλοστή φορά ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις πραγματικές τους προθέσεις πίσω από τα χαμόγελα τους.

ΛΕΩΝ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από τους συναδέλφους σας, καθώς το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ έντονο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πειστικό τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, όχι μόνο θα κερδίσετε την εύνοια του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αλλά κυριολεκτικά θα το κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν εδώ και καιρό την οικογένεια σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους μπορεί να γίνετε και αρκετά κυνικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, όμως τα σχόλια σας αυτές τις ημέρες θα είναι κάτι παραπάνω από καυστικά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις αποφάσεις των συνομιλητών σας, ενώ, θα υπάρξουν στιγμές που τα σχόλια σας απέναντι σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη από εσάς μπορεί να γίνουν κάτι παραπάνω από καυστικά και ειρωνικά .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, βάζοντας τις βάσεις της μελλοντικής επαγγελματικής καταξίωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο σύντροφος σας θα σας αφεθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να δείξετε σε όλους, ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας, καθώς έχετε πάρει τον έλεγχο της ζωής σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό αρκετοί από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε να βοηθούν την επιρροή που τους ασκείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ερευνήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και σε βάθος τις πληροφορίες που θα σας δοθούν από τους συναδέλφους σας. Ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες κάνατε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γοητέψετε με ιδιαίτερη ευκολία τους νέους σας φίλους, ενώ, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε την εύνοια τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!