Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, Προσοχή στα ψέμματα !!!


Οι συγκεχυμένες ειδήσεις καθώς και ο φόβος για τον αόρατο εχθρό που νιώθουμε ότι μας απειλεί πολλές φορές μας δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, φοβίες αλλά και αυταπάτες.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων τους τελευταίους 2 μήνες είναι αυτός που φταίει για όλη αυτή την σύγχυση στην οποία βρισκόμαστε, η οποία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να οξυνθεί εξαιτίας της συνάντησης που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα (19ο 22’).

Κατά τη διάρκεια της επιρροής της η φαντασία θα μπερδεύεται με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε σύγχυση, αρκετοί είναι πιθανό να πέσουν θύματα κολακείας , ενώ άλλοι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δύσκολες καταστάσεις θα χρησιμοποιήσουν τα γνωστά σε όλους κατά συνθήκη ψέματα.

Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία για ξεκούραση και ονειροπόληση ψάχνετε εσείς οι Κριοί και αυτή η ευκαιρία σας δίνετε απλόχερα τώρα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην μπερδέψετε την φανταστικό με το πραγματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποσχέσεις και όμορφα λόγια θα ακούσετε από τους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι όλες αληθινές, γι’ αυτό καλό θα ήτανε πριν ενθουσιαστείτε να προσπαθήσετε να δείτε τι κρύβετε πίσω από αυτά ώστε να μην πέσετε θύματα κολακείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σας απασχολεί πολύ έντονα αυτές τις ημέρες είναι το επαγγελματικό σας μέλλον. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση όσο πιο καθαρά μπορείτε γιατί ορισμένα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται αυτή την στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ιδέες τις οποίες με μεγάλη χαρά θα κάνετε πράξη θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Με μια προϋπόθεση ότι θα σχεδιάσετε με μεγάλη προσοχή τα βήματα σας ώστε να μην χάσετε άσκοπα ενέργεια αλλά και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Ένας από τους ευαίσθητους τομείς, αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Λέοντες, είναι ο τομέας των οικονομικών. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και να προσέξετε πάρα πολύ τις αγορές που κάνετε μέσω διαδικτύου ώστε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους αγαπημένους και τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να προσπαθήσουν σας παρουσιάσουν πιο όμορφες και ιδανικές τις καταστάσεις από ότι πραγματικά είναι.

ΖΥΓΟΣ

Πινελιές ομορφιάς και αρμονίας προσπαθείτε να βάλετε στην καθημερινότητα σας εσείς οι Ζυγοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αρμονική την ζωή σας τόσο κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην πέσετε θύματα ψεύτικων ειδήσεων τις οποίες θα σας μεταφέρουν ορισμένοι συνάδελφοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμπνευση θα βρει στο πρόσωπο σας τον καλύτερο εκπρόσωπο.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγάλη ευκολία τις καλλιτεχνικές σας τάσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να παρασυρθεί από ερωτικές φαντασιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στρεβλή εικόνα για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Εάν βγάλετε τα ροζ γυαλιά που φοράτε θα μπορέσετε να δείτε την κατάσταση όπως πραγματικά είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρόπους για να ελιχθείτε και να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Και θα το καταφέρετε , έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μικρά και αθώα ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πολύ σημαντικές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Στην προσπάθεια σας όμως να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να μην παρουσιάσετε την κατάσταση όπως ιδανικά θα θέλατε να είναι.

ΙΧΘΥΣ

Στο κόσμο της φαντασίας και του ονείρου θα ταξιδεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα δυσκολέψει την κρίση σας με αποτέλεσμα είτε να είστε εύκολα θύματα εξαπάτησης ή να μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας προς όφελος σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!