Σύνοδος Ήλιου – Δία, Το άγγιγμα της τύχης !!


Ακόμα και στις πιο περίεργες συγκυρίες το Σύμπαν έχει την ικανότητα να αποκαθιστά την ισορροπία, φέρνοντας μας ευκαιρίες, τις οποίες, εάν εκμεταλλευτούμε σωστά, έχουμε την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε.

Η καλή μας τύχη θα μας επισκεφτεί μετά την Πανσέληνο, στις 29/01 όπου ο Ήλιος θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο του  Υδροχόου (9ο 22’).

Η υπόσχεση που μας δίνει η τυχερή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία είναι ότι, θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας και να προωθήσουμε τα σχέδια μας, θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολες λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν, η τύχη θα είναι με το μέρος μας αφού μπορεί να γνωρίσουμε ένα πρόσωπο το οποίο θα γίνει ο φύλακας άγγελος μας και θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ή μπορεί να προχωρήσουμε σε μια τυχερή επαγγελματική συνεργασία η οποία θα ανοίξει το δρόμο προς την μελλοντική επιτυχία και την επαγγελματική μας καταξίωση, ενώ μπορεί να μας φέρει ανέλπιστα κέρδη.

Την εύνοια της τύχης από την όψη συνόδου του Ήλιου- Δία υπόσχεται ότι θα έχουν τόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) αλλά της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της τυχερής και καλοδεχούμενης όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική βοήθεια μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σε άλλους θα σας βοηθήσει σε σημαντικούς συμμάχους για τα επαγγελματικά σας σχέδια μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια τυχερή γνωριμία η οποία θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μάτια σας ανοιχτά θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και τολμήστε να κάνετε αυτό το βήμα στην καριέρα σας το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές της ημέρες μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο σύντομα θα αλλάξει το κοινωνικό σας status.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για εσάς τους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ανοίγματα στο εξωτερικό ή να βρείτε δουλειά σε μια πολυεθνική εταιρεία. Ενώ για τους νεότερους, μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά στις Σπουδές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα οικονομικά σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει, όσους από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορίες) να βρείτε εύκολες λύσεις, ενώ σε άλλους μπορεί να φέρει μια τυχερή οικονομική συνεργασία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αποκτήσετε και πάλι την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας, και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Σε τυχερές γνωριμίες θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει την εύνοια της τύχης μέσα από τους άλλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το τυχερό σας αστέρι θα είναι ο σύντροφος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια σημαντική ευκαιρία στο χώρο της εργασίας σας την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, όπως για παράδειγμα να ανοίξει μια θέση που δεν περιμένατε. Ενώ σε ότι αφορά την υγεία σας, μπορεί να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί καιρό, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος  ώστε με ευκολία να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γνωρίσετε ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας συναρπάσει, και μπορεί να σας ωθήσει και στην δημιουργία οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας απασχολεί καιρό. Ενώ για άλλους, μπορεί να έχετε την οικονομική στήριξη της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τυχερές συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας φέρει μια ανέλπιστη συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο θα ανοίξει το δρόμο μιας σημαντικής επαγγελματικής ευκαιρίες.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και αν βρεθείτε θα μπορέσετε να πείσετε τους συνομιλητές σας με μεγάλη ευκολία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία εκτός από σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, θα σας φέρει και οικονομική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus ή ενός δώρου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό το ταίρι σας να σας κάνει ένα δώρο που θα σας γεμίσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να ακούγεται πλέον κοινότυπο, αλλά, όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια φορά θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας ανοίξει το δρόμο για την υπόλοιπη ζωή σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπαίνουν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα τόσο στην προσωπική όσο και στη επαγγελματικής τους ζωή. Ενώ για άλλους, ότι η τύχη τους χτυπάει την πόρτα.

ΙΧΘΥΣ

Το δρόμο προς την επιτυχία αρχίζετε να χαράζετε εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει μια έξυπνη ιδέα, την οποία όταν υλοποιηθεί θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο το οποίο θα κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!