Πανσέληνος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!


Το ολόγιομο φεγγάρι αποτελεί πάντα την αφορμή να δούμε την ζωή μας και τις σχέσεις μας κάτω από ένα μεγεθυντικό καθρέφτη, αφού, συνήθως φωτίζει αθέατες πλευρές της ύπαρξης μας ή μεγεθύνει τα συναισθήματα μας.

Η πρώτη Πανσέληνος της φετινής χρονιάς, θα μας βοηθήσει να οδηγηθούμε σε νέα μονοπάτια, καθώς έχει πολύ έντονο το στοιχείο της αλλαγής, μιας αλλαγής που για να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να έχει προηγηθεί, σε όλα τα επίπεδα, σκληρή δουλειά.

Ποια είναι όμως, εκείνα  τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ξεχωριστή, την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, γνωστή από τους Ινδιάνους και ως Πανσέληνος του Λύκου;

Αρχικά, η Πανσέληνος του μήνα για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 28/01 στις 21:16 μ.μ., στο ζώδιο του Λέοντα (9ο 05’), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την χαρά της ζωής, την δημιουργικότητα, τον έρωτα, τα παιδιά, την λάμψη, την αρχηγία, τα τυχερά παιχνίδια και την γενναιοδωρία, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 22ο 46’ της Παρθένο, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την υγεία, την εργασία, και το στρατό.

Η όψη αντίθεσης  Ήλιου – Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της δημιουργίας (5ο -11ος), θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χαρά της δημιουργίας δεν έρχεται πάντα μόνη της, αλλά, μπορεί να είναι μεγαλύτερη σε ισχύ και διάρκεια όταν είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μας υπόσχεται ότι η ζωή μας θα μεταμορφωθεί εξαιτίας ενός μοιραίου έρωτα. Και αυτή τη φορά, θα είναι για όλους μας διαφορετικά, αφού εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίσει ο Ήλιος τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Δία, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι η τύχη και η χαρά θα έρθει μαζί με ευθύνες τις οποίες δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε.

Άλλωστε στην ζωή μας αυτή την χρονική περίοδο το μόνο σίγουρο είναι οι αλλαγές και οι ανατροπές, οι οποίες γίνονται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο, εξαιτίας των όψεων τετραγώνου που έχουν προηγηθεί τόσο του Δία με τον Ουρανό και τον Άρη, όσο και του Ήλιου με τον Ουρανό, και σκοπό έχουν να μας αφυπνίσουν.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό στον 8ο Ηλιακό μας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στην οικονομική και στην συναισθηματική μας κατάσταση, ωθώντας μας σε κινήσεις ρίσκου. Ποιες από αυτές θα βγουν, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε, αλλά και την ικανότητα μας να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με την Δήμητρα σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο απαιτεί από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, γιατί μπορεί πολύ σύντομα να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα με τον Ωροσκόπο θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε τα προσωπικά και επαγγελματικά μας θέλω με πείσμα και σιγουριά. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουμε αρκετές κοινωνικές εντάσεις και αναταραχές σε διάφορα μέρη του κόσμου, καθώς και έντονα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Ενώ σε ότι αφορά την μάχη εναντίων της Πανδημίας του Κορωνοϊού είναι πιθανό, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Έριδα με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα, να υπάρξει αυτές τις ημέρες αύξηση των κρουσμάτων ή να έχουμε περισσότερες απώλειες.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 56’ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 28ο 33’ του Λέοντα.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Δεν διστάζω να αφεθώ στα σχέδια που έχει κάνει για μένα η ζωή, η επιτυχία θα έρθει με την προϋπόθεση ότι έχω μάθει να στηρίζομαι στα πόδια μου, να προσαρμόζομαι γρήγορα στις αλλαγές και να εκμεταλλεύομαι την εύνοια της τύχης.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την χαρά και το κέφι σας έχετε βρει αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Καθόλου τυχαία, αφού είστε από τους ευνοημένους,  της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή ένας νέος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, θα απογειώσει την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στις οικογενειακές σας σχέσεις ξαφνικά. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής θα αλλάξουν ριζικά για εσάς τους Διδύμους.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και σημαντικές συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία, η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Το μυστικό είναι να μην υπερβάλλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στους ανθρώπους και στα πράγματα που έχουν ουσιαστική αξία για εσάς θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Οι νέες οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αναγεννηθεί έχοντας στο πλευρό σας άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους.

ΛΕΩΝ

Η λάμψη του φεγγαριού θα φωτίσει την ζωή και τις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για τις συνεργασίες σας, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε με καθαρή ματιά  τα θετικά τους στοιχεία και τις παθογένειες τους. Μην φοβάστε να κλείσετε κύκλους και να δεχτείτε στην ζωή σας νέα πρόσωπα, καθώς αυτά θα είναι η αφορμή για να απολαύσετε και πάλι τις χαρές της ζωής, της δημιουργίας και της συντροφικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                             

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω  για να μαζέψετε δυνάμεις. Μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα, σας περιμένουν πολλές αλλαγές στην δουλειά σας, οι οποίες θα συνοδεύονται και από νέες ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Νέα πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, ενώ, ένας νέος έρωτας θα ανατρέψει ευχάριστα τα σχέδια που κάνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν. Η αλλαγή δεν είναι κάτι που σας αρέσει,  ωστόσο, θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι, αισιόδοξοι και δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, σας υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, βάζοντας τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας. Αυτό που όμως εσείς πρέπει να κάνετε, είναι να σχεδιάσετε σωστά τις κινήσεις σας και να μελετήσετε με προσοχή τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, δείχνοντας σε όλους ότι πρέπει να σας πάρουν στα σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαθιά συναισθηματικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη δουλειά που έχετε κάνει με τον εαυτό σας, αρχίζει να αποδίδει καρπούς, αφού μπορείτε να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα θέλω σας τόσο στην δουλειά όσο και στην συναισθηματική σας ζωή. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι οι φόβοι και οι ανασφάλειες ανήκουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο αυστηροί με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε όρια τόσο στον σύντροφο σας όσο και στους συνεργάτες σας, καθώς τώρα βλέπετε με πιο καθαρή ματιά τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και θα προχωρήσετε σε νέες σχέσεις ή νέες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά κουρασμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος που έχετε στην δουλειά σας, καθώς έχετε πολλές υποχρεώσεις και δουλεύοντας παράλληλα κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Για να αντέξετε, όμως, την έντονη πίεση θα πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση, γι’ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας και δώστε σημασία στην διατροφή και στην φυσική σας κατάσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!