Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, Μοιραίοι έρωτες …


Κινητήριος δύναμη στην ζωή μας είναι ο έρωτας, ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε ή να μας ωθήσει σε οριακές καταστάσεις. Τι δύναμη του απόλυτου έρωτα θα γνωρίσουμε κάτω από το φως της Πανσελήνου, στις 28/01 όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα , θα έχουμε την δυνατότητα να μεταμορφώσουμε την ερωτική μας σχέση, θα εκφράσουμε με ιδιαίτερη ορμή τα συναισθήματα μας, ενώ, εξαιτίας του πάθους μας είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε σκηνές ζηλοτυπίας. Από την άλλη πλευρά, θα είμαστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, ενώ, οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες μπορούν με μεγάλη ευκολία να χαρακτηριστούν μοιραίες.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και τις περιπτώσεις που με την συμπεριφορά μας, θα προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις του συντρόφου μας χρησιμοποιώντας αθέμητα μέσα. Και επειδή η Αφροδίτη έχει άμεση σχέση, εκτός από τον έρωτα, με την ομορφιά και το χρήμα, κάτω από την επιρροή της μπορούμε να πάρουμε την απόφαση ή να προχωρήσουμε σε αισθητικές επεμβάσεις οι οποίες θα μας μεταμορφώσουν,  ή να προχωρήσουμε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί στην ίδια μοίρα άλλες 2 φορές τη φετινή χρονιά, και συγκεκριμένα στις 11/12/2021 και στις 25/12/2021

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να μεταμορφώσετε την εικόνα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η   όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια δίνοντας, ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι θα προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, ενώ άλλοι θα ζήσετε ένα μοιραίο έρωτα με ένα συνεργάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ακολουθήσετε μια άλλη διαδρομή στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η γνωριμία με ένα πρόσωπο το όποιο έχει διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από τη δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές πάθους με τον ερωτικό σας σύντροφο, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  Αφροδίτη με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες έχουν φτάσει σε ένα τέλμα. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Στρατηγικές κινήσεις στην δουλειά σας θα κληθείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να επηρεάσετε την γνώμη των συναδέλφων σας προς όφελος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές της εικόνας του σώματος τους, προχωρώντας εάν χρειαστεί και σε μια χειρουργική επέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα ιδιαίτερα τολμηρό σχέδιο το οποίο θα αλλάξει την ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πέσετε στα δίχτυα ενός μοιραίου έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη  συνόδου που θα σχηματίσει η  κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μεταμορφώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από τις συνήθειες και τα συναισθηματικά βαρίδια της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγεύεται το ακροατήριο σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας με  την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων να πείσετε τους ακροατές σας για την εγκυρότητα των απόψεων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον απόλυτο έλεγχο θέλετε να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα  στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνουν ιδιαίτερα κτητικούς τόσο στην δουλειά σας όπου θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, όσο και με τους αγαπημένους σας. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι οι σκηνές ζηλοτυπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εξουσία στα χέρια σας θα προσπαθήσετε να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να δείξετε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ποιος έχει τον έλεγχο των επιθυμιών και των αποφάσεων. Εάν χρησιμοποιήσετε σωστά την δύναμη σας, μπορεί να κατακτήσετε τα πάντα, διαφορετικά, μπορεί να λειτουργήσει καταστρεπτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης περνάτε εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να εντοπίσετε τις παθογένειες της ψυχής σας. Η δουλειά αυτή δεν είναι εύκολη, όταν όμως την ολοκληρώσετε θα έχετε μεταμορφωθεί. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα μοιραίο πάθος το οποίο πρέπει να μείνει κρυφό από το περιβάλλον σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

Τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας ήρθε η στιγμή να  επαναξιολογήσετε εσείς οι Ιχθύς. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μεταμορφώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, βγάζοντας οριστικά ανθρώπους από την ζωή σας που δεν σας βοηθούν. Ενώ άλλοι, μπορεί να έρθετε σε επαφή με ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν όχι μόνο την επαγγελματική σας πορεία, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u