Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, Αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη …


Τις περισσότερες φορές μας είναι πιο εύκολο να δικαιολογούμε τον εαυτό μας, ρίχνοντας την ευθύνη στους άλλους, παρά να αναλαμβάνουμε εμείς τις ευθύνες των πράξεων μας.

Πίσω από αυτήν την στάση, εκτός από μια χαριτωμένη παιδικότητα, κρύβεται η ανασφάλεια και η αδυναμία μας να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε τόσο ισχυροί όσο θέλουμε να φαινόμαστε.

Αυτή η συνθήκη στις 24/01 αλλάζει, καθώς η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (4ο 2ο’), απαιτεί να μάθουμε την λέξη ευθύνη.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα έχουμε την ικανότητα να δείξουμε στους άλλους ότι μπορούν να μας εμπιστεύονται, θα αναλάβουμε με χαρά τις ευθύνες που μας αναλογούν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, τα λόγια μας θα συνάδουν με τις πράξεις μας, θα λειτουργήσουμε με κανόνες, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας, θα αφοσιωθούμε στους στόχους μας και θα δουλέψουμε σκληρά για την επιτυχία τους.

Θα είμαστε αυστηροί όχι μόνο με τους άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό μας. Ενώ το πιο σημαντικό είναι, ότι θα δούμε τις προσπάθειες μας να δικαιώνονται.

Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η ώρα της αναγνώρισης έφτασε για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, τα οποία βρίσκονται σε θέση ισχύος. Ο σεβασμός και η εκτίμηση που θα εισπράξετε οφείλεται μόνο σε εσάς και στην στάση που έχετε κρατήσει τα τελευταία χρόνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά, έχοντας ως στόχο στην δουλειά σας μόνο την κορυφή. Να θυμάστε ότι, εκτός από την καριέρα σας όμως, αυτή τη χρονική περίοδο,  φτιάχνετε και την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γερά θεμέλια για το μέλλον βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου, που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της, αλλά μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα ασχοληθείτε σοβαρά αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις στις οποίες θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Πιο αυστηροί στις σχέσεις σας θα γίνεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις και για τις συνεργασίες σας. Ενώ παράλληλα, δεν θα διστάσετε να βάλετε νέα όρια σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συνέπεια και οι ικανότητες σας θα επιβραβευθούν με νέες ευθύνες για εσάς τους Παρθένους.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, γεγονός που εκτός από μεγάλη χαρά θα σας φέρει και αρκετό άγχος, καθώς θα πρέπει να δουλέψετε κάτω από πιο αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια με σοβαρότητα, επιλέγοντας ποια από αυτά μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οριστικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, μετά από ώριμη σκέψη. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πιέσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ικανότητα σας να υλοποιείτε τις υποσχέσεις που δίνετε θα κληθείτε να αποδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αρχικά, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία, χωρίς να αναλωνόσαστε σε περιττές λεπτομέρειες. Ενώ παράλληλα, θα αποδείξετε σε όλους ότι μπορείτε να υλοποιείτε τις υποσχέσεις που δίνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.Η  όψη  συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, η οποία μπορεί να μην σας δώσει τα σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα, θα έχει όμως σταθερότητα. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, αποφεύγοντας τις άσκοπες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις ευθύνες των πράξεων σας θα κληθείτε να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ, οι αποφάσεις που θα πάρετε για τα επόμενα βήματα που θα κάνετε σε αυτές, θα είναι μετά από ώριμη σκέψη.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά εσωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον, γι’ αυτό πριν προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αναλάβετε το βάρος της προσπάθειας αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετή από την ξεγνοιασιά και τον ελεύθερο χρόνο σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!