Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….


Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κορωνοϊού, που μας έβαλε στην διαδικασία να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθεις μας και να μάθουμε να εκτιμάμε τις μικρές χαρές της ζωής, καθώς θα δούμε να συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα κυρίως σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.

Η αλλαγή στην ροή των γεγονότων, και στην ενέργεια, που έχει ήδη ξεκινήσει από την παρουσία σημαντικών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, θα συνεχιστεί με την είσοδο του Ήλιου στις 19/01 στις 22:39 μ.μ., και μέχρι τις 18/02 στις 12:43 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, θα γίνουμε θεατές σημαντικών γεγονότων.

Ποιοι είναι όμως οι τομείς που θα μας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα;

Το ζώδιο του Υδροχόου είναι συνδεδεμένο με την επιστήμη, τις κοινωνικές ομάδες, την διαφορετικότητα, τις αλλαγές, την επαναστατικότητα, την αμφισβήτηση, τις ιδεολογίες, και τον ανθρωπισμό. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς, φέτος,  θα δούμε να γίνονται σημαντικά γεγονότα που άλλες φορές θα μας προβληματίσουν και άλλες θα μας εκπλήξουν θετικά.

Τα φετινά γενέθλια των Υδροχόων, θα είναι εντελώς διαφορετικά  από τα προηγούμενα, και αυτό γιατί οι συναντήσεις που θα έχει ο Ήλιος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, τόσο με τον Δία και τον Κρόνο, όσο και με τον Ουρανό και τον Άρη, αποτελούν την αφετηρία πολύ σημαντικών εξελίξεων στην ζωή τόσο των Υδροχόων, όσο και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), οι οποίοι θα δουν την ζωή τους να ακολουθεί μια διαδρομή, εντελώς διαφορετική,  από αυτή που είχαν σχεδιάσει.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί) τα οποία θα δουν τα σχέδια τους να προωθούνται, ενώ θετική σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο θα είναι για τους Κριούς και τους Τοξότες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 24/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (4ο 20’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και να συμπεριφερθούν με ωριμότητα.
  • Στις 26/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 47’), θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/01 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα (9ο 05’), θα φωτίσει αθέατες πλευρές των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 29/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (9ο 21’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για τους εκπροσώπους του του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Την 01/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (12ο 47’), θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (20ο 01’), θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 11/02 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου (23ο 16’), θα ωθήσει σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τον : 

ΚΡΙΟΣ

Μια  περίοδο με περισσότερη εξωστρέφεια  ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα  σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και με κάποια από αυτά θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι γνωριμίες αυτές θα σας βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας, ωθώντας αρκετούς από εσάς σε αλλαγή πορείας, ενώ, σε άλλους μπορεί να φέρει νέες προκλήσεις για τις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ζήλο. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κλείσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις ή για να συζητήσετε τις προοπτικές ενός επαγγελματικού ταξιδιού που αναβλήθηκε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει ορισμένους από εσάς να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες διστάζατε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ άλλους, θα τους δώσει την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, η χαρά σας θα είναι μεγάλη καθώς θα βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική περίοδος  για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ξεκινά.  Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του,  αρκετοί από εσάς, θα προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας, τις οποίες θα πρέπει να υλοποιήσετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και να περάσετε όμορφα στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσήλωση  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστείτε, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγκαστείτε να κρατήσετε σε απόσταση ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή από εδώ και στο εξής.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να δώσετε λύσεις σε σημαντικά θέματα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς  οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία εκτός από οικονομικά οφέλη, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, μια χρονιά που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, αφού εκτός από σημαντικές ευκαιρίες, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε γρήγορα στις αλλαγές, μιας και για κάποιους θα είναι καταιγιστικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά αγχωμένοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας εγκαινιάσει μια περίοδο προετοιμασίας και έντονου άγχους για εσάς τους Ιχθύς. Όσοι από εσάς προετοιμάζετε τα επόμενα σας βήματα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, παράλληλα όμως, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!