Σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα, Έμπνευση, δημιουργία και τάσης φυγής …


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλοι μας αισθανόμαστε πολύ έντονα πιεσμένοι, γι’ αυτό και ψάχνουμε τρόπους διαφυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και να ονειρευτούμε την ζωή που εμείς θέλουμε να ζήσουμε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την συνθήκη θα παίξει ο πλανήτης της φαντασίας και του ονείρου, ο Ποσειδώνας. Στις 11/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (20ο 38’), θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που έχουμε αυτή τη χρονική περίοδο, εξαιτίας των περιορισμών που ζούμε, θα μας ωθήσει να ονειρευτούμε το μέλλον μας, θα ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες, ειδικά για τους καλλιτέχνες θα τους δώσει έμπνευση, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική μας πλευρά και θα ωθήσει να την εκφράσουμε με όλους τους τρόπους, και φυσικά να κρατήσουμε τα χαρτιά μας κρυφά.

Παράλληλα όμως, επειδή μπορεί να θολώσει την κρίση μας, να μας κάνει αφηρημένους, αφελής και απρόσεχτους, ενώ μπορεί να μειώσει τα ενεργειακά μας επίπεδα γι’ αυτό θα έχουμε πολύ έντονα την ανάγκη να κοιμηθούμε.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον, θα έχετε έμπνευση, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια κρυφή ιστορία. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε πολύ έντονα την ανάγκη να κοιμηθείτε περισσότερες ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό ορισμένους από εσάς να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ σε άλλους μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις για ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα και να δείτε το πραγματικό τους πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υψηλές προσδοκίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας για το μέλλον της καριέρας σας, και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, καλό θα ήταν να πατάτε γερά στην γη, γιατί η επιτυχία εκτός από όραμα, χρειάζεται και σκληρή δουλεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο αισιόδοξοι από κάθε άλλη φορά, είστε για το μέλλον αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που έχετε από την ρουτίνα της πραγματικότητας, και θα σας ωθήσει να δρομολογήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την προϋπόθεση, ότι έχετε προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια…

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα οικονομικά σας, ενώ, όσοι από εσάς προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, καλό θα ήταν να μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αυτές τις ημέρες θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πιο έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή σας πλευρά και να προσεγγίσετε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην χάσετε την αντικειμενικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Εμπνευσμένες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικό, από τον συνηθισμένο τρόπο, για να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις τρικλοποδιές που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν ορισμένοι συνάδελφοι σας. Επίσης, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από ορισμένους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βγάλετε την πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας, ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες στους οποίους θα δώσει έμπνευση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ στους αδέσμευτους θα τους χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ αρκετοί από εσάς θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα συγγενικά σας πρόσωπα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είστε υποκειμενικοί απέναντι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο εκφραστικοί από κάθε άλλη φορά θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε πιο επικοινωνιακοί και ευχάριστοι στην επικοινωνία που θα έχετε τόσο με τους φίλους σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, γιατί θα έχετε την τάση να είστε αφηρημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την θετική πλευρά των πραγμάτων θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία. Παράλληλα όμως, καλό θα ήταν, να προσπαθήσετε να είστε προσεχτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ

Έμπνευση, δημιουργικότητα, και όνειρα για το μέλλον θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα σας δώσει δημιουργικές ιδέες, τις οποίες μπορείτε σύντομα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, ενώ έχετε ανάγκη να φτιάξετε μια νέα πραγματικότητα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε αυτές τις ημέρες γενέθλια, θα είστε σε δημιουργικό οίστρο σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, επειδή θα είστε ευκολόπιστοι, είναι μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!