Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθείσαι από μία εσωτερική δύναμη για προσπάθειες που ποτέ πριν δε θα τολμούσες. Κύριος στόχος σου τώρα είναι να υλοποιήσεις κάποια παλιά σου οράματα, τα οποία δεν είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα. Αισθάνεσαι ως μπορείς να πετύχεις τα πάντα και η αλήθεια είναι πως ΜΠΟΡΕΙΣ! 

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας (04:49)

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για κοινωνική αναγνώριση, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει στον καθένα η όψη, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν πολύ θετικές συνεργασίες. Ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων για τους δεσμευμένους. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. 

Σελήνη τρίγωνο Άρης (01:04)

Έχεις διάθεση να δράσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την παρόρμηση που σε γεμίζει αυτή η όψη, γιατί είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές, εξαιτίας της υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

Σελήνη στους Διδύμους (03:39)

Το πνεύμα γίνεται πιο ανήσυχο, πιο περίεργο. Η Σελήνη στους Διδύμους χαρακτηρίζεται από την έντονη διάθεση για επικοινωνία, αλλά και από την ισχυρή περιέργεια. Κατά τη διέλευση αυτή, όλοι λίγο-πολύ, θα έχουμε τη διάθεση να έχουμε γνώση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ακόμα κι αυτά που δε μας απασχολούν προσωπικά. 

Σελήνη τρίγωνο Κρόνος (04:35)

Αυτό το χρονικό διάστημα ελέγχεις πλήρως τα συναισθήματά σου. Κινείσαι με βάση τη λογική και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου λάθη. Αν τώρα έχεις την πρόθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα είναι το καταλληλότερο διάστημα. Αν, πάλι, θέλεις να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή… άφησέ το καλύτερα για κάποια άλλη στιγμή.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 05:35 έως τις 21:31 

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (22:31)

Η εσωτερική αρμονία αυτού του διαστήματος σου επιτρέπει να να καταπιαστείς με τα πάντα και να τα φέρεις σε πέρας. Επίσης, υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία στο περιβάλλον σου, κάτι που σε βοηθά να γίνεσαι πιο λειτουργικός/ή.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Κριός, Δίδυμοι, Λέων ,Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη μηδενική και την 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 24η και την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της συνόδου Δία-Πλούτωνα και των θετικών όψεων της Σελήνης εξαρτάται από τους τομείς που ευνοούν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:41′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν να κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u