Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 28 Απριλίου 2020


Η Ανατολή του Ήλιου ξεκινά στις 6:32 το πρωί. Θα βρίσκεται στις 8 μοίρες και 17’ λεπτά του Ταύρου και θα κάνει μία αρμονική όψη εξαγώνου με τη Σελήνη από τις 5 μοίρες και 19’ λεπτά του Καρκίνου.  Το σπίτι οι δικοί μας άνθρωποι και οι φίλοι που εμπιστευόμαστε, μας δίνουν την αίσθηση της συναισθηματικής σταθερότητας, με ότι και αν σημαίνει στους ευμετάβλητους καιρούς που ζούμε. Παράλληλα ο Ήλιος βρίσκεται σχετικά κοντά με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή που είναι στις 00 μοίρες και 38’ λεπτά του Ταύρου, όπου ο λόγος μας γίνεται πιο μετρημένος αν και έχει τα κολλήματά του να επιμένει σε τακτικές που δύσκολα αναπροσαρμόζονται.

Ο πλανήτης Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 μοίρες και 41’ λεπτά σε όψη συνόδου με τον Ήλιο. Όπου έχει σκοπό να ανατρέψει ότι γνωρίζαμε ως σταθερό σε προσωπικό ή σε κοσμικό επίπεδο.

Ενώ αισθητή είναι η παρουσία του Κρόνου από την 1η μοίρα και 48’ λεπτά του Υδροχόου, όπου προσπαθεί να βάλει στις εξελίξεις που τρέχουν φρένο με δυσκολία, αφού βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον επαναστάτη πλανήτη Ουρανό, που δεν έχει σκοπό να διατηρήσει τη σταθερότητα που προβάλλουν τα δύο αυτά ζώδια.

Ο Ερμής λοιπόν από τη 00 μοίρα και 38’ λεπτά τώρα,τετραγωνίζει σχεδόν τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στις 25 μοίρες στον Αιγόκερω, όψη που θα μας δώσει την ικανότητα της διαίσθησης, να αντιληφθούμε, ότι γίνονται συμφωνίες ή άλλα θέματα κάτω από το τραπέζι την περίοδο αυτή. Ή να μας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που συμβαίνουν καιρό.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε ενέργεια το παρατεταμένο τρίγωνο των αρχέγονων εραστών του ζωδιακού,  που έρχεται να σώσει την κατάσταση. Είναι το τρίγωνο του πλανήτη Άρη, από τις 19 μοίρες και 39’ λεπτά του Υδροχόου, με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 17 μοίρες και 48’ λεπτά των Διδύμων. Έρωτες γεννιούνται διαδικτυακά, ή μέσα από φιλίες σε ομάδες και συλλογικότητες, ψάχνοντας σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια.

Ο πλανήτης Δίας βρίσκεται σήμερα στις 26 μοίρες και 49’ λεπτά του Αιγόκερω, όπου κάνει όψη τετραγώνου με τον Ερμή, που ψάχνει να βρει μέσω της επικοινωνίας, τρόπους για να διώξει την κατήφεια των ημερών.

Τέλος ο Ποσειδώνας πλανήτης της πλάνης και του ονειρικού, βρίσκεται στις 20 μοίρες και 8’ λεπτά των Ιχθύων, με την πρόθεση να θέλει να παραπλανήσει την Αφροδίτη, λέγοντάς της εκείνα που επιθυμεί να ακούει, είτε σε ερωτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο.

Ευνοούνται όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο κοντά στις 18 μοίρες (+- 2*) των σταθερών ζωδίων Ταύροι Υδροχόοι Λέοντες και Σκορπιοί και από κοντά Δίδυμοι και Τοξότες αντίστοιχα/

Ανεπτυγμένη διαίσθηση θα έχουν οι Αιγόκεροι Καρκίνοι Ζυγοί και Κριοί στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ας προσέξουν τι ακούν και πως το αφομοιώνουν, όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες των μεταβλητών. Ιχθύες Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!