Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022


Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογίας, θα δούμε πρώτα πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/5/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό  :  1 + 5 + 2 + 0 + 2 + 1 = 11 = 1 + 1 = 2. Άρα ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το δύο ( 2 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας!

Ο Μάιος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του ένα ( 1 ), ή του άσσου ( 1 ). Αυτό γιατί εάν προσθέσουμε τον αριθμό του ( 5 ), 5ος μήνας, στον αριθμό του έτους ( 5 ), [ 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ], μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 1  :  5 ( Μάιος ) + 5 ( 2021 ) = 10 = 1 + 0 = 1. Τόσο στην Δυτική, όσο και στην Ινδική Αριθμολογία, ο αριθμός 1 «επηρεάζεται» από τον «πλανήτη» Ήλιο. Στους πυθαγόρειους ήταν ο πρώτος περιττός ( μονός ) αριθμός. Ήτα η αρσενική δύναμη ( το 2 ήταν η θηλυκή ). Ήταν η πηγή των υπόλοιπων αριθμών, αλλά και το κέντρο τους! Είχε να κάνει με ηθικές και καλές έννοιες, όπως την τάξη, τον σεβασμό, την χαρά κτλ. Οι αρχαίοι τον απέδιδαν στον θεό Απόλλωνα!

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι ο μήνας αυτός θα είναι τόσο πνευματικός, όσο και δημιουργικός. Όπως ο «πλανήτης» Ήλιος, που «επηρεάζει» τον αριθμό 1! Θα υπάρχει καθαρή σκέψη και συντονισμένη δράση. Ταυτόχρονα θα δίδεται σημασία στον παράγοντα της ηθικής. Οτιδήποτε θέλει να επιτύχει, θα πρέπει να τηρεί σεβασμό! Οι άλλοι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο. Μόνο έτσι μπορούν να βρίσκονται σε αρμονία μέσα στο Σύμπαν. Θα είναι επίσης σημαντικός ο παράγοντας της τύχης! Θα τονωθεί η εργασία και η εργατικότητα, οι ( καλές ) πρωτοβουλίες, η αποφασιστικότητα, η τόλμη, το θάρρος, η αγάπη για τον εαυτό και για τον άλλον, η φιλία, οι παθιασμένοι έρωτες! Καλή στιγμή για γάμο, αρραβώνα,  συγκατοίκηση, εγκυμοσύνη. Ιδανικό πλαίσιο για δημιουργικά και ευφυή επαγγέλματα, ή απλά για το επάγγελμα που ο καθένας αγαπά να κάνει. Ευνοϊκός μήνας για χρήματα και για οικονομική άνεση, ή για αφθονία!

Επιπλέον τυχεροί θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 1, κι όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 1, 10, 19, 28, οποιουδήποτε μήνα! Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ), τα γράμματα  :  Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ , τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 1. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του ένα ( 1 ) είναι τα  :  A, a – J, j – S, s .

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ]

Θα περάσετε έναν ήρεμο και βατό μήνα. Σε μερικά πράγματα χρειάζεστε την ηρεμία, για να ανασυγκροτηθείτε, παρότι γενικότερα σας αρέσει η δράση!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει συνεννόηση και καλή διάθεση. Ίσως τα πράγματα να σας φανούν  κάπως στάσιμα. Αυτό δεν σημαίνει πως πάντοτε πρέπει να υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην σχέση με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να μην επαναπαυτείτε σε μία τέτοια κατάσταση για πολύ καιρό. Βρείτε λίγο παρακάτω χρόνο για να φουντώσετε το πάθος ανάμεσά σας.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως νοσταλγείτε την σχέση με τον ή την πρώην σας, η προσέγγιση δεν θα αργήσει να έρθει. Ενδεχομένως να συζητήσετε αρκετά και να τα βρείτε στα λόγια. Ωστόσο μην αντιμετωπίσετε την επανασύνδεσή σας σαν μία συμφωνία. Εάν θέλετε να σταθεροποιηθεί η σχέση σας και να έχει μακρύ μέλλον, θα χρειαστεί να ενδυναμώσετε και τα συναισθήματά σας. Αυτό θα γίνει όταν προσπαθήσετε περισσότερο να καταλάβετε ο ένας τον άλλον.

Στους ελεύθερους και στις ελεύθερες είναι πιθανόν μία ήδη υπάρχουσα γνωριμία-συμπάθεια, να πάρει πλέον άλλες διαστάσεις. Ίσως επίσης μία ερωτική φιλία, ή ένας πλατωνικός έρωτας, να εξελιχθεί σε σχέση! Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται μία γνωριμία, η οποία θα ξεκινήσει με το ένδυμα της φιλίας και θα εξελιχθεί σε ερωτικό ενδιαφέρον.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα και δυναμικά. Προσέξτε κάπως τις σχέσεις ανταγωνισμού μέσα στην δουλειά σας, ώστε να μην πάρουν τεράστιες διαστάσεις! Επίσης μην επαναπαύεστε με την επιτυχία, αλλά δίνετε συνεχώς τον καλύτερό σας εαυτό. Τα οικονομικά σας οφέλη θα είναι ενισχυμένα. Επίσης σας περιμένουν ευχάριστες χρηματικές εκπλήξεις, από την εργασία σας ή και από άλλες μεριές!

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε καινούρια δουλειά, τότε μέσω ενός φίλου σας, ή με την προτροπή του, θα δείξετε ενδιαφέρον για έναν επαγγελματικό χώρο, που θα σας τραβήξει αμέσως την προσοχή. Ίσως να είναι ένας χώρος της αρεσκείας σας, ταιριαστός με τις γνώσεις ή την εμπειρία σας. Ή ένας χώρος με προκλήσεις, που θα σας φανεί δελεαστικός να τον ανακαλύψετε! Θα ανανεωθείτε οικονομικά.

Προσωπικός αριθμός   ΔΥΟ [ 2 ]

Θα περάσετε έναν εποικοδομητικό μήνα, όπου θα μάθετε πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι κάποια νέα γνώση ή πληροφορίες που αφορούν εσάς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ίσως να νιώσετε μία μικρή αδικία! Σαν, δηλαδή, ο-η ένας-μία να προσπαθεί να επιβληθεί στην-στον άλλην-ον. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, εφόσον πρόκειται για κάτι που ο ένας από τους δύο γνωρίζει καλύτερα. Εάν όμως αφορά σε μία συμπεριφορά που ενέχει άσκοπο πείσμα, ή ακόμη χειρότερα μισαλλοδοξία, τότε ενδέχεται να χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός στον δεσμό ή στον γάμο σας. Αυτό μπορεί να γίνει με συζήτηση. Δεν είναι λάθος να διεκδικήσετε την ισότητα μέσα στη σχέση με το ταίρι σας, ή εκείνο με εσάς. Θα έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό είναι πιθανόν να νιώθετε αρκετά τον ψυχικό πόνο της απομάκρυνσης από τον ή την πρώην σας. Παρόλα αυτά καθίστε και σκεφτείτε αρχικά, εάν πράγματι αξίζει μία τέτοια οδύνη για το πρώην ταίρι σας. Μήπως η σημαντικότητά του στην ζωή σας δεν είναι τελικά τόσο μεγάλη, όσο νομίζετε; Εάν το αναλογιστείτε αυτό και ηρεμίσετε, θα δείτε πιο καθαρά την κατάσταση. Με λίγη επιτηδευμένη αδιαφορία, μπορεί να δείτε το ταίρι σας να τρέχει πίσω σας, και να είναι έτοιμο να διορθώσει κάποια λάθη του. Ασφαλώς κι εσείς θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας κάνει να την-τον ερωτευτείτε σχεδόν με την πρώτη ματιά. Μπορεί η γνωριμία σας να γίνει με αφορμή κάποια κοινή δραστηριότητα ή απασχόληση. Παρότι θα ενθουσιαστείτε, μην  τα δώσετε όλα για όλα, γιατί ίσως παρακάτω η νέα σας γνωριμία να θέλει να σας επιβληθεί. Ακόμη κι αν το κάνει καλοπροαίρετα, δεν θα είναι μία καλή συνθήκη για την ευτυχία σας στο μέλλον.

Στην  εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Ίσως να υπάρχει κάποιο άτομο στην δουλειά σας, ανώτερο, που θέλει να σας καθοδηγεί αρκετά. Αν και δεν διαφαίνεται να υπάρχουν κακές προθέσεις, ίσως να νιώθετε πίεση. Καλό θα είναι να το διαχειριστείτε με διακριτικότητα, ώστε να μην προκαλέσετε την αντίδραση του ατόμου αυτού. Όμως καλό θα είναι επίσης να πάρετε θέση και να μην αφήσετε έτσι την κατάσταση. Τα πράγματα με λίγη καλή προσπάθεια και λίγο θάρρος από την μεριά σας θα φτιάξουν. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι ενισχυμένα και ικανοποιητικά. Μπορεί να έχετε ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις!

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, θα σας βγει μία καλή ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένετε! Θα ενθουσιαστείτε! Εναλλακτικά μπορεί να πετύχετε κάτι ή σε κάτι που δεν το έβαζε καν ο νους σας! Ενώ το θέλατε πολύ! Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και συγκεντρωθείτε στην νέα σας δουλειά. Θα φτιάξουν πολύ τα οικονομικά σας.

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ]

Η ενέργειά σας θα απογειωθεί με την σωστή υποστήριξη από τους σωστούς ανθρώπους. Το Σύμπαν θα σας στείλει τον άνθρωπο που χρειάζεστε για την κατάλληλη δουλειά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας αρχίζουν να βγαίνουν εποικοδομητικές τάσεις ανάμεσά σας. Ενδεχομένως έπειτα από μία περίοδο αδράνειας ή ουδετερότητας. Η ερωτική σας ζωή θα ζωντανέψει. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για μικρότερα ή μεγαλύτερα πράγματα. όπως είναι η οργάνωση ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου, ή η προοπτική ενός γάμου για του-τις ανύπαντρους-ες κτλ.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας στενοχωρεί αυτή η εξέλιξη, θα διαπιστώσετε πως η επανασύνδεση θα έρθει με σχετικά εύκολο τρόπο. Πρόκειται να πλησιάσετε σχεδόν αμοιβαία ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον, σαν να ήταν ο χωρισμός σας μία ανεπιθύμητη κακιά στιγμή και για τους δύο σας. Η χημεία σας είναι αρκετά δυνατή, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε την σχέση σας με αισιοδοξία και λίγη υπομονή.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία σχεδόν απρόβλεπτα και χωρίς να το επιδιώκετε. Ωστόσο η γνωριμία αυτή από την αρχή της θα σας βγάλει μία αμοιβαία εμπιστοσύνη! Τούτο θα σας κάνει να θέλετε να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο με το άλλο άτομο, αλλά κι εκείνο με εσάς. Σιγά-σιγά θα προχωρήσετε σε σχέση, η οποία διαφαίνεται σταθερή και με προοπτική να γίνει σχέση ζωής!

Στην εργασία σας έχετε, ή θα αποκτήσετε σύντομα, έναν ή περισσότερους καλούς συνεργάτες! Η συμμετοχή τους στην επιτυχία της δουλειάς σας φαίνεται να είναι καθοριστική. Ίσως να κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις. Θα υπάρχει πειθαρχία και προσήλωση στο έργο, που έχει ο καθένας να κάνει. Έτσι θα συνεργάζεστε αρμονικά και με αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θα έχετε καλές και σταθερές χρηματικές απολαβές!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε δίπλα σε έναν εργοδότη, που θα σας μάθει αρκετά πράγματα πάνω στο αντικείμενό σας. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και σε γενικές γραμμές ευγενικοί και τυπικοί. Αργότερα θα διαπιστώσετε ότι εργάζεστε και εξελίσσεστε ταυτόχρονα. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά!

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ίσως ήρθε η ώρα να βγείτε κάπως από τα στενά όρια του κύκλου σας. Ίσως το Σύμπαν να σας αναθέσει μία πιο ευρεία αποστολή από εκείνη του καλού νοικοκύρη. Μπορεί να σας κάνει να κοιτάξετε στην απεραντοσύνη όλης της ανθρωπότητας!

Ένα ξεσήκωμα θα υπάρξει στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια. Σαν να θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό μαζί, ενδεχομένως πέραν των προβλεπόμενων επιλογών. Αυτό θα μπορούσε να είναι η κοινή δημιουργία μία νέας επιχείρησης, η οποία θα έχει κεντρικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος! Ή κάποια δραστηριότητα που θα προστατεύει τα ζώα. Ενδεχομένως να είναι μία ιδέα που θα ανακουφίσει αναξιοπαθούντες ανθρώπους, εάν το υποστηρίζουν οι γνώσεις ή το πτυχίο σας κτλ. Θέλετε σε μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα να βγείτε από τα στενά όρια του σπιτικού σας, και αυτό σας κάνει να θαυμάζετε ακόμη πιο πολύ ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον!

Οι χωρισμένοι-ες θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης κυρίως εάν σας ενώνει μία ιδεολογική κατεύθυνση! Αυτή μπορεί να είναι πολιτικής, κοινωνικής, ανθρωπιστικής, φυσιολατρικής, αθλητικής, πνευματικής κτλ. φύσεως. Μέσα από το μικρότερο ή μεγαλύτερο κοινό σας όραμα, θα μειωθούν οι προσωπικές σας διαφωνίες και θα βρείτε την αφετηρία επανεκκίνησης σας! Γενικότερα ο θαυμασμός του ενός προς τον άλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο. Χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε άλυτα τα μικρότερα αλλά σημαντικά προβληματάκια σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με αφορμή ένα παρόμοιο ενδιαφέρον με κάποια ή κάποιον άλλη-ον. Ίσως να βρεθείτε σε ένα  κοινό χώρο πολιτικού, κοινωνικού ή άλλου προσανατολισμού, ή ακόμη και καθήκοντος! Θα υπάρξει μία αμοιβαία συμπάθεια με προεκτάσεις θαυμασμού! Τούτο θα εξελιχθεί σιγά-σιγά σε φλερτ και κατόπιν σε σχέση. Πέραν των κοινών οραμάτων σας, φροντίστε να «δουλέψετε» και τα συναισθήματά σας, ώστε να υπάρξουν γερά θεμέλια στην μελλοντική σας σχέση.

Στην εργασία σας θα υπάρξει άνοδος και πρόοδος. Το ηθικό όλων μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο πρόκειται να ανέβει. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με ένα ευρύ ανθρώπινο κοινό, όπως καλλιτέχνης, πολιτικός, συγγραφέας, δημοσιογράφος κτλ. , Θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε αρκετά δημοφιλείς! Κάποιοι πιστεύουν σε εσάς! Τα οικονομικά σας γενικότερα διαφαίνονται απόλυτα ασφαλή και ενισχυμένα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα την κερδίσετε με το… σπαθί σας, αφού θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα σας εκτιμήσουν για το βιογραφικό σας! Γενικότερα θα κάνετε καλή εντύπωση, ακόμη και σε έναν δύσκολο χώρο στον οποίο θα θελήσετε να εισέλθετε. Να πιστεύετε στον εαυτό σας, χωρίς να χάνετε το μέτρο. Ενδέχεται να ξεκινήσετε κάτι που αργότερα θα εξελιχθεί σε μία θαυμαστή καριέρα!

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ένας μήνας με καλές οικονομικές και επαγγελματικές εξελίξεις σας περιμένει. Το Σύμπαν ενεργοποιεί για εσάς τον μηχανισμό της αφθονίας! Δεν θα σας λείψει σχεδόν τίποτα! Το μόνο που θα χρειαστεί να σας απασχολήσει είναι πως τίποτα στην ζωή δεν μένει αμετάβλητο, οπότε μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, αν δεν βάλετε κι εσείς ένα χεράκι να το διατηρήσετε σταθερό!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια αν και θα έχετε έναν δραστήριο μήνα, ενδέχεται συναισθηματικά να σας… καταπιούν οι δραστηριότητές  σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διασκεδάζετε, να οργανώνεστε, να ξοδεύετε χρήματα για κοινά αγαθά, αλλά μάλλον δεν θα μείνει πολύς χρόνος και διάθεση για μία πιο αισθαντική μεταξύ σας προσέγγιση. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα είναι απαραίτητα λάθος, εφόσον διαρκέσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανή μία πρόταση γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες!

Έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επόμενη μέρα; Τίποτα δεν έχει χαθεί. Εκμεταλλευτείτε τώρα τον χρόνο σας για να δείτε πιο καθαρά τί έφταιξε για τον χωρισμό σας. Μία πιθανή απάντηση είναι η… απληστία του ενός από τους δύο σας, ή και των δύο! Δηλαδή είναι πιθανόν να ζητούσατε πράγματα από την σχέση σας, σαν να ήσασταν όχι με αυτόν-ην αλλά με άλλον-ην σύντροφο! Κοιτάξτε την πραγματική χημεία που έχετε με τον ή την πρώην σας. Αν το κατανοήσετε αυτό κι εσείς και ο-η άλλος-η, τότε θα επανέλθετε στη σχέση. Το Σύμπαν θα σας φέρει κοντά!

Είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη; Αναρωτιέστε τί πρέπει να κάνετε για να σας έρθει κι εσάς μία σχέση; Είναι απλό! Να αναζητήσετε την γυναίκα ή τον άντρα αντίστοιχα που έχει τα στοιχεία που πραγματικά θέλετε! Οι άσκοποι πειραματισμοί, απλά σας τρώνε χρόνο. Επομένως κάντε την σωστή επιλογή για να γίνει σχέση. Το πρόσωπο που σας ταιριάζει είναι πολύ κοντά σας!

Στην εργασία σας, αν και θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να οργανωθείτε κάπως καλύτερα, παρόλα αυτά θα έχετε επιτυχία, η οποία μεταφράζεται και σε καλά χρήματα. Έτσι ενώ θα γίνονται εσωτερικές ζυμώσεις για μία καλύτερη τάξη μέσα στην δουλειά, εξωτερικά η εικόνα θα είναι άψογη! Θα έχετε καλές απολαβές ή κέρδη. Μέσα στις ζυμώσεις αυτές μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η δική σας αναβάθμιση!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, είστε σε έναν «εύκολο» μήνα για να βρείτε μία καλή! Θα λάβετε υποστήριξη από άτομο με ισχύ που πιστεύει στις ικανότητές σας! Ενδέχεται στον χώρο που θα βρεθείτε να κάνετε πολύ καλή εντύπωση και να σας αξιολογήσουν με την καλύτερη κριτική. Μπορείτε να πατήσετε γερά στα πόδια σας, χωρίς να αγνοήσετε αργότερα όσους σας στήριξαν.

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ]

Ίσως να μιλάμε για έναν… παραμυθένιο μήνα! Αυτό σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση, ότι εκτός από την πραγματική σας ζωή, θα είστε με κάποιον τρόπο κι ένα σύμβολο! Το Σύμπαν για αυτόν το μήνα σας δίνει τον… πρωταγωνιστικό ρόλο!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ολοφάνερα θα κινείτε τα νήματα! Προσέξτε ωστόσο να μην αγνοείτε τις επιθυμίες, ή έστω τα λεγόμενα, του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Αν συμβεί αυτό, ενδέχεται παρακάτω να σας γυρίσει μπούμερανκ! Δηλαδή το ταίρι σας να σας βγάλει μία ξαφνική άρνηση! Διατηρείστε τις ισορροπίες. Αξιοποιήστε την δύναμη που έχετε μέσα στην σχέση σας με σύνεση κι όχι με… έπαρση! Αν είστε ο άντρας, δώστε την ενέργειά σας στην καλή σας και όχι σε παράπλευρα φλερτ. Αν είστε η γυναίκα, σταθείτε υποστηρικτικά δίπλα στον σύζυγο ή σύντροφό σας.

Οι χωρισμένο-ες μπορεί να έχετε την επιθυμία να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας, όμως κάτι σας κρατάει. Πιθανόν να πρόκειται για την αίσθηση ότι το πρώην ταίρι σας με κάποιον τρόπο ήταν καταπιεστικό, ή εναλλακτικά ήθελε να συμφωνείτε συνεχώς μαζί του. Αυτό θα πρέπει να το διερευνήσετε καλά, γιατί είναι δύσκολο να αλλάξουν οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Η εξέλιξη θα είναι ή η επανασύνδεση, ή μία νέα γνωριμία που θα σας αφήνει την ελευθερία να παίρνετε πρωτοβουλίες.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προσέξτε την νέα σας γνωριμία, η οποία θα εμφανιστεί. Αρχικά θα είναι ένα δοτικό άτομο, που θα σας ερωτευτεί και θα θέλει να σας έχει ως το κέντρο του κόσμου! Αυτός ο ενθουσιασμός, αν και θα είναι αληθινός, εγκυμονεί τον κίνδυνο να χαθεί και να δείτε κατόπιν μία πιο υποτονική συμπεριφορά από τον-την άλλον-η! Γι αυτό καλό θα είναι να φροντίσετε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτό; Με το να κρατήσετε μία ψύχραιμη στάση. Μη δώσετε στον-στην άλλον-η να καταλάβει ότι έχετε ξετρελαθεί με την δοτικότητά του-της.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κινηθούν ευχάριστα. Μία απρόσμενη έκπληξη μπορεί να είναι η έλευση ενός καινούριου προσώπου σε σημαντική θέση, που θα φέρει ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο σας! Ιδίως εάν είχε πάρει φθίνουσα πορεία. Θα ανέβετε και ταυτόχρονα θα βελτιωθούν οι χρηματικές σας αποδοχές.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, θα σας γίνει μία πρόταση σε κάτι που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει. Αν δεν έχετε κάτι να χάσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την επαγγελματική σας τύχη. Εναλλακτικά μπορεί να ακούσετε μία ενδιαφέρουσα πληροφορία από δικό σας άνθρωπο για μία επαγγελματική θέση, που θα σας ενδιαφέρει ως αντικείμενο. Θα κάνετε σε κάθε περίπτωση καλή εντύπωση και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά!

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ξεκινά ένας ευνοϊκός μήνας για εσάς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας! Θα σας πλαισιώσουν άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν. Κρατήστε το ηθικό σας ψηλά, ώστε να ανταλλάξετε με τους άλλους θετικούς παλμούς!

Στο δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει συνεννόηση και δημιουργικότητα. Αν είστε ο άντρας, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στην σύζυγο ή σύντροφό σας, ότι εκτιμάτε την προσφορά και την αγάπη της, μέσα από τρυφερές κινήσεις και ευχάριστες ιδέες. Αν είστε η γυναίκα, θα μπορέσετε να δείξετε στον σύντροφο ή σύζυγό σας ότι περνάτε καλά μαζί του, και είστε ικανοποιημένη με τις κινήσεις του για την βελτίωση της σχέσης ή του σπιτικού σας. Για ορισμένα ζευγάρια μπορεί να παρθούν δυναμικές αποφάσεις, όπως είναι η πρόταση γάμου για τους-τις ανύπαντρους-ες.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό και επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, ίσως να σας έχει εκθέσει κάπως στα μάτια του μία παράπλευρη σχεσούλα που είχατε δημιουργήσει! Εναλλακτικά αυτό μπορεί να συνέβη από την μεριά του-της άλλου-ης. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να έχετε πραγματικά μετανιώσει, είτε ο ένας, είτε ο άλλος, ώστε να καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Οπότε θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και επιμονή. Η πιθανότητα της επανασύνδεσης, έστω και με τα δύσκολα δεδομένα είναι αρκετά μεγάλη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο, ενδεχομένως με την αφορμή ενός κοινού επαγγελματικού ή μη ενδιαφέροντος. Θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μπορεί να θέλετε να πειράζετε ο ένας τον άλλον, αλλά μην το παρατραβήξετε με την πλάκα! Κατά τ’ άλλα θα ξεκινήσει κάτι όμορφο. Να είστε γενικότερα ειλικρινείς μεταξύ σας.

Στην εργασία σας η ήδη υπάρχουσα διεύθυνση, ή μία καινούρια, αναλόγως της περίπτωσης, θα φέρει καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες και προοπτικές για όλους! Γενικότερα θα δεχτείτε υποστήριξη. Αν βρίσκεστε σε κάποιον χώρο με προβολή, όπως της πολιτικής, της τέχνης κτλ. θα ενδυναμωθείτε αρκετά εκ τω έσω. Από οικονομικής πλευράς προβλέπεται να τα πηγαίνετε περίφημα. Θα είστε πλήρεις!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε χώρο με καλή διοίκηση. Αυτό αμέσως θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και θα επιδράσει θετικά στην επαγγελματική σας ψυχολογία. Ίσως να πάρετε θετική απάντηση από βιογραφικό που είχατε στείλει παλιότερα. Ή να ανταποκριθούν άμεσα σε ένα αίτημα σας για εργασία στο εδώ και τώρα! Θα μπείτε σε ένα καινούριο επαγγελματικό και οικονομικό κεφάλαιο. Δείξτε επαγγελματισμό, ώστε να έχετε διάρκεια!

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει χαρά και θα δείτε την ζωή σας αισιόδοξα. Στο χέρι σας θα είναι να διατηρήστε αυτή την χαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλό θα είναι να προσέξετε την τάση σας να είστε κυκλοθυμικοί.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα δείτε την προθυμία από το ταίρι σας να σας μεταδώσει θετική ενέργεια. Καλό θα είναι να ανταποκριθείτε χωρίς να υποτιμάτε την… προσπάθεια του-της συζύγου ή συντρόφου σας! Επίσης μην ασκείτε αυστηρή κριτική στον-στην άλλον-η, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ σας ένα κλίμα καλής ενέργειας και συνεννόησης. Εάν νιώσετε ότι ο άνθρωπός σας ηθελημένα ή άθελά του θέλει να σας καθοδηγήσει σε μία στάση ζωής, μπορείτε ασφαλώς να αντισταθείτε, όμως κάντε το με ευγένεια και διάλογο κι όχι με υπερβολικές αντιδράσεις που θα ρίξουν το επίπεδο της επικοινωνίας σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, είναι πιθανόν να δεχτείτε μία πρώτη κίνηση προσέγγισης από την ή τον πρώην σας. Αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία να τα ξαναβρείτε, εφόσον σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Φροντίστε να κρατήσετε θετική στάση. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας. Στην συνέχεια καλό θα είναι να κάνετε μία συζήτηση γύρω από τις διαφορετικές σας απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα! Τα θέματα αυτά που σας έφεραν στον χωρισμό. Μιλήστε με ειλικρίνεια και βάλτε νέα πλαίσια στην σχέση σας, που θα αρέσουν και στους δύο σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με αρκετό ενθουσιασμό. Το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας εντυπωσιάσει με την επικοινωνιακή του αμεσότητα και την θετική του στάση ζωής. Ενδεχομένως να σας βγάλει από την σχετική απομόνωση που βιώνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα εκτιμήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Φροντίστε να δείξετε αμοιβαία κατανόηση για τα σημεία στα οποία διαφέρουν οι χαρακτήρες σας.

Στην εργασία σας θα είστε πολύ καλά, αλλά και πολύ καλοί ως επαγγελματίες ή εργαζόμενοι. Ένα άτομο σε θέση εξουσίας ενδέχεται να πιστεύει σε εσάς και να σας ενδυναμώνει με τον διακριτικό του τρόπο. Καλό θα είναι να αποφύγετε πιθανές εντάσεις χωρίς αντικειμενικό λόγο. Μπορεί να σας εκθέσουν. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα ανέβουν αισθητά! ίσως να λάβετε ένα σημαντικό μπόνους, ή ένα καλό χρηματικό-υλικό δώρο! Εάν η εργασία σας ενέχει το στοιχείο της προβολής, όπως πολιτικός, καλλιτέχνης κτλ. , θα αποκτήσετε επιπλέον καλή φήμη.

Για όσους δεν εργάζεστε κι αναζητάτε καινούρια εργασία, η τύχη θα είναι με το μέρος σας! Πάνω στην ειδικότητά σας, ή στην πείρα σας, θα βρεθεί μία επαγγελματική θέση στην οποία θα κάνετε καλή εντύπωση! Ίσως κάποιος ιθύνων να σας προσέξει και να σας εκτιμήσει, βλέποντας σε εσάς έναν αξιόπιστο και ικανό άτομο. Εφόσον δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, θα τα πάτε πολύ καλά και θα βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε να εμπλέκεστε σε άσκοπες διαφωνίες ή διενέξεις.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Θα περάσετε έναν συναρπαστικό μήνα! Κάποια πράγματα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον αρκετά, όμως μπορεί να μην είστε σίγουροι, εάν θέλετε να τα κρατήσετε στην ζωή σας. Θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς, ακόμη κι αν δυσαρεστήσετε τους άλλους.

Στον δεσμό ή στον γάμο ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας θα σας υποστηρίξει και θα είναι δίπλα σας. Φροντίστε να δείξετε την ευχαρίστησή σας. Μην θεωρείτε δεδομένη την καλή του-της στάση, εάν εσείς δείξετε αγνωμοσύνη. Ίσως σε μερικές περιπτώσεις να νιώθετε ότι το ταίρι σας, σας… εξαναγκάζει να έχετε μία πειθήνια συμπεριφορά μέσα από την δική του καλοσύνη και δοτικότητα. Αυτό ενδέχεται να σας καταπιέζει κατά μία έννοια. Ωστόσο καλό θα είναι να βρείτε την χρυσή τομή με ηρεμία. Αποφύγετε τις αντιδραστικές κινήσεις, που θα δημιουργήσουν ένα κακό προηγούμενο.

Εάν έχετε χωρίσει και περιμένετε να δείτε ποιά θα είναι η παρακάτω κίνηση, αυτή θα έρθει από την μεριά του ή της πρώην σας. Ενδεχομένως το πρώην ταίρι σας να θέλει να δείξει… ανωτερότητα! Κυρίως εάν οι λόγοι που σας απομάκρυναν δεν ήταν οι πιο σοβαροί για να χωρίσει ένα ζευγάρι. Έτσι, η ανταπόκρισή σας ή όχι θα καθορίσει το αν θα είστε και πάλι μαζί. Εάν πραγματικά θέλετε την επανασύνδεση και επιπλέον την σταθερότητα μην σκορπίζετε το μυαλό σας, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, από εδώ κι από εκεί, αλλά συγκεντρωθείτε στην σχέση σας.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα γνωρίσετε ένα άτομο με αφορμή κάποια επαγγελματική ή άλλου είδους συναλλαγή. Ενδεχομένως ο-η ένας-μία να βοηθήσει την-τον άλλην-ον σε κάποιο θέμα πρακτικής φύσεως. Θα υπάρξει ενθουσιασμός και θα δημιουργηθούν καλές εντυπώσεις. Σιγά-σιγά θα κτιστεί μία σταθερή γνωριμία με σκοπό την μελλοντική σχέση. Προσέξτε αμοιβαία τις παρορμητικές συμπεριφορές σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει ένα καλό κλίμα, τόσο επαγγελματικών σχέσεων, όσο και ενδυνάμωσης της ίδιας της δουλειάς. Οι χρηματικές αμοιβές σας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι πιθανόν να λάβετε επιπλέον χρήματα για τις υπηρεσίες σας. Στην περίπτωση που έχετε ένα επάγγελμα με προβολή στο ευρύ κοινό, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα σας υποστηρίξει ένα ή περισσότερα άτομα από τον χώρο σας, που πιστεύουν σε εσάς.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα δεχτείτε την εμπιστοσύνη μίας επαγγελματικής πόρτας που θα απευθυνθείτε. Αυτή η δουλειά θα είναι της επιλογή σας και θα κατέχετε τα αντίστοιχα προσόντα ή την προϋπηρεσία. Δείξτε στους άλλους ότι αξίζετε την εμπιστοσύνη τους. Διατηρήστε ένα φιλικό αλλά ταυτόχρονα και επαγγελματικό προφίλ συμπεριφοράς. Μην εμπλέκεστε σε ανούσια παρασκήνια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!