Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022


Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, θα δούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/2/2022. Για να βρούμε τον αριθμό του αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 2 = 9! Άρα ο προσωπικός αριθμό του εν λόγω ατόμου είναι το εννιά ( 9 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Φεβρουάριος του 2022 έχει την αριθμητική αξία του 8, επειδή εάν προσθέσουμε τον αριθμό του 2, επειδή είναι ο 2ος  μήνας, στον αριθμός της χρονιάς 6 ( 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6 ), μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 8  :  2 ( Φεβρουάριος ) + 6 ( έτος 2022 ) = 8! Τόσο στην δυτική όσο και στην ινδική αριθμολογία ο αριθμός 8 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Κρόνο. Στους πυθαγόρειους επρόκειτο για τον αριθμό που είχε να κάνει με την εξέλιξη και την επέκταση της ψυχής. Αυτό γίνεται δια μέσου των ανθρωπίνων σχέσεων! Οι αρχαίοι συνέδεαν τον αριθμό 8 με τον θεό Διόνυσο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, μας περιμένει ένας μήνας που θα χρειαστεί να… εκπαιδευτούμε στην υπομονή ( Κρόνος ), με την καλή έννοια. Η… «θεραπεία» σε αρκετά προβλήματα θα είναι η ειλικρίνεια! Με αυτήν θα χτιστούν πιο αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις σε κάθε επίπεδο, κοινωνικό ή προσωπικό-αισθηματικό. Θα υπάρξει αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη. Θα συμβούν αλλαγές, καλές ως επί το πλείστον, αρκεί να τις δεχτούμε με θετική σκέψη. Θα υπάρξει επιλεκτικότητα στις σχέσεις. Με αυτήν την  λογική θα προκύψουν σταθερές γνωριμίες και αισθηματικές σχέσεις. Θα γίνουν γάμοι, που έχουν νόημα και όχι από βιαστική απόφαση. Θα υπάρξει οικονομική εξέλιξη, ενδεχομένως για κάποιους με πρωτότυπο ή διαφορετικό τρόπο από τους τετριμμένους! Θα γίνει στροφή προς τα μεγάλα ιδανικά και τις κορυφαίες ιδέες και αλήθειες, στην φιλοσοφία, στην θρησκεία, στην τέχνη, στην επιστήμη κτλ. , με σκοπό την εσωτερική ανάταση και αναγέννηση!

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 8, ή είστε γεννημένοι-ες στις 8, 17, 26, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  :  Η, η – Π, π – Ω, ω, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στο 8. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 8 είναι τα  :  H, h – Q, q – Z, z.

    Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ].

Θα βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις και θα σας μαγνητίσουν πράγματα, που ενδεχομένως να σας φανούν πρωτόγνωρα για τα δικά σας δεδομένα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να χρειαστεί να γνωρίσετε μία άγνωστη πλευρά του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Αυτό μπορεί να σας ταράξει, αλλά δεν θα έπρεπε. Αντιμετωπίστε την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και κατανοείστε ότι η ζωή από μόνη της μπορεί να μας εκπλήσσει! Ενδέχεται να περάσετε κάποια μικρή δοκιμασία, η οποία όμως τελικά θα δυναμώσει και θα ανανεώσει την σχέση με το ταίρι σας!

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε αν τούτος είναι οριστικός ή όχι, ίσως να πάρετε πιο σύντομα την απάντηση από ότι περιμένετε. Μία αυθόρμητη κίνηση δική σας, ή του-της πρώην σας, θα ρίξει… φως στους προβληματισμούς και των δύο σας. Αν και μπορεί να ακουστεί… κλισέ, στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται κι οι δύο σας να ζητήσετε συγνώμη για πράγματα που κάνατε και στενοχωρήσατε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Ωστόσο η συγνώμη θα πρέπει να συνοδεύετε από μια πραγματική διάθεση να μπείτε ο ένας στην θέση του άλλου και να δεχτείτε το γεγονός ότι είστε διαφορετικοί χαρακτήρες! Με μία τέτοια λογική, μπορεί να εξελιχθεί μία σταθερή επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία απρόσμενη γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει κάποια διαφορετική κουλτούρα από την δική σας, ή έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο σκέψης. Αυτό θα σταθεί για εσάς ως εμπόδιο για να προχωρήσετε παρακάτω. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει χημεία. Αν τελικά επιτρέψετε στον εαυτό σας να… πειραματιστεί, θα χρειαστεί να το κάνετε ειλικρινά. Διαφορετικά το άλλο άτομο θα νιώσει ότι το απορρίπτετε και θα κρατήσει απόσταση.

Στην εργασία σας θα τα πάτε καλά και ίσως να σας προτείνουν κάποια αναβάθμιση της θέσης σας, ή μία συνεργασία! Μπορεί για ορισμένους να ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που ξέρετε μέχρι τώρα. Καλό θα είναι να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, εάν είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ή να επιλέξετε κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη αλλαγή. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, ενδέχεται να βρείτε μία, η οποία θα σας φανεί κάπως πρωτότυπη ή πρωτοποριακή για τα δικά σας δεδομένα. Ίσως να είναι η ευκαιρία σας να δείτε την επαγγελματική σας εξέλιξη με ανανεωμένη ματιά! Σε κάθε περίπτωση θα αποκατασταθείτε επαγγελματικά και θα ανέβετε οικονομικά!

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ].

Θα χαλαρώσετε από τις επιπλέον σκοτούρες. Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας ξεκουράσει αρκετά με την υποστήριξή του.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταίρι σας θα γίνει πολύ δοτικό, βλέποντας ίσως πως έχετε συσσωρευμένη κούραση. Η σχέση σας ενδέχεται να πάρει μία… θεραπευτική μορφή, με την έννοια ότι ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας θα θελήσει να σας χαλαρώσει λειτουργώντας βοηθητικά. Δείξτε ότι εκτιμάτε την καλή του-της πρόθεση και στάση. Ενώ κι από την μεριά σας κάντε το καλύτερο που μπορείτε! Από την άλλη όμως μην κάνετε κινήσεις που θα… υπερβούν εκείνες του ανθρώπου σας. Κάτι τέτοιο θα σμίκρυνε την δική του προσφορά!

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεση, αυτό από μόνο του είναι καλό σημάδι! Αν δεν το σκέφτεστε ιδιαίτερα, τούτο σημαίνει πως υπάρχει μία πιο χλιαρή διάθεση, ακόμη κι αν τρέφεται συναισθήματα για τον ή την πρώην σας. Παρόλα αυτά, το πρώην ταίρι σας θα σας διεκδικήσει, ενδεχομένως χωρίς να κάνει κάτι θεαματικό, ώστε να προφυλάξει ταυτόχρονα και τον εαυτό του από μια πιθανή άρνησή σας. Αν του δώσετε την ευκαιρία θα είστε και πάλι μαζί. Εν τω μεταξύ καλό θα είναι να σκεφτείτε και οι δύο σας πώς θα γίνει καλύτερη η σχέση σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούργια γνωριμία με άτομο, το οποίο είναι πιθανόν να γνωρίσετε με αφορμή μία επαγγελματική σας σχέση, οποιασδήποτε μορφής! Δηλαδή είτε πιο άμεση, είτε πιο έμμεση. Θα προκύψει χημεία και ενδιαφέρον. Αν είστε γυναίκα, μην αφεθείτε αμέσως, και αφήστε τον άλλον να σας διεκδικήσει λίγο παραπάνω! Αν είστε άντρας, μην χάσετε τον ιπποτισμό ή την ευγένειά σας, όταν δείτε ότι κατακτάτε την εν λόγω γυναίκα!

Στην δουλειά σας θα έχετε επιτυχία και θα δεχτείτε υποστήριξη από το εργασιακό περιβάλλον σας, ή από κάποιο άτομο από εκεί. Ενδέχεται να σας προτείνουν κάποια ανώτερη θέση. Αν την δεχτείτε, φροντίστε να τους βγάλετε… ασπροπρόσωπους! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι άριστα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία δια μέσου ενός δικού σας ατόμου με γνωριμίες. Θα ξεκινήσετε κάτι, έχοντας αρκετή υποστήριξη. Προσέξτε ωστόσο να μην πέσετε στην παγίδα να επαναπαυτείτε. Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, καθώς και την εργατικότητά σας, προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι μαζί σας εκεί. Θα αμείβεστε πολύ καλά!

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ].

Ενδεχομένως κάποιοι ή κάποιος να χρειαστούν τις συμβουλές σας. Ο μήνας προβλέπεται να κυλίσει κάπως θεωρητικά. Ωστόσο με εσάς στο επίκεντρο του… σοφού καθοδηγητή!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταίρι σας ίσως να… κρεμαστεί από επάνω σας! Τούτο θα δείχνει την εμπιστοσύνη την οποία σας έχει. Καλό θα είναι να του δώσετε τα φώτα σας, αλλά ταυτόχρονα να ενθαρρύνετε τον άνθρωπό σας να πατήσει γερά και στα δικά του πόδια. Θα χρειαστεί η… μαεστρία σας. Μπορεί αυτή η κατάσταση να σας κουράσει λίγο, αλλά θα είναι μία γλυκιά κούραση, αφού ο-η σύζυγος ή σύντροφό σας θα σας έχει ψηλά!

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να έχετε άλλη μία ευκαιρία στην σχέση σας, μάλλον θα είναι καλό να την διεκδικήσετε! Κατά βάση διαφαίνεται ωσάν η-ο άλλη-ος να περιμένει μία δική σας κίνηση. Ενδεχομένως επειδή μπορεί να σας θεωρεί πιο δυνατό-η! Για να μην χάνετε χρόνο κάντε την κίνησή σας, και θα δείτε ανταπόκριση. Όμως καλό θα είναι στη συνέχεια το ταίρι σας να γίνει πιο αποφασιστικό μέσα στην σχέση, ώστε να νιώθετε κι οι δύο σας αυτοπεποίθηση. Η υπερβολική ανασφάλεια σίγουρα δεν θα ωφελήσει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε ή θα ολοκληρώσετε μία καινούργια γνωριμία, στην οποία διαφαίνεται να έχετε διεκδικήσει εσείς το άλλο άτομο! Εάν η-ο άλλη-ος υπήρξε διστακτική-ος για του δικούς της-του λόγους, κι όχι επειδή δε σας θέλει, τώρα θα χαλαρώσει και θα αφεθεί. Αυτό θα είναι μία κατάκτησή σας! Στην συνέχεια, ωστόσο, δώστε την ευκαιρία, με κάποιες διπλωματικές σας κινήσεις, να σας διεκδικήσει και η-ο άλλη-ος. Έτσι θα υπάρξει κι από την μεριά της-του η επιβεβαίωση ότι σας θέλει. Όλα αυτά θα χρειαστεί να γίνουν με μέτρο.

Στην εργασία σας θα είστε εξαιρετικοί και μάλλον περιζήτητοι! Κάποιοι στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να θελήσουν να… ξεκουραστούν σε βάρος της δικής σας φιλότιμης προσπάθειας. Καλό θα είναι να μην το επιτρέψετε, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, γιατί μετά θα εξαντληθείτε εσείς. Κι ας αγαπάτε αυτό που κάνετε. Οι χρηματικές σας αμοιβές θα είναι πολύ καλές. Μπορεί να σας γίνει αύξηση!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία μέσω συνέντευξης ή κάποιου σχετικού διαγωνισμού. Θα κερδίσετε από την αρχή τις εντυπώσεις. Διαφαίνεται να σας προτιμούν και να ποντάρουν σχεδόν από την αρχή πάνω σε σας. Δώστε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε παρακάτω να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Θα αμείβεστε γενναιόδωρα!

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ].

Θα έχετε μία δυναμική εξέλιξη αυτόν το μήνα. Ένας άνθρωπος με δυνατό χαρακτήρα θα σας στηρίξει, εφόσον χρειαστείτε κάτι τέτοιο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταίρι σας, σας παρέχει ασφάλεια. Αυτό όμως δεν θα είναι δεδομένο, εάν και σεις δεν δώσετε την προσοχή σας προς το ταίρι σας. Κάντε δημιουργικά πράγματα, χωρίς ωστόσο να σας απορροφούν τελείως, ώστε να παραμελείτε τον άνθρωπό σας, και να θεωρείτε δεδομένη την αφοσίωσή του. Με μία καλή ισορροπία του δίνω και παίρνω, η σχέση σας με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα πάει εξαιρετικά!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να κάνετε έστω και μία στοιχειώδη κίνηση, προκειμένου να δώσετε την αφορμή στον-στην άλλον-η να εκφράσει αυτό που νιώθει και που σκέφτεται. Αν η κίνηση αυτή δεν γίνει από την μεριά σας, μπορεί να καθυστερήσει η εξέλιξη. Αν όμως γίνει, θα έχετε ανταπόκριση και είναι πολύ πιθανή η επανασύνδεση! Εκτός εάν η σχέση σας έχει περάσει τόσες αναποδιές, που πλέον εσείς, ή ο-η πρώην σας, έχετε σταματήσει να πιστεύετε σε ένα καλό μέλλον μεταξύ σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία! Θα γίνει με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα την-τον γνωρίσετε ενδεχομένως κάτω από απρόσμενες ή περίεργες συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε μία βραδιά αφιέρωσης, σε μία συγκέντρωση για κάποιο κοινό σας ενδιαφέρον κτλ. θα προκύψει αμοιβαίος ενθουσιασμός! Ωστόσο λίγο παρακάτω θα χρειαστείτε  υπομονή, προκειμένου να χτίσετε γερές βάσεις για αυτήν την γνωριμία.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα κινείστε σε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει ασφάλεια. Ίσως ένα άτομο με δύναμη στον χώρο σας να σας έχει υπό την… προστασία του, επειδή πιστεύει στις ικανότητές σας! Καλό θα είναι να διατηρήσετε την καλή σας εικόνα και να μην επαναπαύεστε. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι πολύ καλά!

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, θα σας βοηθήσει γι αυτό ένας δικός σας άνθρωπος με γνωριμίες. Καλό θα είναι να τον εμπιστευτείτε και να αδράξετε την ευκαιρία που θα σας έρθει. Κινηθείτε αποτελεσματικά στο εδώ και τώρα, εφόσον διαισθάνεστε ότι σας προτείνουν κάτι κάλο! Ενδεχομένως αργότερα να σας προκύψει κάτι λιγότερο ενδιαφέρον, αν θελήσετε να ψαχτείτε κι άλλο.

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ].

Θα είναι ένας μήνας ανασυγκρότησης για εσάς. Ίσως ήρθε η στιγμή να δείτε την δική σας δύναμη, χωρίς να περιμένετε την… επιβεβαίωση από τους άλλους!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υψώσετε το ανάστημά σας, όχι με την αντιδραστική έννοια, αλλά με ουσία. Το ταίρι σας θα κατανοήσει καλύτερα την αξία σας, εάν κατά μία έννοια σας είχε… κατηγοριοποιήσει στην κατηγορία του-της ευάλωτου-ης. Θα διαπιστώσει ότι έχετε πολύ δύναμη κι όταν θέλετε την δοκιμάζετε, συνήθως για καλό! Κατά βάση η σχέση σας θα επανέλθει σε μία πιο ισότιμη ισορροπία.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με το πρώην  ταίρι σας, καλό θα είναι να δείξετε λίγη υπομονή και να περιμένετε. Ενδεχομένως ο ή η πρώην σας να περιμένει όντως να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ίσως επειδή θέλει να κρατήσει ισχυρό προφίλ, και πιθανόν να συνήθιζε να το κάνει και μέσα στην σχέση σας! Αν τελικά δεν κάνετε πρώτοι-ες κίνηση, τότε το πρώην ταίρι σας θα την κάνει εκείνο! Καλό θα είναι στην συνέχεια να ανταποκριθείτε θετικά, εφόσον θέλετε πραγματικά να μπείτε σε επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα έχει κάποια καλή εργασία, ή μία καλή κοινωνική θέση. Από την μία θα υπάρξει χημεία, κι από την άλλη ίσως να νιώσετε ότι θα πρέπει να είστε κάπως αλλιώτικοι προκειμένου να σταθείτε δίπλα σε αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, μην λειτουργήσετε με… προκατάληψη, εάν ο-η άλλος-η δεν σας προδιαθέσει κάτι τέτοιο. Εστιάσετε στην χημεία των χαρακτήρων σας! Και στην ερωτική σας χημεία!

Στην εργασία σας θα έχετε καλή εξέλιξη. Ένας ανώτερός σας ενδέχεται να σας δοκιμάσει λίγο παραπάνω σε κάποιες επαγγελματικές σας δεξιότητες. Καλό θα είναι να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και να μην δείξετε θυμό ή αντιδραστικότητα. Έτσι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα τον πάρετε με το μέρος σας! Χρηματικά θα είστε καλά αμειβόμενοι!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, ίσως να χρειαστεί να περάσετε από έναν ανταγωνιστικό διαγωνισμό, ή από μία απαιτητική συνέντευξη, προκειμένου να κερδίσετε μία θέση. Παρόλα αυτά θα τα καταφέρετε. Καλό θα είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας, ώστε να πάρετε δύναμη από την ίδια σας την αυτοπεποίθηση. Κατόπιν η επιτυχία σας θα σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση, αφού θα την έχετε πετύχει με κόπο!

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ].

Θα φανείτε χρήσιμοι σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, οι οποίοι θα πάρουν δύναμη ή έμπνευση από εσάς. Θα χτίσετε δυνατούς δεσμούς για τους οποίους θα δικαιωθείτε τον επόμενο μήνα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα δώσετε χαρά στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας, κυρίως εάν περνάει μία δύσκολη περίοδο με τα επαγγελματικά του-της, ή με κάποιο άλλο προσωπικό του-της θέμα. Ίσως να μην πάρετε τα ίσα από εκείνον-η προς το παρόν. Όμως αργότερα, ενδεχομένως το επόμενο μήνα, θα αναγνωριστεί η υπομονή σας και η καλή σας διάθεση. Κάτι θα κάνει και ο άλλος για εσάς! Η ίδια, ωστόσο, η αναγνώριση της αξίας σας, θα είναι από μόνη της μία δικαίωση και ένας… έπαινος!

Αν έχετε χωρίσει κι επιζητάτε μία καινούργια ευκαιρία με τον ή την  πρώην σας, θα βρείτε το θάρρος και θα κάνετε την πρώτη κίνηση! Προς μεγάλη σας έκπληξη το πρώην ταίρι σας θα ανταποκριθεί θετικά! Ίσως να μην είχε την ίδια ενέργεια με εσάς, ώστε να πάρει την πρωτοβουλία εκείνο. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι στην συνέχεια να γίνει μία συζήτηση για το θέμα των πρωτοβουλιών μέσα στην σχέση σας. Ενδεχομένως να είναι λίγο… άδικο να είστε εσείς ο-η πρωτοπόρος συνέχεια!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα σοβαρό άτομο, με την έννοια όμως του… τραβάτε με κι ας κλαίω! Στην αρχή ίσως εσείς να είστε εκείνος-η που θα ξεκινήσει το φανερό φλερτ. Κατόπιν όμως θα χρειαστεί να αφήσετε χώρο και στην-στον άλλη-ον, ώστε να σας διεκδικήσει με την σειρά της-του. Δεν θα πρέπει να έχετε εσείς πάντα τις ιδέες! Ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω, προκειμένου ο-η άλλος-η να κινηθεί αυτόβουλα!

Στην εργασία σας θα περάσετε σε μία φάση ανάκαμψης! Ίσως να βρεθείτε προς το παρόν σε μήνα, που περισσότερο θα δώσετε παρά θα πάρετε. Τα καλύτερα όμως θα έρθουν τον επόμενο μήνα, όπου θα δικαιωθείτε ξεκάθαρα! Οι χρηματικές αμοιβές σας θα είναι ανεβασμένες, αλλά έρχονται και τα καλύτερα παρακάτω!

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία κατόπιν επιτυχημένης συνέντευξης ή αποτελεσματικού διαγωνισμού. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα μπείτε στον επαγγελματικό χώρο που θέλετε! Φροντίστε, ώστε να διατηρήσετε τον επαγγελματισμό σας μαζί με την καλή σας διάθεση. Θα χρειαστούν και τα δύο! Θα έχετε προοπτικές αύξησης των αμοιβών σας σταδιακά!

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ].

Θα δεχτείτε βοήθεια και υποστήριξη εκεί που την χρειάζεστε. Προσέξτε όμως την τάση σας να θέλετε να είστε ανεξάρτητοι. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αγνωμοσύνη απέναντι στους ανθρώπους που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, το ενδιαφέρον του-της συζύγου ή συντρόφου σας ενδέχεται να παρεξηγηθεί από εσάς. Τούτο θα είναι δικαιολογημένο, μόνο εφόσον το δείχνει με πολύ πιεστικό τρόπο! Κατά τ’ άλλα μην  γίνεστε μυγιάγγιχτοι και αντιδράτε με το παραμικρό! Καλύτερα να σκέφτεστε πρώτα και μετά να κρίνετε, εάν όντως ο άλλος με το ενδιαφέρον του θέλει να σας καταπιέσει, ή απλά θέλει να σας εκφράσει την αγάπη του.

Αν έχετε χωρίσει κι επιζητάτε μία νέα ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να περιμένετε λίγο μέχρι να κάνει εκείνος ή εκείνη την πρώτη κίνηση. Αυτό, γιατί μάλλον χρειάζεστε την επιβεβαίωση ότι ο-η άλλος-η σας διεκδικεί! Ωστόσο, μετά το ξεκίνημα από το πρώην ταίρι σας, θα πρέπει κι εσείς να δείξετε καλή θέληση, ώστε να καταλάβει ότι κι εσείς διεκδικείτε το ίδιο. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, κυρίως εάν και οι δύο σας παραδεχτείτε, τουλάχιστον στους εαυτούς σας, ότι χρειάζεστε και θέλετε στην ζωή σας ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας δείξει το ενδιαφέρον της-του από την αρχή! Αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα σας αρέσει! Προσέξτε όμως να μην μπείτε στον… πειρασμό να θεωρήσετε δεδομένο τον άλλον. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μία υπεροπτική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν καλή τακτική για την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης.

Στην εργασία σας θα δεχτείτε αναγνώριση της αξίας σας και θα ανταμειφθείτε γι αυτό. Θα υπάρξει θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για εσάς. «Απολαύστε» αυτήν την συγκυρία, χωρίς να χάσετε το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό σας! Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι εξαιρετικά καλές!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία δια μέσου ενός γνωστού σας ατόμου, που μπορεί και θέλει να σας βοηθήσει. Εναλλακτικά, θα γίνετε αποδεκτοί σχεδόν αμέσως, σε χώρο στον οποίο θα απευθυνθείτε προκειμένου να βρείτε εργασία. Από την πρώτη στιγμή θα κερδίσετε τις εντυπώσεις! Δεδομένου ότι θα έχετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα απαιτούνται. Θα ξεκινήσετε εργασία και με καλές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ].

Ένας άνετος μήνας σας περιμένει. Η καλή συνεννόηση με το περιβάλλον σας θα κυριαρχήσει, έναντι της ασυνεννοησίας και των παρεξηγήσεων.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα βρεθεί πρόσφορο έδαφος για να πάτε την σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας ένα βήμα παρακάτω. Στα ανύπαντρα ζευγάρια ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου! Γενικότερα θα ενδιαφερθείτε μαζί με το ταίρι σας για κοινά σας ζητήματα και θα «δουλέψετε» παρέα για την περάτωσή τους. Για κάποιους μπορεί τα ζητήματα αυτά να έχουν ευρύτερη εμβέλεια και να μην αφορούν μόνο στο σπιτικό σας, όπως είναι τα θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος κτλ.

Αν έχετε χωρίσει, όποια κι αν είναι η συνέχεια, θα γίνει με τρόπο που θα ενέχει έντονο το στοιχείο της κατανόησης! Εάν υπάρξει επανασύνδεση, θα γίνει με τρόπο που θα ευνοήσει την καλή συνέχεια της σχέσης σας. Θα έχετε και οι δύο το θάρρος να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να κάνετε ότι καλύτερο από εδώ και στο εξής! Αν ο χωρισμός παραμείνει, τότε θα είναι κάτι που ουσιαστικά θα το αποδεχτείτε κι οι δύο σας χωρίς ένταση ή απόγνωση. Ακριβώς επειδή θα το δείτε ως την καλύτερη λύση για να αποδεσμευτείτε και να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, ή ένας παρόμοιος τρόπος σκέψης! Αυτό σε συνδυασμό με την χημεία που θα έχετε, θα σας κάνει να διεκδικήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον! Η γνωριμία θα έχει πολύ καλή εξέλιξη, αρκεί και οι δύο σας να θέλετε πραγματικά να μπείτε σε σχέση!

Για την εργασία σας από κάθε άποψη θα είναι ένας καλός μήνας. Τόσο από πλευράς συναδελφικών σχέσεων, όσο και από πλευράς δυναμικής της δουλειάς. Τα χρηματικά σας, επίσης, δεδομένα θα είναι πολύ καλά και ανεβασμένα. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και χαρείτε αυτές τις καλές συγκυρίες.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία μέσω γνωστού ή γνωστών σας ατόμων! Κάποιοι, με τους οποίους μπορεί να συνεργαζόσασταν παλαιότερα, γνωρίζουν την επαγγελματική σας αξία και θα θελήσουν να σας κάνουν μία πολύ καλή πρόταση! Όπως και να γίνει, θα έχετε μία τυχερή στιγμή για να ξεκινήσετε σε μία δουλειά, στην οποία θα είστε πολύ ευχαριστημένοι και θα είναι το στοιχείο σας. Θα έχετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες που θα χρειάζονται. Οι αμοιβές σας προβλέπονται πολύ καλές!

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ].

Θα βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις, οι οποίες θα σας πάνε παρακάτω και θα σας εξελίξουν, εάν τις διαχειριστείτε με υπομονή και μεθοδικότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ίσως να προκύψει μία διαφωνία με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου θέματος που σας απασχολεί. Μπορεί εσείς να θέλετε να είστε πιο μεθοδικοί-ες, ενώ το ταίρι σας να θέλει να… ξεμπερδεύει πιο γρήγορα και άμεσα με ότι κι αν είναι αυτό που χρειάζεται να λυθεί. Ίσως, εξαιτίας τις διαφορετικές σας τακτικές και αντιλήψεις, να ειπωθούν κι απ’ τους δύο λόγια για τους χαρακτήρες σας. Θα χρειαστεί κι οι δύο σας να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ο ένας στον άλλον, ώστε να μην προκύψει μία αλυσίδα παρεξηγήσεων.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι αρχικά να βγείτε από την λογική ότι για τα περισσότερα προβλήματα φταίει ο-η άλλος-η! Ακόμη κι αν όντως ισχύει αυτό! Δηλαδή, ή θα πάρετε απόφαση ότι θα είστε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και με τα λάθη του, ή καλύτερα να αφήσετε τον χωρισμό να παραμείνει. Μία επανασύνδεση στην οποία ο-η καθένας-μία σας θα προσπαθεί να πείθει συνεχώς τον άλλον ότι ο ίδιος είναι ο-η σωστός-η, μόνο αποτυχημένη θα μπορούσε να είναι. Τότε καλύτερα να προχωρήσετε παρακάτω με ένα πιο ταιριαστό ταίρι, που θα βρεθεί στον δρόμο σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία… περίεργη γνωριμία! Τούτο γιατί η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, ενδέχεται να σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση! Παρόλα αυτά, μία έντονη έλξη θα προκύψει μεταξύ σας, ακόμη κι αν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός, ή ακόμη και ένας θυμός! Θα ξεκινήσει τελικά μία γνωριμία. Θα χρειαστεί ωστόσο να δείτε, αν οι λόγοι που σας εκνευρίζει ο-η άλλος-η, ή εσείς εκείνον-η, είναι βαθιοί, ή αφορούν σε ασήμαντες λεπτομέρειες, τις οποίες θα μπορέσετε στην πορεία να διαχειριστείτε αμοιβαία.

Στην εργασία σας ενδέχεται να δοκιμαστεί η υπομονή σας. Αυτό θα έχει να κάνει με την συμπεριφορά ή τις συμπεριφορές ενός ή περισσότερων συναδέλφων ή συνεργατών σας. Η ίδια η εργασία σας ωστόσο θα πάει πολύ καλά. Αν έχετε θέση εξουσίας, μπορεί να χρειαστεί να δείξετε ελεγχόμενη αυστηρότητα, προκειμένου να εξομαλυνθούν πιθανές παρατυπίες. Εάν είστε σε υπαλληλική θέση, κάντε υπομονή και μην εκφράσετε εκνευρισμό, αν δεχτείτε κάποια κριτική από τους προϊσταμένους σας. Διερευνήστε αν μιλούν σωστά, ή εάν υπερβάλουν. Από χρηματικής πλευράς θα είστε αρκετά καλά!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό σε μία δουλειά, η οποία θα σας καλύπτει οικονομικά, αλλά ενδέχεται να μην είναι η δουλειά που ονειρεύεστε. Καλό θα είναι να το δείτε σαν πρόκληση και σαν επιπλέον επαγγελματική εμπειρία. Παρακάτω ίσως να αλλάξετε γνώμη και να δείτε με πιο θετική ματιά αυτήν  την εργασία. Αλλιώς, όταν οι συνθήκες σας ευνοήσουν, θα την αφήσετε για κάτι που θα σας αρέσει περισσότερο!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!