Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022


ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη.

Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χειριστείτε σωστά, θα κάνετε εξαιρετικά βήματα προόδου στην ζωή σας. Εάν την υπερεκτιμήσετε και εκθέσετε τον εαυτό σας σε προσπάθειες μεγαλύτερες της αντοχής σας, ενδέχεται να έχετε ένα μέτριο αποτέλεσμα.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες ίσως το μυστικό της επιτυχίας να είναι η αυτογνωσία του-της καθενός-μίας σας! Εάν προβάλετε τον εαυτό σας, ενδέχεται να μην πείθετε το ταίρι σας. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί ένα χάσμα ανάμεσά σας, αφού συνεχώς θα περιμένετε περισσότερη αναγνώριση ο ένας από τον άλλον. Επομένως δεν θα είστε ευχαριστημένοι-ες ποτέ! Χρειάζεται και οι δύο να δείτε τον εαυτό σας με τα υπέρ και τα κατά του, ώστε να υπάρχει μία προσγειωμένη στάση κι από τους δύο σας μέσα στην σχέση. Με αυτήν την λογική η αγάπη σας θα γίνει πολύ δυνατή! Επίσης θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, η λύση είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Ακόμη καλύτερα να τον δεχτείτε όπως είναι και να τον προβάλετε όπως είναι. Αυτό θα είναι το πιο γοητευτικό που μπορείτε να κάνετε για να τραβήξετε πάλι ο-η ένας-μία το ερωτικό ενδιαφέρον της-του άλλης-ου. Εάν προσπαθήσετε να γίνετε αρεστοί-ες με επιτηδευμένο τρόπο, ίσως να μην καταφέρετε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν ακόμη συναισθήματα μεταξύ σας και θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα ξεκινήσει από την ερωτική έλξη του ενός για τον άλλον. Θα νιώσετε μαγνητισμό και πάθος. Αυτό θα σας κινήσει, ώστε να ενδιαφερθείτε για την εξέλιξη τούτης της γνωριμίας. Όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο μην μείνετε μόνο στο πάθος, αλλά φροντίστε ταυτόχρονα να ανακαλύψετε κι άλλες πτυχές της προσωπικότητας ο ένας του άλλου.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Η δουλειά σας θα έχει ανοδική πορεία. Θα είστε δυνατό… χαρτί! Ωστόσο μην αναλαμβάνετε επιπλέον πράγματα για να αποδείξετε κάτι, γιατί μπορεί να σας βγάλουν από την «κανονική» σας πορεία. Ενώ ίσως να σας προκαλέσουν επιπλέον κόπωση. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση κα οι αμοιβές σας άριστες. Αποφύγετε ωστόσο την υπερβολική σπατάλη!

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία θα τα καταφέρετε να μπείτε σε έναν  επαγγελματικό χώρο, όπου θα έχετε να δώσετε και να πάρετε πολλά πράγματα. Ουσιαστικά θα βρεθείτε στο στοιχείο σας. Δείξτε επαγγελματισμό, χωρίς να κάνετε τον… σούπερ ήρωα!

ΤΑΥΡΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Θα έχετε σιγουριά και ασφάλεια. Εάν κάποια πράγματα στην ζωή σας δεν σας έδιναν την αίσθηση της σταθερότητας ή της μονιμότητας, θα αλλάξουν και θα σας κάνουν να νιώσετε βεβαιότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Θα έρθετε πιο κοντά και θα ανακτήσετε την καλή σας επικοινωνία κι ενδεχομένως την αμοιβαία εμπιστοσύνη σας. Ταυτόχρονα θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, τα οποία θα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Έρχεται μία θετική περίοδος για τον δεσμό ή τον γάμο σας με ευχάριστες εκπλήξεις!

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό με την ελπίδα της επανασύνδεσης, δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να επιτύχετε αυτό που θέλετε! Κατά βάση το μυστικό είναι οι σωστοί χειρισμοί. Τα συναισθήματα υπάρχουν! Τόσο εσείς, όσο κι ο-η άλλος-η θα πρέπει να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον με υπομονή και τρυφερότητα. Όχι απότομες κινήσεις ή άγαρμπες συμπεριφορές, που ίσως ενέχουν την πεποίθηση πως κάποιος έχει το πάνω χέρι. Αν γίνει κάτι τέτοιο το παιχνίδι δυστυχώς θα χαθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα έχει ιδιαίτερη σχέση με την δουλειά και την καριέρα της-του! Κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει. Ίσα-Ίσα να το δείτε θετικά, με την έννοια ότι δεν θα γίνει μία μελλοντική σχέση η οποία θα σας πνίγει. Αφού ο-η άλλος-η θα ασχολείται αρκετό χρόνο με την δουλειά του-της! Εφόσον δεχτείτε αυτήν την συνθήκη, η εξέλιξη θα είναι σχεδόν βέβαιη!

Η δουλειά σας θα είναι στα καλύτερά της. Ευνοούνται νέες ιδέες και πρακτικές, αρκεί να είναι σωστά μελετημένες. Εάν εργάζεστε κάπου και δεν είστε μόνιμοι, προβλέπεται η μονιμοποίησή σας. Τα οικονομικά σας προβλέπονται πολύ ανεβασμένα. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι σε πολύ καλή μοίρα!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ενδέχεται να σας βοηθήσει μία ισχυρή γυναίκα. Θα εισέλθετε σε έναν αξιόλογο επαγγελματικό χώρο, ο οποίος θα βρίσκεται σε άνθιση! Θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ώστε να μην αφήσετε να έχουν περισσότερες προσδοκίες από εκείνα που μπορείτε να δώσετε. Τα οποία θα είναι έτσι κι αλλιώς επαρκή!

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Το Τρία από τα Ξίφη.

Ίσως για ορισμένους να έφτασε η ώρα να αξιολογήσετε διαφορετικά την ζωή σας. Η περίοδος της υπομονής μάλλον τελειώνει, κι έρχεται η ώρα της διεκδίκησης όσων σας αξίζουν, έστω κι αν γίνουν με αργά βήματα.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια μπορεί κάποια πράγματα να έχουν πάρει μία άχαρη τροπή. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι λέγονται ψέματα, ή ότι υπάρχει συνεχής εκνευρισμός, ή πως δίνονται δικαιώματα για ζήλιες κτλ. Εκείνος ή εκείνη που στην προκειμένη περίπτωση είναι το… «θύμα» της υπόθεσης, έρχεται η ώρα του-της να αντιδράσει. Η αντίδραση θα φέρει κάποια αναστάτωση στα λιμνάζοντα νερά και κάποια πράγματα θα αρχίσουν να αναθεωρούνται. Για ορισμένους-ες ενδέχεται η καλύτερη λύση να είναι η απομάκρυνση από τον δεσμό ή τον γάμο, έστω και προσωρινή, εάν δεν υπάρχει θέληση να επιλυθούν τα προβλήματα στο τώρα.

Οι χωρισμένοι-ες θα είναι καλό να αναρωτηθείτε, εάν πραγματικά αξίζει ή όχι η επανασύνδεση. Ή καλύτερα ποιά είναι η ποιότητα της σχέσης που ονειρεύεστε για το μέλλον σας;! Εφόσον ο χωρισμός σας για κάποιους-ες είναι ουσιαστικά ένας άθλος, που απομακρυνθήκατε από μία ή έναν δύστροπο σύντροφο, ποιός ο λόγος να θέλετε να επιστρέψετε; Κατά βάση η επανασύνδεση θα αξίζει μόνο εάν οι λόγοι που σας χώρισαν δεν είναι απαξιωτικοί για τον έναν από τους δύο σας. Διαφορετικά κοιτάξτε μπροστά σας σε κάτι καλύτερο που θα σας έρθει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με ενθουσιασμό! Προσέξτε εάν η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, έχει κάποιου είδους υπεροψία. Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, δείξτε της-του από την αρχή ότι δεν… περνάνε αυτά! Διαφορετικά ενδέχεται αργότερα να… σας πάρει τον αέρα. Εναλλακτικά προσέξτε μία τέτοια συμπεριφορά από την μεριά σας προς την-τον άλλην-ον. Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους, με ήπιο κατά το δυνατόν τρόπο, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις στην νέα σας γνωριμία.

Στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να υπάρξει ένα κλίμα μισαλλοδοξίας. Αποφύγετε όσο  μπορείτε να εμπλακείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις για να μην δεχτείτε σκληρή κριτική. Τα πράγματα λίγο παρακάτω θα ηρεμήσουν και θα επέλθει η γαλήνη. Κάντε λίγη υπομονή. Κατά τ’ άλλα η δουλειά σας θα είναι σταθερή και οι αμοιβές σας τακτικές.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να πάρετε την απάντηση από τον χώρο που σας ενδιαφέρει. Κάντε υπομονή και μην προτρέχετε. Όταν βεβαιωθείτε για την απάντηση, αν είναι αρνητική, τότε θα μπορείτε να ψάξετε για κάτι άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, θα είναι θετική, οπότε θα βρεθείτε στον χώρο που θέλετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Η Εγκράτεια.

Μπορεί αυτόν το μήνα να θυμηθείτε κάπως το παρελθόν σας. Ή να σας το θυμίσουν οι καταστάσεις. Ενδεχομένως αυτό θα σας βοηθήσει!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα έρθετε αρκετά κοντά. Πολλές στιγμές θα σας θυμίσουν το όμορφο παρελθόν σας, ή τουλάχιστον τις πιο όμορφες στιγμές από τότε. Σε μερικές περιπτώσεις θα… «συλλάβετε» τον εαυτό σας να μιμείται συμπεριφορές από τα παλιά, ώστε να δώσει ανάσες στην σχέση στο τώρα. Ουσιαστικά αυτό θα είναι κάτι σαν μία ανανέωση στον δεσμό ή στον γάμο σας. Για κάποια ζευγάρια πράγματα τα οποία είχανε κολλήσει και δεν προχώραγαν, θα πάρουν τώρα τον δρόμο για την ολοκλήρωσή τους. Μπορεί να είναι η απόκτηση ενός παιδιού, μία πρόταση γάμου κτλ.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, ακόμη κι αν αυτός είναι παλιός, θα έχετε μία εκπληκτική ευκαιρία να τα ξαναβρείτε! Θα έρθετε και πάλι κοντά, μέσα από το παιχνίδι της μοίρας! Θα υπάρξει ενθουσιασμός και μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης με αισιόδοξες προοπτικές εξέλιξης. Η ιδανική περίπτωση θα είναι να είστε μόνοι-ες στο τώρα. Αν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και ζυγίστε πολύ προσεκτικά τις επιλογές σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε μία πρόκληση από το παρελθόν σας. Ένας ανεκπλήρωτος παλιός σας έρωτας έρχεται να σας διεκδικήσει, κι εσείς εκείνον στο παρόν σας! Με τίποτα δεν θα πιστεύετε αυτό που θα συμβαίνει. Θα χρειαστεί όμως να συγκεντρωθείτε για να δείτε τι θα κάνετε και πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας!

Στην εργασία σας προβλέπεται αρμονία και καλή συνεννόηση, ενδεχομένως με μικρές εξαιρέσεις έντασης πάνω στην δουλειά. Επαγγελματικά θα κινηθείτε σε δυνατούς ρυθμούς. Θα επανέλθουν παλιοί σας πελάτες. Θα λάβετε καθυστερημένα χρήματα. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα λαμβάνονται στην ώρα τους κι επαυξημένα!

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, θα σας γίνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση από επαγγελματικό χώρο στον οποίο βρισκόσασταν στο παρελθόν. Εναλλακτικά θα εργαστείτε πάνω σε ένα αντικείμενο δουλειάς που κάνατε και στο παρελθόν. Θα έχετε εμπειρία και γνώση, πράγματα που θα εκτιμηθούν! Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΛΕΩΝ  :  Ο Ιππότης από τα Ραβδιά.

Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε. Ίσως να αμφιταλαντεύεστε σε σημείο που μπερδεύεστε οι ίδιοι, ή μπερδεύετε τους άλλους γύρω σας.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα έχει διακυμάνσεις, οι οποίες δεν θα οφείλονται σε ατυχή γεγονότα, αλλά περισσότερο στην κυκλοθυμία σας, την δική σας ή του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Φροντίστε, εσείς ή το ταίρι σας, να μην μεταδίδετε ο ένας στον άλλον τις εντυπώσεις, που σας δίνει η διάθεση σας. Καλύτερα να έχετε εγκράτεια και να κρατάτε μία σταθερή στάση. Διαφορετικά θα σχηματιστεί η εικόνα ότι δεν σέβεστε ο ένας τον άλλον, και ότι συμπεριφέρεστε σαν να μην σας νοιάζει το μέλλον του γάμου ή της σχέσης σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, προσέξτε την στάση σας μόλις σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας θα πρέπει, χωρίς να γίνετε μελοδραματικοί, να δείξετε ότι πραγματικά σας νοιάζει να είστε και πάλι μαζί. Εάν είστε αφηρημένοι-ες, ή αλλάζετε συνεχώς θέμα συζήτησης, ή απαντάτε αόριστα κι όχι με στόχο, θα φανεί σαν να μην σας νοιάζει πραγματικά να είστε ο ένας με τον άλλον. Κάτι τέτοιο θα φέρει μία επιπλέον χαλαρότητα. Οπότε διεκδικείστε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα μπείτε σε μία νέα γνωριμία. Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός. Προσέξτε να μην  παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως πιο γοητευτικό από ότι νιώθετε! Ούτε να δείτε το άλλο άτομο σαν κάτι το εξαιρετικά μοναδικό. Αυτό γιατί ενδέχεται βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, να υπάρξει απομυθοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δείτε τα πράγματα στις διαστάσεις τους από την αρχή, για να υπάρξει μία στρωμένη πορεία.

Στην εργασία σας θα είστε αρκετά εργατικοί και φιλότιμοι. Εάν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα, θα κινηθείτε δυναμικά. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανέβετε αισθητά. Οικονομικά θα είστε ικανοποιημένοι. Θα βλέπετε τα κέρδη σας, ή γενικότερα τις αμοιβές σας να αυξάνονται. Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας κάνοντας τον… ήρωα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο, που θα σας φανεί ενδιαφέρον και ίσως ανταγωνιστικό με την καλή έννοια. Αυτό θα σας κάνει να τα δώσετε όλα. Θα έχετε καλές οικονομικές προοπτικές. Φροντίστε να μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας από υπερβολικό ζήλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Το Έξι από τα Πεντάκτινα.

Ένα παραγωγικός και δραστήριος μήνας σας περιμένει. Ορισμένοι θα εκτιναχτείτε επαγγελματικά και οικονομικά. Γενικότερα θα ασχοληθείτε αρκετά με το κομμάτι των χρημάτων.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα οργανώσετε το μελλοντικό σας πρόγραμμα με βάση τα οικονομικά σας κριτήρια. Διαφαίνεται να είστε αρκετά συνεννοημένοι πάνω σε τέτοια θέματα. Ενδέχεται οι ανύπαντροι-ες να οργανώσετε τον γάμο σας! Γενικά θα μιλήσετε για αγορές, για διακοπές κτλ. , ενώ ταυτόχρονα αυτή η διαδικασία θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, καλό θα είναι να κρατήσετε κάπως την… στάση σας. Αποφύγετε να δώσετε την εντύπωση ότι… καίγεστε να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας. Αφήστε τον παράγοντα της τύχης να σας φέρει κοντά, δίνοντας σας ευκαιρίες, κι απλώς διατηρήστε μία ευγενική στάση. Σιγά-σιγά ο πάγος θα λιώσει. Έχετε υπομονή κι όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδεχομένως να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας φανεί κάπως γενναιόδωρο, ή ακόμη και σπάταλο. Αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί, ώστε να κατανοήσετε, αν η στάση του αυτή είναι σταθερό χαρακτηριστικό του, ή εάν είναι ένας τρόπος να σας εντυπωσιάσει ή να κρύψει την αμηχανία του. Κατά τ’ άλλα θα έχετε καιρό να τα δείτε αυτά, και γιατί όχι να του κάνετε αργότερα μία καλοπροαίρετη κριτική για την σχέση του με τα χρήματα.

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Θα κάνετε κινήσεις για να την επεκτείνετε. Ίσως σε ορισμένους να χρειαστεί να δείξετε λίγη υπομονή προκειμένου να εδραιωθεί μία αλλαγή που περιμένετε. Και η οποία θα φέρει επιπλέον δουλειά και κέρδος! Τα οικονομικά σας θα είναι ευνοημένα αλλά και τυχερά. Μπορεί να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε!

Αν αναζητάτε καινούρια εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα σας αρέσει το περιβάλλον και θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Προσέξτε μόνο, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, να μην κάνετε επιπλέον εργασίες από αυτές που θα σας αντιστοιχούν. Κάτι τέτοιο θα… κακομάθει τους προϊσταμένους ή τους συναδέλφους σας και ίσως να σας εκλάβουν ως το παιδί για όλες τις δουλειές. Από οικονομικής πλευράς θα αρχίσετε πλέον να ανεβαίνετε!

ΖΥΓΟΣ  :  Το Αστέρι.

Θα ζήσετε το όνειρό σας. Αν είστε από εκείνους που ξέρουν τί θέλουν και χαίρονται όταν το αποκτούν, θα απογειωθείτε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προβλέπεται να περνάτε μία καλή περίοδο. Οι πιθανές αλλαγές που θα δείτε στο ταίρι σας, ή εκείνο σε εσάς, θα είναι ευχάριστες και γεμάτες θετική ενέργεια. Τα συναισθήματα κι ο ερωτισμός με τον άνθρωπό σας θα πάρουν καλύτερη θέση στην ζωή σας από το προηγούμενο διάστημα, που ίσως να βρέθηκαν σε δεύτερη μοίρα. Η ανακοίνωση ενός γάμου, για τους-τις ανύπαντρους-ες, ή μίας εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανές εξελίξεις!

Εάν έχετε χωρίσει, όμως νοσταλγείτε την επανασύνδεση, είναι βέβαιο τουλάχιστον ότι θα έχετε την ευκαιρία σας! Καλό θα είναι τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας, να διατηρήσετε μία ψύχραιμη και προσεκτική στάση. Μην αφεθείτε σε παρορμητισμούς που μπορεί να ανατρέψουν το καλό σας νέο ξεκίνημα. Μην δείχνετε ανυπόμονοι-ες και νευρικοί-ες. Φροντίστε να ξανακερδίσετε ο ένας τον άλλον μέσα από την καλή συμπεριφορά σας.

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη, ενδέχεται να γνωρίσετε το ταίρι των ονείρων σας! Η γυναίκα ή ο άντρας αντίστοιχα που θα βρεθεί στον δρόμο σας, ίσως πράγματι να είναι το άλλο σας μισό! Θα αναπτυχθούν από την αρχή αμοιβαία συναισθήματα. Επειδή όμως δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, μην σταματάτε να κερδίζετε καθημερινά ο ένας τον άλλον με τον καλό σας τρόπο. Οι πιθανότητες να προκύψει μία σταθερή σχέση είναι πολλές!

Η εργασία σας θα βρεθεί σε πολύ καλή στιγμή της! Αν κάτι περιμένατε με ανυπομονησία, πρόκειται να συμβεί και να σας γεμίσει με επαγγελματική χαρά κι ικανοποίηση. Θα βρεθείτε επίσης σε καλή οικονομική θέση και κατάσταση. Θα σας έρχονται χρήματα! Θα είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σας. Γενικότερα προβλέπεται χρηματική άνεση.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε μία πολύ καλή επαγγελματική πόρτα, με ένα αντικείμενο δουλειάς που θα σας αρέσει και θα ταιριάζει με τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία σας. θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας. Υπάρχει η περίπτωση να περιμένατε καιρό γι αυτήν την επαγγελματική θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Περνάτε σε μία φάση ανανέωσης κι αναζωογόνησης. Ενδεχομένως να αναδειχθεί περισσότερο η ομορφιά σας! Ίσως να ετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε μία καλή περίοδο. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξετε τον έλεγχο που ασκεί ο ένας πάνω στον άλλον, έστω κι αν το κάνετε για το… καλό σας. Μην γίνεστε καταπιεστικοί-ες. Κάτι τέτοιο θα χαλάσει ακόμη και τις καλές προθέσεις σας. Κατά τ’ άλλα θα περάσετε μία τρυφερή και στοργική περίοδο. Για ορισμένα ζευγάρια προβλέπεται εγκυμοσύνη.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, ίσως και άδικα, καλό θα είναι να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εάν ο χωρισμός σας είχε προέλθει από τις πολλές εντάσεις, ένας λόγος παραπάνω. Εφόσον θέλετε να είστε και πάλι μαζί θα χρειαστεί να αποβάλετε και ο ένας και ο άλλος την αυταρχική σας συμπεριφορά. Την ευκαιρία θα την έχετε και θα πρέπει να δείξετε μεταξύ σας ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με ηρεμία.

ΟΙ ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με πολύ καλά στοιχεία στο χαρακτήρα της-του. Ωστόσο θα χρειαστεί να διαχωρίσετε μεταξύ σας την λεπτή γραμμή ανάμεσα στον καλό χαρακτήρα και τον χειριστικό χαρακτήρα! Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να… εκμεταλλευτείτε τον καλό χαρακτήρα του-της άλλου-ης. Αλλά ούτε εκείνη-ος, να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει μέσα από τα καλά στοιχεία του δικού της-του χαρακτήρα.

Η εργασία σας ενδέχεται να ανέβει απότομα, ή να είναι στο φόρτε της έτσι κι αλλιώς αυτήν την εποχή. Θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Οι αμοιβές σας θα είναι ενισχυμένες. Μία δυναμική γυναίκα στον επαγγελματικό χώρο σας, μπορεί να σας υποστηρίξει για να πετύχετε έναν στόχο σας.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, επίσης μπορεί να βοηθηθείτε από γυναίκα με κύρος. Διαφαίνεται μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, την οποία θα την… αρπάξετε. Πόσο μάλλον, όταν θα σας ενδιαφέρει αρκετά σαν χώρος και σας αντικείμενο! Θα δείξετε φιλότιμο και θα γίνετε αγαπητοί. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Περνάτε σε έναν μήνα ξεκαθαρίσματος. Ενδεχομένως να σας πιέζουν ορισμένα πράγματα, τα οποία θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας, ή έστω να τα ισορροπήσετε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας υπάρχει το ενδεχόμενο να παρεξηγούνται οι κινήσεις, οι δικές σας ή του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Ο αυθορμητισμός, η ζωντάνια, το χιούμορ κτλ. που έχετε, εσείς ή ο-η άλλος-η, μπορεί να προκαλούν την ζήλεια μεταξύ σας. Ίσως να πέφτετε εύκολα σε μία παγίδα παρεξηγήσεων, ή ακόμη και στρεβλώσεων, που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις καλές στιγμές σας. Προσέξτε να μην χαλάτε την μεταξύ σας ενέργεια με υποψίες και ψευδαισθήσεις. Θα πρέπει να έχετε αποδείξεις, ώστε να μπορείτε να κατηγορείτε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον για απιστία.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να μην έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία επανασύνδεση, από την στιγμή που πιστεύετε ο ένας για τον άλλον πως είχε και έχει κάτι παράλληλο. Αν είστε βέβαιοι-ες για κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα θα χρειαστούν χρόνο, μέχρι να φανεί εάν θα επιστρέψει σε εσάς! Πιθανότητα καθόλου μικρή! Αν ωστόσο δεν είστε σίγουροι-ες πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο, ελέγξτε ο καθένας σας την υπερβολική ζήλεια του, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να έχετε μία καλή δεύτερη ευκαιρία.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προβλέπεται να γνωρίζετε ένα άτομο, το οποίο ενδέχεται να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και σε εσάς. Παρότι θα υπάρξει αμοιβαία έλξη και χημεία, καλό θα είναι να δείξετε υπομονή για τον περιορισμένο χρόνο του άλλου, ή εκείνος για τον δικό σας. Εφόσον γνωρίζετε ο-η ένας-μία το πρόγραμμα της-του άλλης-ου, μην κάνετε σκέψεις που σας αδικούν, όπως ότι αδιαφορείτε, ότι δεν αισθάνεστε δυνατά πράγματα κτλ. Με καλή θέληση όλα θα τακτοποιηθούν και θα προκύψει μία δυνατή σχέση.

Στην εργασία σας θα είστε σταθεροί και δυναμικοί. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω, ή να σας πέσουν κάποιες ευθύνες παραπάνω. Αυτό θα είναι ασφαλώς σημάδι δύναμης για την δουλειά σας. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κουραστείτε υπερβολικά. Οπότε μπορείτε από ένα σημείο και μετά να βάλετε με ήρεμο τρόπο τα όριά σας. Αργότερα τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Οι αμοιβές σας θα είναι τακτικές και επαυξημένες, ανάλογες του επιπλέον έργου σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, προβλέπεται να σας δίνετε η δυνατότητα να εργαστείτε σε έναν κάπως απαιτητικό χώρο. Ενώ θα έχετε τα εφόδια που θα χρειάζονται για τον συγκεκριμένο χώρο, ίσως οι απαιτήσεις του να σας φρενάρουν! Παρόλα αυτά κι εφόσον δεν έχετε κάτι να χάσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε! Μην κρατάτε αμυντική στάση, και φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι. Λίγο παρακάτω θα έχετε εξοικειωθεί και θα περνάτε καλύτερα. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Η Κρίση.

Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Ίσως κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν τώρα. Γενικότερα θα έχετε μικρότερες ή μεγαλύτερες επιτυχίες!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας οι εξελίξεις διαφαίνονται δυναμικές. Στα ανύπαντρα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση και δρομολόγηση γάμου. Οι παντρεμένοι-ες θα ολοκληρώσετε κάποιους κοινούς σας στόχους, που είχατε βάλει από πιο πριν. Θα προκύψει ικανοποίηση, που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα συναισθήματα και στην μεταξύ σας αγάπη.

Οι χωρισμένοι-ες ενδέχεται να περιπλανηθήκατε για κάποιο διάστημα στην αναζήτηση νέας γνωριμίας! Στην πλειοψηφία ωστόσο, εσείς ή η-ο πρώην σας, αναγνωρίσατε πως τίποτα δεν σας γεμίζει και δεν σας ταιριάζει περισσότερο από την σχέση σας. Θα δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε! Το καλό είναι ότι αυτή την φορά θα είστε κι οι δύο σας συνειδητοποιημένοι για το τί θέλετε ο ένας από τον άλλον!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ή και περισσότερες καινούριες γνωριμίες. Επίσης μπορεί μία από αυτές να αφορά σε παλιότερη γνωριμία-συμπάθεια, που επιστρέφει και διεκδικεί τώρα χώρο στην ζωή σας. Ενδεχομένως το πρόβλημά σας να μην είναι εάν θα κάνετε γνωριμία και σχέση, αλλά ποιά να επιλέξετε! Παρόλα αυτά θα ήταν ίσως προτιμότερο να επιλέξετε βασικά με συναισθηματικά κριτήρια και επικουρικά με την λογική!

Στην εργασία σας είναι πιθανόν να κλείνει ένας κάπως δυσάρεστος κύκλος και να ανοίγει ένας νέος, πολλά υποσχόμενος. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο η αλλαγή διοίκησης, ή οτιδήποτε θα μπορούσε να επιδράσει δυναμικά. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Εάν είχατε βάλει έναν επαγγελματικό στόχο, θα βρεθείτε πολύ κοντά στο να τον ολοκληρώσετε. Πιθανόν να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας! Αν είχατε περάσει από οικονομικές δυσκολίες, αυτές θα αρχίσουν να γίνονται παρελθόν. Θα λαμβάνετε πλέον τακτικά και ικανοποιητικά χρήματα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, είναι πιθανόν να επιστρέψετε σε έναν χώρο από το επαγγελματικό παρελθόν σας. Ενδεχομένως αυτός ο χώρος να είχε κλείσει και να ανοίγει ξανά με ανανεωμένες προθέσεις και συνθήκες. Εναλλακτικά ίσως να σας προσλάβουν σε εντελώς καινούριο χώρο, που όμως θα συνεργαστείτε με άτομο ή άτομα που είχατε ξαναβρεθεί αλλού. Θα νιώσετε άνετα και οικεία. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Θα κληθείτε να δεχτείτε κάποιες καινοτομίες, οι οποίες ενδέχεται να σας ξεβολέψουν! Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε κάτω από άλλα δεδομένα, από εκείνα που γνωρίζατε, και ίσως να σας ήταν πολύ οικεία.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η αυτογνωσία του καθενός σας, ίσως να πάρει «τρομακτικές» διαστάσεις! Ορισμένοι-ες θα νιώσετε σαν να ανακαλύπτετε την… Αμερική! Αυτό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για την θέση σας μέσα στον δεσμό ή τον γάμο. Ωστόσο η δική σας αλλαγή δεν είναι αυτονόητο ότι θα συμπαρασύρει και τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Ενδέχεται να υπάρξουν αντιδράσεις και παρεξηγήσεις. Όποιος από τους δύο σας είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα, ας αναλογιστεί τί είναι πιο σημαντικό γι αυτόν  :  Η ηρεμία στον δεσμό ή στον γάμο; Ή οι ριζικές αλλαγές; Ίσως βέβαια να υπάρχει και η ενδιάμεση λύση  :  Οι αλλαγές με μέτρο.

Οι χωρισμένοι-ες ενδέχεται να θέλετε να βάλετε την ζωή σας σε εντελώς νέα βάση. Κάτι τέτοιο μάλλον θα δυσκολέψει την επανασύνδεσή σας, εφόσον για εσάς αυτή θα έχει… φιλοσοφικές ενστάσεις! Σύμφωνα με αυτά, θα είναι προτιμότερο να αφήσετε να περάσει λίγος χρόνος και κατόπιν να ξαναδείτε την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης. Τότε τα πνεύματα θα είναι πιο ήρεμα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα έχετε… υπαρξιακές διαφορές! Δηλαδή ο-η ένας-μία από τους δύο σας θα έχει πιο παραδοσιακή αντίληψη για το θέμα σχέση-δεσμός και η-ο άλλη-ος πιο μοντέρνα. Αυτό θα σας φέρει σε πρόσκαιρη αντιπαράθεση, αλλά και σε μία ενδιαφέρουσα συνδιαλλαγή. Εάν δεν τραβήξετε ο καθένας σας το σχοινί στα άκρα, θα μπορέσει να προκύψει μία ενδιαφέρουσα σχέση, όπου ο ένας θα ανταλλάξει απόψεις με τον άλλον.

Στην εργασία σας θα έρθουν τα πάνω κάτω με την καλή έννοια. Ίσως κάποια πράγματα να αλλάξουν στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους! Κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια. Εάν ωστόσο δεν φέρετε μέσα σας την… καταστροφή, μάλλον θα προσαρμοστείτε και θα συνηθίσετε. Οι χρηματικές απολαβές σας θα είναι πολύ καλές και θα είστε ευχαριστημένοι.

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, θα εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα σας εντυπωσιάσει το στοιχείο την καινοτομίας και του εκσυγχρονισμού. Ίσως ένας σημαντικός άντρας να παίξει ρόλο για την είσοδό σας σ’ αυτόν τον επαγγελματικό χώρο. Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο, ώστε να προσαρμοστείτε, όμως τελικά θα τα καταφέρετε, αφού θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να νιώσετε εκεί οικονομική και επαγγελματική ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ  :  Ο Άσσος από τα Κύπελλα.

Θα έρθουν ευχάριστα νέα σε ότι περιμένετε απάντηση. Θα γίνουν όμορφες αλλαγές και ίσως θετικά ξεκινήματα σε όποιον τομέα της ζωής σας, σας ενδιαφέρει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας είναι πιθανόν μία εγκυμοσύνη να φέρει ευχάριστα μαντάτα! Στα ανύπαντρα ζευγάρια η πιθανότητα μίας πρότασης γάμου είναι μεγάλη. Θα γίνουν γενικότερα εποικοδομητικές αλλαγές. Περνάτε σε μία φάση συναισθηματικής και πρακτικής ευτυχίας!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για επανασύνδεση, αυτή θα είναι εύκολη υπόθεση. Ίσως μάλιστα ο χωρισμός να έχει κάνει καλό για το μέλλον της σχέσης σας .Έχετε συνειδητοποιήσει κι οι δύο τα λάθη σας, και θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί-ες στο εξής προκειμένου να διαφυλάξετε την εξέλιξη της σχέσης σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πούμε ότι για ορισμένους-ες η μελλοντική ευτυχία μπορεί να βρίσκεται στο πρόσωπο ενός καινούριου ατόμου, που θα μπει στην ζωή σας. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει «καταστροφή». Ίσα-ίσα την εμπειρία που αποκτήσατε από την προηγούμενη σχέση, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για την επιτυχία της νέας σας σχέσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε, ή θα ολοκληρώσετε μία ήδη υπάρχουσα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που σας ταιριάζει γάντι! Οπότε με καλή θέληση και σχετική υπομονή, που χρειάζεται σε όλες τις γνωριμίες, θα καταφέρετε να χτίσετε μία όμορφη σχέση. Αυτή θα οδηγηθεί σε κάτι σταθερό, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου!

Στην εργασία σας θα έχετε επιτυχία και πρόοδο. Κάποιο νέο στοιχείο ενδέχεται να ανανεώσει την δυναμική της δουλειά σας. θα κινήστε μέσα σε ένα καλοπροαίρετο εργασιακό περιβάλλον. Θα υπάρχει θετική ενέργεια. Τα οικονομικά σας διαφαίνονται εξαιρετικά καλά. Ίσως να σας έρθουν χρήματα από διαφορετικές μεριές!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ευνοείστε ιδιαίτερα στο να ξεκινήσετε κάτι καλό. Επίσης στο να υλοποιήσετε μία προηγούμενή σας προσπάθεια για μία επαγγελματική θέση που επιθυμείτε. Είναι καλή στιγμή για καινούριο ξεκίνημα. Όταν γίνει αυτό, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στον νέο σας χώρο ως προς τις σχέσεις με τους άλλους. Αποφύγετε όσο μπορείτε να δημιουργηθούν αντιπάθειες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!