Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022


   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη.

Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγματα και καταστάσεις που σας έχουν απογοητεύσει. Αφήνετε πίσω σας ότι σας αδικεί!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να έχουν συσσωρευτεί παράπονα ή απωθημένα. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτό. Δηλαδή, η εξέλιξη και η ποιότητα του δεσμού ή του γάμου σας. Καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά να κινηθείτε περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο συζητήσεων με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Διατηρήστε και οι δύο τη ψυχραιμία σας!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για τη επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, ίσως να σας… προλάβουν τα γεγονότα! Τούτο σημαίνει πως κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν, θα δώσουν σημαντικές απαντήσεις για το αν θα είστε, κι αν αξίζει να είστε μαζί στο μέλλον. Θα εξαρτηθεί από την ποιότητα αυτών των αποκαλύψεων.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα χρειαστεί να είστε λίγο προσεκτικοί-ες με μία νέα γνωριμία σας. Αυτό, επειδή το άτομο που θα γνωρίστε μπορεί να μην σας δείξει από την αρχή τα ελαττώματά του, αλλά να σας τα φανερώσει λίγο παρακάτω. Τούτο δεν είναι απαραίτητο να συμβεί. Όμως καλού-κακού μην τα δώσετε όλα από την αρχή!

Στην εργασία σας θα σας κουράσουν λίγο παραπάνω. Διερευνήστε αν αυτό γίνεται επειδή όντως χρειάζεται, ή επειδή… εκμεταλλεύονται το φιλότιμο σας. Αν συμβαίνει το πρώτο, κάντε υπομονή μέχρι να περάσει η φούρια. Αν συμβαίνει το δεύτερο, καλό θα είναι να το πείτε, χωρίς να βγάλετε μία διάθεση αγανάκτησης! Από πλευράς χρημάτων θα είστε ασφαλείς, μπορεί ωστόσο να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή σας.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία αρκετά ενδιαφέρουσα δουλειά. Ενδέχεται ωστόσο να ξεκινήσετε με κάποια σύμβαση, πράγμα το οποίο θα σας κρατήσει σε μία ανασφάλεια. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να έχετε ένα καλό προφίλ, προκειμένου να διεκδικήσετε την μονιμότητα. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα τονωθούν σημαντικά.

             ΤΑΥΡΟΣ  :  Η Δύναμη.

Η επίτευξη των στόχων σας θα είναι το κύριο απόκτημα αυτού του μήνα για εσάς! Θα έχετε γι αυτό την… εύνοια από το Σύμπαν!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πολλά πράγματα θα δρομολογηθούν όπως τα θέλετε. Θα υπάρξει σύμπνοια και καλή συνεννόηση. Θα τονωθεί μεταξύ σας το ερωτικό στοιχείο. Αρκετά ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο. Καλό θα είναι, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κι οι δύο σας, ώστε να μην δίνετε δικαιώματα για ζήλεια ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον.

Αν έχετε χωρίσει, το πάθος ανάμεσά σας είναι ακόμη ζωντανό. Παρόλα αυτά, για να γίνει μία επιτυχημένη επανασύνδεση, θα πρέπει να βελτιωθούν κάποιες συμπεριφορές που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θα έχετε ευκαιρίες να τα ξαναβρείτε, κυρίως δια μέσου της σαρκικής επαφής σας. Φροντίστε ταυτόχρονα να λύσετε τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα σας βγει έντονη ερωτική έλξη! Η γνωριμία αυτή θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό! Εάν θέλετε να εξελιχθεί σε σχέση, θα χρειαστεί να εστιάσετε σε σημεία όπως η συνέπεια, η καλή επικοινωνία, η θετική στάση απέναντι στην ιδέα της σχέσης κτλ.

Στην δουλειά σας θα πετύχετε έναν ή περισσότερους δύσκολους στόχους. Ενδέχεται να δεχτείτε ηθική και χρηματική επιβράβευση! Η ίδια η εργασία σας θα είναι στα επάνω της. Οι αμοιβές σας υψηλές. Απολαύστε αυτές τις εξαιρετικές συγκυρίες, αλλά μην… ταλαιπωρείτε συνεχώς τον εαυτό σας με αλλεπάλληλες επιδιώξεις, γιατί θα εξαντληθείτε!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, η οποία μπορεί να είναι και ο επαγγελματικός σας πόθος! Ασφαλώς θα ανταποκρίνεται στις γνώσεις ή στις δεξιότητές σας. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Φροντίστε να δείξετε καλή διάθεση και φιλότιμο, χωρίς όμως να… γίνετε χαλί να σας πατήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Θα πατήσετε γερά στα πόδια σας. Θα έχετε την δύναμη για να πάτε την ζωή σας εκεί που θέλετε. Θα σας διεκδικήσουν συναισθηματικά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις. Είναι πιθανή η είδηση μίας εγκυμοσύνης. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο. Ταυτόχρονα το πάθος μεταξύ σας θα φουντώνει μέρα με την μέρα! Η σχέση με το ταίρι σας θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ δεν θα λείψουν και τα δημιουργικά πράγματα που θα κάνετε μαζί.

Εάν έχετε χωρίσει, σας περιμένει μία αναπάντεχη συγκυρία, η οποία θα σας φέρει κοντά στον ή στην πρώην σας! Αν έχετε την διάθεση να τα ξαναβρείτε, τότε θα εκμεταλλευτείτε τούτη την συγκυρία. Εναλλακτικά, θα σας πλησιάσει προγραμματισμένα ο ή η πρώην σας για επανασύνδεση. Καλό θα είναι, εκτός από τα συναισθήματά σας, να μοιραστείτε μαζί και δημιουργικά όνειρα. Οργανώστε μαζί σιγά-σιγά ένα πρόγραμμα της σχέσης σας για το παρόν και για το μέλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, μάλλον σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, της-του άλλης-ου, ή σε έναν ουδέτερο. Είναι πιθανόν να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για να συζητήσετε και να μοιραστείτε. Ενδέχεται να εντυπωσιάσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Στην πορεία φροντίστε να κρατηθούν σε ισορροπία η αλληλοεκτίμηση σας και το πάθος σας. Μην υπερτονίσετε το ένα και υποτιμήσετε το άλλο!

Στην εργασία σας προβλέπεται κάποιος κόπος, όμως με εξαιρετικές αμοιβές και ιδεατά αποτελέσματα! Θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα, ή παραγωγικότητα και ποιότητα. Ενδέχεται να προταθείτε για μία ανώτερη θέση. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι άριστα. Κάποιοι μπορεί αν σας προσεγγίσουν με σκοπό να… κλέψουν λίγη από την δόξα σας!

Όσοι ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα βρείτε μία, ίσως δια μέσου κάποιας ισχυρής γυναίκας με γνωριμίες. Θα εισέλθετε σε ένα επαγγελματικό χώρο, ο οποίος θα βρίσκεται σε πολύ ακμαία και ανοδική φάση. Θα νιώσετε ασφάλεια. Οι αμοιβές σας θα είναι πολύ καλές. Ασφαλώς θα υπάρχουν και κάποιες απαιτήσεις, που ωστόσο δεν θα σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Το Τρία από τα Πεντάκτινα.

Ένας… καλλιτεχνικός μήνας σας περιμένει. Θα έρθετε σε επαφή με τις τέχνες και τα γράμματα, ή θα ενισχύσετε την ήδη τακτική επαφή σας με αυτά!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προβλέπεται να κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα. Αν είστε καλλιτέχνες, ή γενικότερα ασχολείστε και οι δύο με κάτι πνευματικό, ενδέχεται να συνεργαστείτε, ή να βοηθήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον στο δικό του έργο! Εναλλακτικά, θα εμπλουτίσετε την σχέση σας μέσω της επαφής σας με την τέχνη, ή με την οποιαδήποτε γνώση που τραβά το κοινό σας ενδιαφέρον. Η σχέση σας θα πάρει ένα άλλο χρώμα, περισσότερο αισθαντικό και ρομαντικό!

Αν έχετε χωρίσει, ενδέχεται να σας έρθει μία απρόβλεπτη πρόκληση για την ανατροπή του χωρισμού σας! Ίσως κάτι που θα σας γράψει ο ή η πρώην σας, ή εσείς σε εκείνον-η και θα σας βγει εμπνευσμένα κι αναπάντεχα! Θα φέρει… τα πάνω κάτω! Ίσως κατά βάση να περιμένατε μία τέτοια κίνηση, για να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον ο-η ένας-μία της-του άλλης-ου. Μόλις γίνει αυτό η επανασύνδεση θα ακολουθήσει άμεσα. Φροντίστε στην πορεία να υπενθυμίζετε μεταξύ σας την αγάπη σας δια μέσου γλυκών-ρομαντικών πραγμάτων.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ξετρελαθείτε με την πνευματική ωριμότητα μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα, ή εσείς θα ξετρελάνετε εκείνην ή εκείνον με την δική σας!  Μπορεί αυτό να συμβεί σε περιβάλλον στο οποίο θα έχετε κοινά καλλιτεχνικά, πνευματικά, ή άλλα ενδιαφέροντα. Ίσως να πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί λίγο παρακάτω να προσγειωθείτε κι οι δύο σας στην πραγματικότητα της καθημερινότητας, αν θέλετε να κάνετε μία σταθερή και ανθεκτική σχέση.

Στην δουλειά σας προβλέπεται να αμείβεστε ικανοποιητικά, ως αποτέλεσμα του καλού σας επαγγελματικού προφίλ. Θα χρειαστεί να συνδυάζετε σταθερά την παραγωγική και την ποιοτική σας επαγγελματική πλευρά. Θα έχετε δημιουργικότητα και ευρεία αναγνώριση, εάν η εργασία σας προβλέπει την αναγνωρισιμότητα.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα κατακτήσετε μία θέση με την προσωπική σας επαγγελματική σφραγίδα. Θα έχει να κάνει με το ταλέντο σας, ή με τις δεξιότητές σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας, τούτο ευνοείται, εφόσον θα έχετε μεράκι γι αυτό που θα κάνετε. Προβλέπεται σε κάθε περίπτωση να αμείβεστε πολύ καλά.

         ΛΕΩΝ  :  Η Εγκράτεια.

Θα βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, αλλά με την καλή έννοια! Ίσως να κάνατε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια, που θα χρειαστεί να υλοποιηθούν με τον… δικό τους τρόπο, κι ίσως όχι όπως ακριβώς τα οραματιστήκατε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας οι μικροί συμβιβασμοί δεν θα είναι λάθος, κυρίως όταν σας… διδάσκουν μεταξύ σας την αγάπη, χωρίς τον υπερβολικό εγωισμό. Έτσι, θα επέλθει η αρμονία, όχι χωρίς μικρές θυσίες.  Ίσως κατά βάση αυτές οι δοκιμασίες να σας βοηθούν να σμιλέψετε ο-η καθένας-μία σας τον δικό του-της χαρακτήρα.

Αν έχετε χωρίσει, μία κίνηση για προσέγγιση του ενός από τους δύο σας, θα φέρει την ανατροπή. Ο-η άλλος-η θα χρειαστεί να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να ξέρει ποια θα είναι η απάντησή του-της. Εάν χωρίσατε από υπερβολική εγωιστική συμπεριφορά, τότε θα αξίζει τον κόπο να κάνετε μία καινούργια προσπάθεια με έλεγχο του εγωισμού σας. Αν όμως χωρίσατε επειδή δεν υπήρχε μεταξύ σας η χημεία για την σταθερότητα μιας σχέσης, τότε ίσως είναι καλύτερα να το παραδεχτείτε με ειλικρίνεια, και να αναζητήσετε παρακάτω ένα πιο ταιριαστό ταίρι.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται μάλλον να ολοκληρώσετε μια γνωριμία, που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά να κάνετε μία εντελώς καινούργια, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάτι τέτοιο! Στην περίπτωση που φλερτάρατε με κάποιο άτομο, τώρα θα αποκαλύψετε μεταξύ σας πως θέλετε κι οι δύο σας να το πάτε παρακάτω και να το προχωρήσετε σε σχέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ένας ή μία πρώην σας να σας διεκδικήσει για επανασύνδεση, προσεγγίζοντας σας διακριτικά.

Στην εργασία σας θα υπάρχει συνεννόηση και αρμονία. Εάν εργάζεστε με πελάτες και πελατολόγιο, θα έχετε την προτίμησή τους! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα ανεβαίνουν σταθερά και θα βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο! Επιλέξτε περισσότερο να εργάζεστε και να επικοινωνείτε με τον τρόπο που σας εκφράζει, ώστε να έχετε την επαγγελματική σας αυθεντικότητα.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, είναι πιθανόν να επιστρέψετε σε μία προηγούμενη δουλειά σας, όμως με καλύτερες συνθήκες και δεδομένα από τότε που ήσασταν εκεί. Ίσως να σας ενημερώσει γι αυτό ένας παλιός σας συνάδελφος, ή να σας το προτείνει ένας παλιός σας εργοδότης. Εναλλακτικά, θα βρείτε κάτι καινούργιο δια μέσου γνωστού σας ατόμου από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση θα αισθάνεστε οικεία και θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν αξιόπιστο άντρα. Αν είστε άντρας, θα συνεργαστείτε με έναν τίμιο συνεργάτη!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα κινηθεί σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας και συνεννόησης. Ο-η ένας-μία θα εμπνέει ασφάλεια στην-στον άλλην-ον. Ίσως να παρθούν σημαντικές και θετικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Αν έχετε χωρίσει και σκέφτεστε την πιθανότητα της επανασύνδεσης, είναι πιθανόν η πρώτη κίνηση προσέγγισης να γίνει από τον κύριο της σχέσης. Εάν η κυρία της σχέσης πιστεύετε πως πρόκειται για ένα σύντροφο, τον οποίο τελικά μπορείτε να εμπιστευτείτε, τότε δώστε μία ευκαιρία. Αν όμως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε επάνω στον συγκεκριμένο σύντροφο, αφήστε τον χωρισμό να παραμείνει. Παρακάτω κάντε μία πιο ταιριαστή επιλογή συντρόφου! Αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως και η στάση της κυρίας δεν θα πρέπει να είναι υπεύθυνη!

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν αξιόπιστο και ειλικρινή άντρα, με καλό χαρακτήρα, που θα ξέρει τι θέλει από εσάς! Εφόσον αποδεχτείτε τον χαρακτήρα του, κι έχοντας υπόψη σας ότι θα πρέπει κι εσείς να έχετε αντίστοιχη ειλικρίνεια, θα τα πάτε πολύ καλά μαζί!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία γυναίκα, η οποία θα νιώσει θαυμασμό για την προσωπικότητά σας και θα την κερδίσετε με τον χαρακτήρα σας! Θα χρειαστεί να την… πείσετε πως πράγματι θέλετε να προχωρήσετε μαζί της, αν σας ενδιαφέρει να σας εμπιστευτεί και να αφεθεί.

Στην δουλειά σας οι όποιες δοσοληψίες σας θα έχουν το στοιχείο της συνέπειας και της τιμιότητας. Θα έχετε καλές χρηματικές αμοιβές ή ανταμοιβές, τις οποίες θα κερδίσετε με το σπαθί σας! Φροντίστε ωστόσο να μην εμπιστεύεστε τυφλά, γιατί ενδέχεται κάποιος ή κάποιοι να το εκμεταλλευτούν.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία δια μέσου ενός αξιόπιστου άντρα με δυνατό κοινωνικό προφίλ! Εναλλακτικά, θα εργαστείτε σε χώρο με εργοδότη έναν άντρα, στον οποίο θα μπορείτε να ποντάρετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη! Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι καλά και δίκαια! Φροντίστε να κερδίσετε την εκτίμησή του δια μέσου της επαγγελματικής σας εντιμότητας.

   ΖΥΓΟΣ  :  Το Έξι από τα Ραβδιά.

Θα είναι για εσάς ένας μήνας επιτυχίας, στον τομέα κυρίως όπου θα ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας! Στην εργασία σας, μπορεί να σας ξημερώσει μία αναπάντεχη τύχη!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα είστε αγαπημένοι-ες με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Μεταξύ σας θα υπάρχει ενθουσιασμός και ρομαντικός ερωτισμός. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα ξεκινήσετε να μιλάτε για γάμο! Ίσως χρειαστεί να προσέξετε την τάση και των δύο σας, να αξιολογείστε μεταξύ σας αναλόγως του τι κάνει πρακτικά ο ένας και τι ο άλλος! Καλύτερα να αποφύγετε μία τέτοια διαδικασία… αξιολόγησης!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, με την επιθυμία της επανασύνδεσης έντονη μέσα στο μυαλό σας, τούτο είναι πολύ φυσικό στο τώρα σας! Μία ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, θα φέρει αναπάντεχη αισιοδοξία! Το σημείο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσετε και οι δύο σας, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε με επιτυχία αυτήν την καλή ευκαιρία, είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και θετικότητα. Αποφύγετε μίζερες λεκτικές εκφράσεις, ή συμπεριφορές που δείχνουν δυσπιστία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία, με άτομο που μάλλον θα σας διεκδικήσει έντονα και χωρίς κόμπλεξ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την αυθεντικότητά αυτού το ατόμου, μπορείτε να αντισταθείτε και να… ψυχολογήσετε τις αντιδράσεις του και την υπομονή του! Μετά από αυτό το τεστ θα μπορείτε να αφεθείτε, δεδομένου βέβαια ότι θα σας αρέσει κι εσάς!

Στην εργασία σας θα έχετε εξίσου την καλή φήμη και τα καλά κέρδη! Αν είστε μισθωτός-ή, θα αμείβεστε ικανοποιητικά και δίκαια! Η δουλειά σας και η προσωπικότητά σας θα εκτιμηθούν, ή απλά θα συνεχίσουν να εκτιμώνται έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις από πριν! Φροντίστε να κρατήσετε αυτό το επίπεδο για τον εαυτό σας, ώστε να συνεχιστεί ο θαυμασμός για το πρόσωπό σας στον χώρο της δουλειάς.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε από ανταγωνιστική διαδικασία, προκειμένου να κερδίσετε μία θέση που επιθυμείτε. Ίσως για ορισμένους, προκειμένου να κατακτήσετε μία δουλειά, να παίξει ρόλο η καλή σας φήμη από προηγούμενους χώρους, στους οποίους εργαστήκατε στο παρελθόν! Σε κάθε περίπτωση θα αποκατασταθείτε επαγγελματικά, και μάλιστα σε καλό πόστο και με καλές αποδοχές!

      ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Το Αστέρι.

Θα πραγματοποιηθούν οι ευχές σας! Θα πετύχετε να υλοποιήσετε επαγγελματικές, οικονομικές ή συναισθηματικές σας επιθυμίες! Φροντίστε να είστε δίκαιοι, για να έχετε άφθονη  την εύνοια του Σύμπαντος!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα καταφέρετε μαζί με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας να δημιουργήσετε ένα πολύ καλό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και άλλα οικογενειακά σας άτομα κι όχι μόνο εσάς ως ζευγάρι. Θα κινηθείτε μέσα στην  θετική ενέργεια ενός όμορφου οικογενειακού κύκλου. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για γάμο!

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, η πρώτη ευκαιρία θα δοθεί από εκείνο, ή από μία αναπάντεχη στιγμή τύχης! Αυτό στο οποίο θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή, τόσο ο ή ένας-μία όσο και η-ο άλλη-ος, θα είναι η ποιότητα της σχέσης σας στην πιθανότητα μίας επανασύνδεσης! Εάν τα προμηνύματα δεν είναι αισιόδοξα, θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Αν όμως είναι αισιόδοξα, τότε θα καταφέρετε να αφήσετε κι οι δύο σας τον εγωισμό σας στην άκρη και να δώσετε μία ειλικρινή ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε μία εκπληκτική τύχη για κάποια καινούργια γνωριμία, που θα γίνει με άτομο απόλυτα ταιριαστό μαζί σας! Καλό θα είναι, ωστόσο, να εκτιμήσετε τούτη την τύχη σας και να υποστηρίξετε αυτήν την γνωριμία. Μην μπείτε στην λογική ότι προτιμάτε τα δύσκολα, ή ότι τα εύκολα σας κάνουν να πλήττετε κτλ. Γιατί ενδέχεται να χαθεί κάτι που θα αξίζει, χάρη κάποιων ιδεών σας, που δεν είναι απαραίτητο ότι σας ευνοούν πάντα!

Στην εργασία σας θα βελτιωθούν κάποιες συνθήκες που σας ταλαιπώρησαν. Αυτή η βελτίωση θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας δώσει την δικαίωση που περιμένατε. Θα έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Οι αμοιβές σας θα είναι καλές και τακτικές.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία με καλές χρηματικές απολαβές. Ίσως όμως κάποιοι να είστε πιο τυχεροί στο θέμα του αντικειμένου δουλειάς και κάποιοι λιγότερο. Παρόλα αυτά, εάν το αντικείμενο που θα κληθείτε να κάνετε δεν είναι το πρώτο στις επιλογές σας, δείτε το θετικά ως μία πρόκληση για να αποκτήσετε περισσότερες επαγγελματικές δεξιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Ένας μήνας αλλαγών σας περιμένει, κυρίως εκεί που τις χρειάζεστε! Οπότε μιλάμε για θετικές και ευχάριστες αλλαγές!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, τόσο εσείς όσο και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας, προσπαθείτε να κάνετε ο ένας καλύτερη την ζωή του άλλου! Αυτό μπορεί να συμβαίνει, επειδή θέλετε να υπερκαλύψετε κάποια λαθάκια που κάνατε κι οι δύο σας στο παρελθόν, ή επειδή απλά θέλετε να δείχνετε μεταξύ σας την αγάπη σας. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχετε τα πιθανά δικαιώματα που μπορεί να δίνετε για να προκληθεί ζήλεια! Κυρίως με γυναίκα ή άντρα μικρότερης ηλικίας! Εκτός εάν συμβαίνει μόνο για να… δημιουργείτε την ζήλεια μεταξύ σας, ως μέρος του ερωτικού σας παιχνιδιού.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να διερευνήσετε τον βαθμό δυσκολίας για κάτι τέτοιο. Θα είναι πιο δύσκολο, εάν στον έναν από τους δύο σας έχει μπει τρίτο άτομο στην ζωή του. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πιο εύκολο και ενδέχεται η επανασύνδεση να γίνει τούτον τον μήνα! Παρόλα αυτά και οι δύο σας θα έχετε ερωτικές προκλήσεις κι από αλλού!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, σε χώρο όπου θα σας συνδέει κάτι κοινό. Αυτή η γνωριμία, εφόσον την αφήσετε να εξελιχθεί, θα φέρει αλλαγές στην ζωή σας, κατά βάση προς το καλύτερο!

Στην δουλειά σας θα ανανεωθούν ορισμένα πράγματα, γεγονός που θα την κάνει πιο ευχάριστη! Ταυτόχρονα, διαφαίνεται κάποια αύξηση στις αποδοχές ή στα κέρδη σας. Δείξτε προσαρμοστικότητα σε αλλαγές, που έτσι κι αλλιώς θα είναι για το καλό τις εργασίας και της… τσέπης σας!

Εάν αναζητάτε καινούργια δουλειά, θα βρείτε μία, πιθανόν σε κάποιον νεοσύστατο χώρο, πολλά υποσχόμενο! Ορισμένοι θα εργαστείτε σε νέα πόστα δουλειάς, τα οποία θα προκύψουν και θα σας αφορούν σύμφωνα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας! Τα χρηματικά σας δεδομένα διαφαίνονται πολύ καλά και σταθερά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Το Εννιά από τα Κύπελλα.

Θα πάρετε ικανοποίηση από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Είναι η ώρα να τακτοποιηθεί ότι σας ταλαιπώρησε μέσα στην προηγούμενη πιθανή αταξία.

Στον δεσμό ή στο γάμο σας θα υπάρξει αρμονία. Ίσως να βρείτε τον καιρό να ασχοληθείτε με την μεταξύ σας σχέση, με τρόπο που δεν μπορούσατε πριν, εξαιτίας των υποχρεώσεών σας. Σε ορισμένα ζευγάρια μπορεί ο-η ένας-μία από τους δύο σας να έχει λίγη περισσότερη ηρεμία και να εκφράζει κάτι παραπάνω σε συναίσθημα. Αυτό όμως δεν θα γίνεται σε βαθμό που θα μιλάμε για αδικία για την-τον άλλην-ον. Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα ξεκινήσετε να οργανώνετε τον γάμο σας!

Αν έχετε χωρίσει, η κατάσταση αυτή ενδέχεται να βρεθεί στην κορύφωσή της! Αυτό σημαίνει δύο πράγματα  :  α) Ή ότι είστε πολύ κοντά στο να τα ξαναβρείτε. Και μάλιστα με πολύ ανανεωμένη την σκέψη σας και οι δύο για να υποστηρίξετε ολόψυχα στο εξής την σχέση σας. β) Ή Ότι βρίσκεστε πλέον και οι δύο στην φάση που παίρνετε την απόφαση ότι δεν έχει νόημα να ξαναπροσπαθήσετε. Ταυτόχρονα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ένα καινούργιο υποψήφιο ταίρι!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, μάλλον αναπάντεχη και αρκετά ενδιαφέρουσα. Από την αρχή θα φαίνεται σαν να έχετε βρει το άλλο σας μισό! Αυτό θα το νιώσετε εξίσου εσείς, όσο και η-ο άλλη-ος! Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά, εφόσον το θέλετε. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από την καλή σας χημεία και αφεθείτε σε απροσεξίες και λαθάκια, που μπορεί να συσσωρεύσουν κάποιο αρνητικό προηγούμενο.

Η εργασία σας θα σας αποφέρει τα κέρδη που θέλετε! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι πολύ καλά και σταθερά. Ο χώρος της δουλειά σας θα σας είναι ευχάριστος. Γενικότερα περνάτε μία εξαιρετική επαγγελματική φάση. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο. Φροντίστε ταυτόχρονα να διατηρήσετε τις καλές σας σχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία με ιδανικό αντικείμενο για εσάς! Εάν το έχετε κάνει και στο παρελθόν, τώρα θα το εξελίξετε περισσότερο! Αν το κάνετε για πρώτη φορά, θα ανακαλύψετε ότι σας ταιριάζει, και ότι σας εμπνέει να το συνεχίσετε! Από χρηματικής πλευράς θα είστε ικανοποιημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Η Κρίση.

Θα περάσετε σε μία φάση πολυπόθητης αρμονίας. Τούτο θα γίνει μέσα από την τακτοποίηση των επίμαχων θεμάτων σας, που σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά παλέψατε γι αυτά!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα επέλθει η ηρεμία, εάν δεν έχει ήδη συμβεί! Ενδεχομένως οι μεταξύ σας διαφωνίες θα συρρικνωθούν σχεδόν στο ελάχιστο! Αν μιλούσατε για χωρισμό, αυτό θα αντιστραφεί και θα μιλάτε πλέον για τα μελλοντικά σας σχέδια ως ζευγάρι! Μπορεί η τωρινή σας κατάσταση να σας θυμίσει τις καλές φάσεις που περνούσατε μαζί παλιότερα. Στο χέρι σας θα είναι να διατηρήσετε αυτήν  την γαλήνη και για το μέλλον!

Εάν έχετε χωρίσει, είναι ίσως ο ιδανικός μήνας για να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας. Στην περίπτωση που ο-η ένας-μία από του δύο σας είχε μπει σε άλλη σχέση στην περίοδο του χωρισμού σας, μάλλον στο τώρα το έχει αναθεωρήσει και θέλει να επιστρέψει στην δική σας σχέση. Σε κάθε περίπτωση θα δοθεί μία καλή και τίμια ευκαιρία για επανασύνδεση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την πιθανότητα να δώσετε μία ευκαιρία στην γυναίκα ή στον άντρα αντίστοιχα, που σας πολιορκεί εδώ και κάποιον καιρό! Κατά βάση αυτό φαίνεται να εξελίσσεται καλά. Εναλλακτικά, θα μπείτε σε νέα γνωριμία, αλλά με άτομο που κάπου κάποτε το έχετε ξανασυναντήσει! Ακόμη κι αν τούτο έγινε σε… προηγούμενη ζωή σας!

Στην εργασία σας οι όποιες διαφωνίες με του συνεργάτες ή τους εργοδότες σας δείχνουν να κοπάζουν! Θα επέλθει πνεύμα καλής συνεργασίας και συνεννόησης. Αυτό θα ανανεώσει το κλίμα στην δουλειά σας και θα ηρεμήσετε. Οι αποδοχές σας θα είναι καλές και τακτικές. Θα ανταπεξέρχεστε στις οικονομικές υποχρεώσεις σας με άνεση.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σχετίζεται με το επαγγελματικό παρελθόν σας, ή με κάτι που έχετε σπουδάσει! Δεν αποκλείεται ορισμένοι να επιστρέψετε σε μία παλιά σας δουλειά με καλύτερες συνθήκες στο τώρα από ότι τότε που ήσασταν εκεί. Οι αμοιβές σας θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο!

ΙΧΘΥΣ  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα.

Θα μπείτε σε έναν προπαρασκευαστικό-θεωρητικό μήνα, χωρίς να χάνετε και την πρακτική σας πλευρά. Έτσι, τούτος ο κατ’ εξοχήν γενέθλιος μήνας σας, θα είναι γεμάτος όνειρα και σχέδια για ένα πιο δυνατό αύριο!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η λέξη κλειδί θα είναι η… συνεργασία! Τα πράγματα που σας απασχολούν από κοινού, καθώς και οι κοινοί σας στόχοι, θα είναι το θέμα που θα σας φέρει πιο κοντά. Κατά μία έννοια θα δοκιμαστεί και η σχέση σας με αυτόν τον τρόπο, έχοντας περισσότερες πιθανότητες η δοκιμασία αυτή να είναι επιτυχής! Θα υπάρξει ένας κοινός σχεδιασμός και προγραμματισμός για το μέλλον σας!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να γίνει επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, φροντίστε τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η, ώστε να γίνει με τρόπο που θα ενέχει το στοιχείο τη βεβαιότητας! Δηλαδή, μη μείνετε μόνο στην περιγραφή των συναισθημάτων σας, αλλά προχωρήστε και στην δημιουργική φαντασία για πράγματα που θα κάνετε μαζί από εδώ και στο εξής! Δώστε μία πρακτική προοπτική εξέλιξης στην σχέση σας. Θα έχετε μέσα στον μήνα μία καλή κι αναπάντεχη ευκαιρία να τα ξαναβρείτε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με αφορμή κάποια κοινή εργασία, ή κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Τούτη η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ρομαντική διάθεση κι από τους δύο σας! Παρόλα αυτά, αποφύγετε να μείνει για μεγάλο διάστημα έτσι. Οργανωθείτε κάπως και στο πρακτικό επίπεδο, αν θέλετε να έχετε συνέχεια και εξέλιξη! Για παράδειγμα, μην μιλάτε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, «ξεχνώντας» ωστόσο να κανονίζετε ραντεβού κτλ.

Στην δουλειά σας διαφαίνεται να υπάρχουν γερές βάσεις, τόσο για εσάς τους ίδιους, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατά συνέπεια τα κέρδη ή οι αποδοχές σας θα είναι καλές και σταθερές. Εστιάστε στις λεπτομέρειες, τώρα που έχετε την ευκαιρία να το κάνετε μέσα στο καλό αυτό περιβάλλον.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, ίσως να σας προωθήσει γι αυτό μία δυναμική γυναίκα με γνωριμίες και άκρες! Θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο που θα σας εμπνέει ασφάλεια. Προβλέπεται ο χώρος αυτός να ταιριάζει με την προϋπηρεσία ή τις γνώσεις σας.  Οι αμοιβές σας διαφαίνονται δίκαιες και σταθερές.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!