Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022


             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης.

Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε δραστήριοι ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά θα κατεβάσετε κάπως ταχύτητα.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ίσως να ψάξετε να βρείτε τις… συντεταγμένες σας! Έτσι ο μήνας θα κυλίσει περισσότερο γύρω από την αναδόμηση της σχέσης σας, παρά γύρω από πρακτικά θέματα! Ωστόσο μέσα από αυτήν την διαδικασία θα κάνετε την σχέση σας πιο ευχάριστη. Κατόπιν, τον επόμενο μήνα θα έχετε την διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και για πρακτικά θέματα που σας αφορούν.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε και πάλι με τον ή την πρώην σας, αυτό θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο. Μην ανησυχείτε όμως, επειδή κατά βάση το αποτέλεσμα της επανασύνδεσης θα είναι πολύ καλύτερο, όταν αυτή γίνει έπειτα από συνειδητή απόφαση, κι όχι από βιασύνη! Κάτι τέτοιο θα συμβεί προς το τέλος του μήνα. Θα ξέρετε τότε κι οι δύο σας τί θέλετε και θα έρθετε κοντά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα περιπλανηθείτε κάπως μέχρι να βρείτε εκείνο που πραγματικά ψάχνετε. Αυτή η περιπλάνηση πρόκειται να σας ξοδέψει λίγο χρόνο, ωστόσο όταν βρείτε αυτό που θέλετε, καλό θα είναι να μην το… προσπεράσετε από κεκτημένη ταχύτητα.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Ίσως να χρειαστεί να απομονωθείτε κάπως από τους υπόλοιπους και να εργαστείτε μόνοι σας, ώστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Αυτό δεν θα είναι κάτι που θα σας προβληματίσει, ίσα-ίσα θα είναι μία ευκαιρία να επικεντρωθείτε πάνω στην δουλειάς σας. Εξάλλου θα πρόκειται για κάτι που θα ωφελήσει το έργο σας και γι αυτό θα γίνει! Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και δίκαιες.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα ξοδέψετε χρόνο για να δείτε κάποιες επιλογές που θα έχετε μπροστά σας. Προσέξτε τελικά να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς δουλειά. Μην αγνοήσετε τον παράγοντα να σας αρέσει αυτό που θα κάνετε. Αλλά δώστε σημασία και στο οικονομικό κομμάτι. Μπορείτε με υπομονή και επιμονή να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

     ΤΑΥΡΟΣ  :  Ο Ιππότης  από τα Ξίφη.

Θα νιώσετε δικαίωση για θέματα που σας απασχολούν. Ένα σημαντικό άτομο θα σταθεί δίπλα σας και θα σας υπερασπιστεί, εάν χρειαστείτε κάτι τέτοιο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει συνεννόηση, όχι απαραίτητα χωρίς κόπο. Αυτό σημαίνει πως ενώ θα επικοινωνήσετε εποικοδομητικά, δεν θα πρέπει να χάσετε και την ειλικρίνειά σας, για να είστε αρεστοί ο ένας στον άλλον. Έτσι, η επιτυχία θα βρίσκεται κάπου στην μέση. Δηλαδή και θα φροντίζετε για την καλή σας επικοινωνία, και θα μένετε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Εάν έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε να σας δοθεί άλλη μία ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, τούτο θα γίνει! Και μάλιστα εφόσον έχετε την διάθεση και οι δύο σας να κατανοήσετε το σκεπτικό του άλλου. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική, αν σας ενδιαφέρει να είστε και πάλι μαζί. Μιλήστε θετικά μεταξύ σας και εστιάστε στα καλά ο-η ένας-μία της-του άλλης-ου. Έτσι θα μπείτε σε μία επανασύνδεση που θα έχει καλή εξέλιξη και σταθερότητα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας προδιαθέσει σεβασμό ή θαυμασμό για την  προσωπικότητά της-του. Καλό θα είναι να κρατήσετε ένα επίπεδο στην επικοινωνία σας, ώστε να δημιουργηθούν αμοιβαίες καλές εντυπώσεις. Με αυτό το σκεπτικό η εξέλιξη θα είναι εύκολη!

Στην εργασία σας προβλέπεται οργανωτικότητα. Αυτή θα φέρει ένα καλό κλίμα και θα προδιαθέσει το αίσθημα της ασφάλειας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως να γίνουν κάποιες αλλαγές με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της δουλειάς. Δείξτε προσαρμοστικότητα και πάρτε θετικά τις αλλαγές. Οι αμοιβές σας θα είναι πολύ καλές και τακτικές.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία δια μέσου γνωστού σας ανθρώπου με γνωριμίες. Αρκετοί μπορεί να εργαστείτε σε χώρο, όπου θα υπάρχει συγκεκριμένος κώδικας ντυσίματος, ή κάποια στολή! Διαφαίνεται να πρόκειται για μία αξιόπιστη εργασία με προοπτική για μονιμότητα.

   ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Άσσος από τα Κύπελλα.

Θα μπείτε σε έναν ευχάριστο μήνα αφθονίας! Πολλά πράγματα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Στα συναισθηματικά σας θα έχετε τύχη!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια πρόκειται να έρθετε πιο κοντά. Τόσο στο πρακτικό, όσο και στο συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης σας θα υπάρξει αλληλοσυμπλήρωση! Η πιθανότητα μίας εγκυμοσύνης είναι μεγάλη. Για τα ανύπαντρα ζευγάρια ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου!

Εάν έχετε χωρίσει και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, αυτό θα είναι εύκολη υπόθεση, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο σας. Η ευκαιρία θα σας δοθεί. Κατά βάση η επανασύνδεση θα είναι επιτυχημένη, κυρίως αν έχετε στον νου σας να κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα για το μέλλον. Αποφύγετε την στασιμότητα. Εάν κατ’ εξαίρεση κάποιοι δεν τα ξαναβρείτε, αυτό θα σημαίνει ότι η σχέση σας δεν θα σας ωφελούσε πλέον. Δεν αποκλείεται σύντομα να κάνετε μία καινούργια γνωριμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα σας συνδέουν κοινά πνευματικά ή άλλα ενδιαφέροντα. Αυτό θα σας κάνει να έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε μαζί, αλλά και να είστε υποστηρικτικοί μεταξύ σας. Η προοπτική της γνωριμίας σας θα είναι πολύ καλή. Αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και δείξτε διαλλακτικότητα.

Στην εργασία σας θα υπάρξει ένας καλός συνδυασμός της αγάπης σας για την δουλειά σας και της οικονομικής σας ασφάλειας. Αν ασχολείστε με κάποια καλλιτεχνική ή δημιουργική εργασία, θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να την προωθήσετε! Γενικότερα διαφαίνεται να βγάζετε ή να κερδίζετε ικανοποιητικά χρήματα  από την δουλειά σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία, η οποία θα σας προκύψει κατά πάσα πιθανότητα μέσα από τον κύκλο σας, ή από συναδέλφους που συνεργαζόσασταν μαζί στο παρελθόν. Αυτό θα είναι κάτι που θα σας φέρει στα γνωστά σας νερά και στον χώρο που αγαπάτε και σας ταιριάζει. Οι αμοιβές σας θα σας παρέχουν πληρότητα!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Ο Κρεμασμένος.

Ένας φιλόδοξος μήνας σας υποδέχεται. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να είναι συντονισμένες με τους συμπαντικούς νόμους της αγάπης, ώστε να αποφύγετε τις δοκιμασίες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας κάτι θα συνειδητοποιήσετε, εσείς ή ο-η σύζυγος-σύντροφός σας, ή και οι δύο σας! Τούτο θα φέρει αλλαγές, που μάλλον θα ωφελήσουν το μέλλον της σχέσης σας. Ενδεχομένως να την εξελίξουν, όπως με έναν γάμο για τα ανύπαντρα ζευγάρια κτλ. Το… ιδιαίτερο στοιχείο εδώ θα είναι ότι θα κληθείτε κι οι δύο σας να περάσετε τις… εξετάσεις, προκειμένου να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο βήμα. Καλό θα είναι για να τις επιτύχετε να έχετε μέσα σας αμοιβαία άφθονη αγάπη!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με το πρώην ταίρι σας, αναλογιστείτε πρώτα, εάν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Όχι όμως με την λογική της ευτυχίας σας στο μέλλον, αλλά με την λογική της ποιότητας της σχέσης σας στο παρελθόν. Εάν έχουν γίνει πολλά λάθη και έχουν υπάρξει προβληματικές συμπεριφορές, ενδεχομένως να είναι κάπως… αργά για να ξεχαστούν όλα αυτά! Οπότε καλύτερα να κρατήσετε το… μάθημα ζωής που πήρατε και να πάτε παρακάτω. Διαφορετικά, αξίζει πράγματι να δώσετε μία ευκαιρία. Τούτο θα προκύψει μέσα στον μήνα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον κρατάτε κάποια επιφύλαξη για να κάνετε μία καινούργια γνωριμία. Αυτό επειδή ενδέχεται να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν. Ωστόσο καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα της μοιρολατρίας! Αφήστε τον εαυτό σας να ξαναερωτευτεί, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις εμπειρίες του παρελθόντος. Κάποιος-α σας θέλει πολύ και πρόκειται να σας το αποκαλύψει!

Στην εργασία σας θα γίνουν ορισμένες αλλαγές, οι οποίες μάλλον θα σας αγχώσουν και μόνο στο άκουσμα της λέξης αλλαγή! Μην βγάζετε ωστόσο βιαστικά συμπεράσματα, και αφήστε να δείτε πρώτα τι αλλαγές θα είναι αυτές. Αφεθείτε στις εξελίξεις και δείξτε προσαρμοστικότητα. Αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους. Οικονομικά θα είστε ασφαλείς. Ωστόσο αποφύγετε την σπατάλη.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, η οποία ενδέχεται στην αρχή να σας κρατήσει σε ένα πνεύμα ανασφάλειας, όπως για παράδειγμα μέσα από συνεχείς συμβάσεις κτλ. Αποδεχτείτε το χωρίς να διαμαρτύρεστε. Παρακάτω αυτό θα ισορροπήσει, αρκεί να περάσετε με επιτυχία το στάδιο της δοκιμασίας. Ή αν όχι, μείνετε εκεί μέχρι να βρείτε άλλη δουλειά. Χρηματικά θα τονωθείτε αρκετά!

ΛΕΩΝ  :  Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα θα… νιώσετε ερωτικά! Ενδεχομένως σε πολλές εκφάνσεις της ζωής σας. Θα είστε ερωτευμένοι-ες με την ίδια την ζωή! Όμως και με ένα πρόσωπο, που θα σας σαγηνέψει!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να αναζωπυρωθεί το πάθος που έχετε μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να συμβεί από μόνο του, ή να έχει κάποια αιτία, όπως για παράδειγμα την οικονομική αναβάθμιση στο… κοινό σας ταμείο! Από την άλλη, ένα αθώο εξωσυζυγικό φλερτ, στον έναν από τους δύο σας, ή ακόμη και στους δύο ταυτόχρονα, θα φέρει την ζήλεια ανάμεσά σας και την επιπλέον διεκδίκηση του ενός προς τον άλλον!

Αν έχετε χωρίσει, ίσως δύο φωνές μέσα σας να σας κάνουν να διχάζεστε. Με την μία να είναι η φωνή της λογικής και με την άλλη να είναι η φωνή του πάθους! Το ποια από τις δύο θα υπερισχύσει, μάλλον θα έχει να κάνει με την προσωπική σας ιδιοσυγκρασία. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να μην ενδώσετε αβασάνιστα σε μία επανασύνδεση, όπου μόνο το πάθος είναι ο συνδετικός σας κρίκος με τον-την άλλον-η. Μία σχέση χρειάζεται το πάθος αλλά και την καλή συμπεριφορά και την υπομονή. Η ευκαιρία θα σας δοθεί, και μάλλον θα ξεκινήσει από τον ή την πρώην σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να ερωτευτείτε σχεδόν κεραυνοβόλα, με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα γνωρίσετε στον επαγγελματικό της-του χώρο, ή σε έναν χώρο κοινού επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Θα υπάρξει αμοιβαίο πάθος, αλλά θα χρειαστεί να εστιάσετε και σε άλλα σημεία, όπως στην καλή επικοινωνία, στην συνέπεια κτλ. , αν θέλετε να τα πάτε καλά στο μέλλον και να σταθεροποιηθεί η γνωριμία σας.

Στην εργασία σας θα προέχει το κέρδος και οι χρηματικές σας αμοιβές! Θα είναι ένας μήνας οικονομικά ανεβασμένος! Θα έχετε ενθουσιασμό και θα νιώθετε ικανοποίηση. Διατηρείστε την ποιότητα της δουλειάς σας σε υψηλό επίπεδο, συνδυάζοντας την χρηματική άνεση με την καλή σας απόδοση.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα ακούσετε για μία, ή έχετε ήδη ακούσει, η οποία θα σας κινήσει αμέσως το ενδιαφέρον να την διεκδικήσετε. Αυτό θα σας βγει σε καλό, αφού θα έχετε όλα τα τυπικά προσόντα που θα χρειάζονται για την συγκεκριμένη δουλειά. Η κατάκτησή της θα είναι σχεδόν δεδομένη. Θα αρχίσετε δυναμικά και θα λαμβάνετε καλές αμοιβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Το Τέσσερα από τα Ξίφη.

Θα κάνετε έναν γενικό απολογισμό. Θα οργανωθείτε. Ο μήνας ενδέχεται να είναι περισσότερο θεωρητικός παρά πρακτικός.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας δεν θα λείψουν οι συζητήσεις. Μπορεί να είναι για απλά καθημερινά θέματα, αλλά και για πιο σημαντικά μελλοντικά πλάνα, όπως οι σκέψεις για γάμο στα ανύπαντρα ζευγάρια κτλ. Θα έρθετε κοντά συναισθηματικά. Απολαύστε αυτήν την θεωρητική πλευρά του μήνα, και «εκμεταλλευτείτε» την, ώστε να κάνετε μαζί έναν καλό σχεδιασμό για το παρόν και για το μέλλον.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι επιζητάτε την επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή. Μία πιθανή εξέλιξη θα είναι να βρεθείτε και να συζητήσετε για την πιθανότητα της επανασύνδεσης. Ταυτόχρονα, ξεκάθαρα θα μιλήσετε για τα θέματα που σας έφεραν στον χωρισμό. Τούτο θα είναι κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με σοβαρότητα και υπομονή, γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο στην περίπτωση να είστε μαζί τον επόμενο μήνα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια… θεωρητική γνωριμία. Πιθανόν να γίνει μέσα από το internet και να ξεκινήσει με συνομιλίες και εξ αποστάσεως επικοινωνία. Ή να γίνει δια ζώσης, αλλά στην αρχή να τα λέτε είτε από το τηλέφωνο, είτε πηγαίνοντας για καφέ και κουβέντα. Κατόπιν, κι εφόσον τα πάτε καλά με την επικοινωνία, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε σχέση. Θα χρειαστεί κι οι δύο σας να έχετε υπομονή και κατανόηση!

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κινηθούν πάνω-κάτω στους ίδιους ρυθμούς με πριν, ενδεχομένως με κάποια βελτίωση. Ωστόσο κάτι θα βρίσκεται σε εξέλιξη και προετοιμασία, το οποίο θα φανεί τον επόμενο μήνα. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση το έργο σας και αργότερα θα δείτε ευχάριστες κι εποικοδομητικές αλλαγές. Οι χρηματικές αμοιβές σας θα είναι σταθερές και ασφαλείς.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε μία εξαιρετική πληροφορία για κάποιον επαγγελματικό χώρο, που θα σας ταιριάζει! Εάν κάτι μπορεί να σας προβληματίσει, θα είναι η πιθανή καθυστέρηση στην απάντηση που θα σας δώσουν! Όμως τελικά προβλέπεται να σας καλούν να εργαστείτε προς το τέλος του μήνα, ή στις αρχές του άλλου. Θα είστε ευχαριστημένοι.

ΖΥΓΟΣ  :  Ο Διάβολος.

Θα έρθετε σε επαφή με την πιο… ενστικτώδη πλευρά του εαυτού σας. Ίσως να νιώσετε πιο έντονα τα… πάθη σας. Κάτι τέτοιο καλό θα είναι να το ελέγξετε, ώστε να μην σας κυριεύσουν τα πάθη, αλλά να τα διαχειριστείτε εσείς!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα κυριαρχήσει το ερωτικό στοιχείο. Αυτό δεν θα είναι λάθος, εφόσον θα δώσει μία αισθαντική τόνωση στην σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να μην ξεχαστεί μεταξύ σας και το ρομαντικό στοιχείο. Έτσι η σύνδεσή σας θα είναι πιο ολοκληρωμένη, αφού θα φροντίζετε και για την συναισθηματική σας κάλυψη.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε και πάλι με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να μην έχετε ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος εγωιστικά κίνητρα. Εννοώντας, κάτι σαν το έπαθλο της κατάκτησης. Θα χρειαστεί να δώσετε βαρύτητα στην ουσία της σχέσης σας, που είναι η αγάπη ανάμεσά σας. Παρόλα αυτά ενδέχεται το… σαρκικό κομμάτι της σχέσης σας να γίνει ένα μαγνήτης που θα σας φέρει πιο κοντά για μία καινούργια ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα νιώσετε σαγήνη για μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα. Μπορεί να την-τον γνωρίσετε μέσα από ένα… site γνωριμιών, χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει έτσι. Η γοητεία και η έλξη θα είναι αμοιβαία. Αν θέλετε να σταθεροποιήσετε αυτήν την γνωριμία σε σχέση, καλό θα είναι να μην δώσετε έμφαση μόνο στον ερωτικό παροξυσμό που θα βγει μεταξύ σας, αλλά και στην όλη προσωπικότητα ο ένας του άλλου!

Στην εργασία σας θα βγάλετε ή θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. Θα είστε ευχαριστημένοι ως προς το οικονομικό κομμάτι. Φροντίστε, για να έχετε καλή ισορροπία, να χαίρεστε με το έργο σας, και να μην κοιτάτε μόνο στο χρηματικό όφελος. Τούτο θα μπορούσε να σας κουράσει παρακάτω  ψυχικά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρεθείτε μπροστά στην ευχάριστη πρόκληση να εργαστείτε σε μία, που θα σας υπόσχεται καλή οικονομική κάλυψη. Ακολουθήστε την, εφόσον νιώσετε ότι ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία σας. Διαφορετικά, καλύτερα να ψάξετε λίγο ακόμα, ώστε να βρείτε κάτι που όχι μόνο θα σας δίνει καλές παροχές, αλλά θα… τρέφει και την ψυχή σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Ένας δυναμικός μήνας για εσάς. Θα είστε δημιουργικοί. Μία ισχυρή αντρική παρουσία ενδέχεται να σας καθοδηγήσει εποικοδομητικά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα πασχίσετε μαζί με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας για τα κοινά σας ενδιαφέροντα, ή για τις κοινές σας δουλειές. Τα ανύπαντρα ζευγάρια είναι πιθανόν να αποφασίσετε και ταυτόχρονα να οργανώσετε τον γάμο σας! Ενδεχομένως ο κύριος της σχέσης να έχει ένα προβάδισμα, χωρίς αυτό να είναι άδικο, εφόσον θα πρόκειται για την δημιουργική εξέλιξη του μέλλοντός σας.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε μία καινούργια ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να βρείτε πρώτα ένα κοινό σας σημείο, το οποίο θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά, όπως μία κοινή απασχόληση, ένα κοινό ενδιαφέρον κτλ. Τούτο θα είναι αρκετά βοηθητικό. Ίσως να μην είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσετε μεταξύ σας για τα συναισθήματά σας, αλλά να κοιτάξετε μαζί μπροστά με χαρά και αισιοδοξία στο μέλλον. Αυτή θα είναι η καλύτερη στάση στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσής σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, ή της-του άλλης-ου, ή σε έναν ουδέτερο. Αυτό θα σας δώσει από την αρχή το αβαντάζ ενός κοινού ενδιαφέροντος. Έτσι, με καλή θέληση θα προχωρήσετε πιο άνετε στα επόμενα βήματα της γνωριμίας σας, μέχρι να γίνει σχέση. Για να ολοκληρωθεί αυτό, καλό θα είναι να μην αναλώνεστε σε πολλές πληροφορίες και επεξηγήσεις, αλλά να ζείτε τις στιγμές.

Στην εργασία σας πρόκειται να δείτε άνοδο στην δουλειά και αύξηση στις αποδοχές σας. Ένας άντρας με θέση εξουσίας θα εκτιμήσει την εργατικότητα και τις δεξιότητές σας, με αποτέλεσμα να σας προτείνει κάποια αναβάθμιση της θέσης σας, ή απλά να σας επιβραβεύσει. Παρόλα αυτά μην αφήνετε τον εαυτό σας να πέσει στην παγίδα της έπαρσης, και συνεχίστε το έργο σας με εργατικότητα και μεράκι!

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία μέσω ενός άντρα με γνωριμίες, ή μέσω κάποιας ευρύτερης απόφασης σε κρατικό επίπεδο, που θα σας αφορά. Πρόκειται να βρεθεί η λύση στο θέμα της εργασίας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία για καλές αμοιβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Επτά από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα θα εργαστείτε δυνατά. Η εργασία σας θα σας αποφέρει κέρδη, αλλά όχι χωρίς να κουραστείτε γι αυτό.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να υπερισχύσουν τα οικονομικά θέματα. Μπορεί να ξοδέψετε τον μήνα με το να «συνεργάζεστε», προκειμένου να οργανώσετε τα έξοδα ή της υποχρεώσεις σας. Παρόλα αυτά, θα δείξετε στους εαυτού σας και οι δύο, ότι είστε καλοί στο να βάζετε μαζί τα πράγματα σε τάξη. Αυτό θα δυναμώσει κι άλλο την σχέση σας.

Αν έχετε χωρίσει, μάλλον ήρθε η ώρα να δείτε τις πραγματικές αιτίες που σας έφεραν στην απομάκρυνση. Μπορεί να ακούγετε απλό, αλλά ίσως να ήταν η κακή σας συνεννόηση σε θέματα οργάνωσης. Κάνοντας ένα βήμα προσέγγισης εσείς, ή ο-η πρώην σας, καλό θα είναι να έχετε στον νου σας να μπείτε σε μία τάξη, προκειμένου να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά μεταξύ σας. θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι-ες ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον και να μην σκέφτεστε τί άλλο έχετε να κάνετε. Με συγκέντρωση και θετική στάση θα καταφέρετε να είστε και πάλι μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, μάλλον σε επαγγελματικό χώρο, του ενός από τους δύο σας, ή σε έναν ουδέτερο. Ενδεχομένως η επικοινωνία σας να ξεκινήσει με συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα. Σύντομα το φλερτ μεταξύ σας θα εκδηλωθεί ολοφάνερα. Θα προχωρήσετε σε σχέση, ενδεχομένως δείχνοντας κατανόηση ο-η ένας-μία στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας της-του άλλης-ου.

Στην εργασία σας θα τα πάτε καλά. Ίσως αυτόν το μήνα να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά θα ανταμειφθείτε γι αυτό. Να έχετε λίγη υπομονή, εάν υπάρξει καθυστέρηση στις αμοιβές σας, γιατί αυτή θα είναι σύντομη. Μην προτρέξετε και δείξετε εκνευρισμό. Απλά προτιμήστε να ρωτήσετε με ευγενικό τρόπο ότι θέλετε.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία κατόπιν επίμονης αναζήτησης. Αυτό ίσως, γιατί θέλετε να εργαστείτε σε χώρο που θα σας αρέσει, αλλά και σε αντικείμενο που θα σας ταιριάζει και θα το γνωρίζετε καλά. Τούτος ο στόχος σας θα επιτευχθεί!

       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Η Σελήνη.

Ίσως να σας ταλαιπωρήσουν κάπως οι ψευδαισθήσεις. Γι αυτό φροντίστε να είστε ρεαλιστές και να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να έχει αυταπάτες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας δείτε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον όπως είναι, και όχι όπως ίσως θα θέλατε να είναι. Με αυτήν την οπτική θα αντιμετωπιστούν καλύτερα οι όποιες διαφορές σας. Σκεφτείτε μήπως το να αναλογίζεστε εσείς, ή ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας, πώς θα ήταν τα πράγματα, αν ήταν διαφορετικά, δημιουργεί μία ψευδή πραγματικότητα, η οποία δεν είστε βέβαιοι πως θα σας άρεσε. Επίσης, μην αφήνετε αβασάνιστα να επηρεάσουν τον δεσμό ή τον γάμο σας οι γνώμες κοντινών σας ατόμων.

Αν έχετε χωρίσει και επιζητάτε την επανασύνδεση, σκεφτείτε αν όντως κάτι τέτοιο είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Υπάρχει περίπτωση να έχετε ωραιοποιήσει, εσείς, ή ο-η πρώην σας, την σχέση σας, και να τα βλέπετε όλα εξιδανικευμένα. Στην πραγματικότητα όμως ίσως να μην ισχύει αυτό. Γι αυτό αξίζει να προσπαθήσετε για την επανασύνδεση, εφόσον πράγματι η σχέση σας είναι καλή και απλά πέρασε μία άτυχη στιγμή. Θα έχετε μία ευκαιρία μέσα στον μήνα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας… μπερδέψει! Αυτό μπορεί να το κάνει αυθόρμητα, ή να είναι μέρος της στρατηγικής της-του. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσετε να εννοηθεί ότι σας… αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα είναι καλύτερο να ζητήσετε από την-τον άλλην-ον να είναι ειλικρινής. Αυτό εκτός που θα βάλει την γνωριμία σας σε δυνατότερη βάση, ταυτόχρονα θα σας απαλλάξει από την ψυχική ταλαιπωρία να αναρωτιέστε συνεχώς τι θέλει ή τι σκέφτεται ο άλλος.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε σταθερά και ανοδικά. Προσέξτε τις πιθανές προκλήσεις από άτομα του χώρου σας για να σας εκνευρίσουν, επειδή μπορεί να σας ζηλεύουν. Μην  πέφτετε σε αυτές τις πιθανές παγίδες και συγκεντρωθείτε στο έργο σας. Επίσης μην αφήνετε τον εαυτό σας να αγχώνετε χωρίς λόγο. Οι αμοιβές σας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, ίσως δια μέσου μίας γυναίκας, που μπορεί να κινηθεί στο παρασκήνιο για να σας βοηθήσει. Θα καταφέρετε να εισέλθετε σε ένα χώρο που θα σας αρέσει. Θα αμείβεστε καλά. Θα χρειαστεί να μην ανοίγεστε πολύ, εκτός μόνο εάν εμπιστευτείτε πραγματικά κάποιο άτομο εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις αυτόν τον κατ’ εξοχήν γενέθλιο μήνα σας! Ίσως να είναι κάτι που το περιμένετε, ή κάτι που θα σας έρθει απρόβλεπτα και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα θα κυλίσουν ήρεμα. Κατά βάση θα είναι ένας ρομαντικός μήνας. Όμως ταυτόχρονα θα έχει κι εποικοδομητικό χαρακτήρα, αφού θα μπορέσετε με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας να συζητήσετε και να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Καλό θα είναι να έχετε χαμηλούς τόνους κι οι δύο σας, ώστε να μην χαλάσει η καλή ενέργεια που σας προδιαθέτει αυτό ο μήνας!

Οι χωρισμένοι-ες θα είστε ή του ύψους ή του βάθους, εφόσον τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για το αν θα είστε και πάλι μαζί ή όχι. Παρόλα αυτά, εάν συμβεί να ξανασμίξετε, φροντίστε να σκέφτεστε και να μιλάτε πιο θετικά μεταξύ σας. Εστιάστε περισσότερο στα καλά ο-η ένας-μία της-του άλλης-ου. Αν όμως αποφασίσετε πως η σχέση σας δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, ενδέχεται να μην μείνετε για πολύ μόνοι-ες, αφού ένα άτομο που σας θέλει θα βρει την… ευκαιρία να εκφράσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του. Θα σας αρέσει κι εσάς!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με την-τον οποία-ο θα μπορείτε να ξεκινήσετε μία ρομαντική γνωριμία. Ίσως να σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα για τα οποία θα ανταλλάσετε απόψεις. Επίσης για κάποιον επιβεβλημένο λόγο, ή από επιλογή σας, μπορεί να συνομιλείτε αρκετά στο τηλέφωνο, ή να ανταλλάσετε μηνύματα κτλ. Στην συνέχεια θα μιλήσετε για την δημιουργία σχέσης, αφού πρώτα περάσετε με υπομονή το στάδιο της… πλατωνικής επικοινωνίας!

Στην εργασία σας, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα φέρουν χαρά και δικαίωση. Ορισμένα πράγματα θα πάρουν την τροπή που θέλατε και ευχόσασταν! Θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, περισσότερο αισιόδοξος από πριν. Ίσως να χρειαστεί να μάθετε νέα πράγματα γύρω από το αντικείμενό σας. Οι αμοιβές σας θα ανέβουν ξεκάθαρα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, μία πληροφορία που θα σας έρθει από κάποια ανακοίνωση, ή από δικό σας άνθρωπο, θα σας ξεσηκώσει και θα σας γεμίσει αισιοδοξία! Θα σπεύσετε να ζητήσει δουλειά! Διαφαίνεται να σας έρχεται μία αναπάντεχη καλή τύχη, πάνω στο αντικείμενο που σας αρέσει και που σας ταιριάζει. Επίσης προβλέπεται να έχετε καλές αμοιβές εκεί.

   ΙΧΘΥΣ  :  Το Δύο από τα Ραβδιά.

Θα είναι για εσάς ένας μήνας ανταμοιβών. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας θα δικαιωθείτε για την υπομονή που δείξατε!

Στον δεσμό ή στο γάμο σας, ίσως να μιλήστε μαζί για οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα, χωρίς ωστόσο να χάσετε τον ερωτισμό και την συναισθηματική σας σύνδεση. Κάποια ανύπαντρα ζευγάρια ενδέχεται να μιλήσετε για γάμο. Γενικότερα θα οργανωθείτε και θα το κάνετε με τρυφερότητα και καλή «συνεργασία»!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι ελπίζετε πως θα έχετε μια νέα ευκαιρία με την ή τον πρώην σας, θα σας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη! Το πρώην ταίρι σας, μετά την μεταξύ σας απομάκρυνση, διαφαίνεται να έχει εκτιμήσει τα όσα πήρε από εσάς και να θέλει να σας εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσετε να ξανασμίξετε! Τούτο θα σας δικαιώσει και θα σας ενθουσιάσει αναπάντεχα! Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα νιώθετε. Λίγο παρακάτω συζητήστε με ευγενικό τρόπο όλα όσα σας απασχολούν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ίσως να δείτε να ανταποκρίνεται στο φλερτ σας, μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα, την-τον οποία-ο διεκδικείτε εδώ και κάποιον καιρό. Εναλλακτικά, μπορεί μία ήδη υπάρχουσα γνωριμία σε λανθάνουσα μορφή, να ξεκαθαρίσει προς την… ερωτική πλέον κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση ζήστε τις στιγμές και μην αναλύετε πολύ τα πράγματα. Θα οδηγηθούν από μόνα τους σε μία καλή συναισθηματική εξέλιξη.

Στην εργασία σας προβλέπεται να σας αναγνωρίζουν και να σας ανταμείβουν γι αυτό, είτε με αύξηση των αποδοχών σας, είτε με αναβάθμιση της θέσης σας και ταυτόχρονη οικονομική ενίσχυση. Σε κάθε περίπτωση θα κινηθείτε ανοδικά και θα έχετε υποστήριξη. Δείξτε την εκτίμησή σας σε όσους σας βοηθούν, έστω κι αν αξίζετε την καλή τους πρόθεση.

Εάν ψάχνετε για καινούργια εργασία, θα καταφέρετε να εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο, για τον οποίο έχετε κάνει προηγούμενες κινήσεις. Εναλλακτικά, θα ξεκινήσετε να εργάζεστε σε χώρο που… ανακαλύψατε τούτον τον μήνα, αλλά η είσοδος σε αυτόν θα είναι δύσκολη! Διαφαίνεται να έχετε καλές χρηματικές παροχές σε κάθε περίπτωση.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!