Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022


Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ).

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλέψεις του μήνα Μαρτίου του 2022, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/3/2022. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  : 1 + 3 + 2 + 0 + 2 + 2 = 10 = 1 + 0 = 1. Άρα ο αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το 1. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Μάρτιος του 2022 έχει την αριθμητική αξία του 9! Αυτό γιατί είναι ο 3ος μήνας, κι αν προσθέσουμε την αριθμητική του αξία ( 3 ) στην αριθμητική αξία της χρονιάς ( 6 ), επειδή 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6, μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 9  : 3 ( Μάρτιος ) + 6 ( 2022 ) = 9! Τόσο στην δυτική όσο και στην ινδική αριθμολογία ο αριθμός 9 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Άρη! Στους πυθαγόρειους ήταν ο αριθμός που συμβολίζει την ολοκλήρωση. Ή το κλείσιμο ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου! Το εννέα, επίσης, για τους πυθαγόρειους ήταν ένας «αρσενικός» αριθμός, αφού προέκυπτε και από το τετράγωνο του επίσης «αρσενικού» αριθμού 3  : 3Χ3 = 9!  Οι αρχαίοι συνέδεαν το 9 με τις εννέα Μούσες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω μας περιμένει ένας μήνας αρκετά δραστήριος ( Άρης ). Ένας μήνας στον οποίο οι κάθε είδους στόχοι θα μπουν στην διαδικασία επίτευξής τους! Θα υπάρξει πρόοδος. Κινητικότητα. Αλλαγές που θα φέρουν μία καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη. Αμεσότητα. Ευθύτητα. Ειλικρίνεια. Αλήθεια, ενδεχομένως σε περιπτώσεις ωμή αλήθεια! Θα χρειαστεί προσοχή στις… συναισθηματικές εκρήξεις! Επίσης θα χρειαστεί υπομονή στις σχέσεις. Οι απότομες αποφάσεις ενδέχεται κατόπιν να φανούν λανθασμένες, είτε για την επισημοποίηση μίας σχέσης, είτε για χωρισμό. Θα υπάρξει ερωτικός ενθουσιασμός και σεξουαλική δραστηριότητα! Οικονομικές επιτυχίες. Εργατικότητα και επαγγελματικές ευκαιρίες! Να αποφεύγονται η έντονη… ξεροκεφαλιά, η μεγάλη ταχύτητα, η υπερκόπωση, ο ηρωισμός για τον ηρωισμό. Να επιδιώκονται η ψυχραιμία, η υπομονή, η υγιής ταπεινότητα.

Επιπλέον τυχεροί θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 9, ή είστε γεννημένοι-ες στις 9, 18, 27, οποιουδήποτε μήνα! Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικό ή ως διάσπαρτο στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, το γράμμα Θ, θ, που σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία, αντιστοιχεί στον αριθμό 9. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 9 είναι τα  :  I, i – R, r.

     Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ].

Θα έχετε καλές σχέσεις με  το περιβάλλον σας. Στην δουλειά σας μπορεί ένα άτομο να σας εμπνεύσει για περισσότερη δημιουργικότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα περάσει σε ένα αρκετά καλό και προσωπικό επίπεδο. Θα έρθετε πιο κοντά. Ίσως να διαπιστώσετε στο ταίρι σας την ανάγκη να απομονωθεί κάπως από τον κύκλο σας, και να εστιάσει στις στιγμές μαζί σας. Αυτό θα είναι καλό για τους δύο σας ως ζευγάρι, όμως αν διαρκέσει για περισσότερο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας ενοχλήσει. Προτείνεται πράγματα που ξέρετε ότι θα αρέσουν και θα ξεσηκώσουν τον-την άλλον-ην.

Εάν έχετε χωρίσει, ίσως να χρειαστεί να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση επαναπροσέγγισης, προκειμένου να διεκδικήσετε την επανασύνδεση. Σ’ αυτό, το πρώην ταίρι σας θα ανταποκριθεί. Ίσως να πρέπει να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας το ποιος παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες, ώστε αυτό να ισορροπήσει. Έτσι δεν θα νιώθετε ότι η σχέση στηρίζεται μόνο από εσάς.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα φλερτάρετε με μία γυναίκα ή με έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα ανταποκριθεί στο φλερτ σας! Ωστόσο, κατόπιν κάντε ένα μικρό βήμα πίσω για να αφήσετε χώρο να πάρει εκείνη-ος την επόμενη πρωτοβουλία. Εφόσον γίνει αυτό, η γνωριμία θα προχωρήσει.

Στην δουλειά σας θα έχετε καλή συνεργασία με άτομο ή άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Προσέξτε όμως να μην εκμεταλλευτούν την δική σας εργατικότητα, προκειμένου να… ξεκουραστούν σε βάρος σας! Η ίδια η δουλειά σας θα είναι στα επάνω της. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι ικανοποιητικά και τακτικά!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, μάλλον με την διαμεσολάβηση γνωστού σας ανθρώπου. Ενδεχομένως θα έχετε όλα τα προσόντα για τον νέο χώρο σας. Προβλέπεται να ξεκινάτε την δουλειά σας με ενθουσιασμό. Διατηρείστε αυτήν την διάθεση, χωρίς να γίνετε… χαλί να σας πατήσουν! Οι αμοιβές σας διαφαίνονται θελκτικές!

    Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ].

Ίσως ο ιδανικός μήνας για να κάνετε μία καλή αισθηματική γνωριμία. Μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, η σχέση σας ανακτά την παλιά της αίγλη, ίσως μετά από μία ουδέτερη φάση που περάσατε με τον άνθρωπό σας! Έρχονται τα καλύτερα! Στην… χειρότερη περίπτωση, σαν το μυθικό πουλί Φοίνικα, η σχέση σας ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της! Τα ανύπαντρα ζευγάρια θα μιλήσετε για τον μελλοντικό σας γάμο!

Εάν έχετε χωρίσει, μάλλον αυτό έγινε από διάφορες παρεξηγήσεις, δεδομένου ότι ισχύουν μεταξύ σας και τα συναισθήματα και η θέληση να τα ξαναβρείτε. Αυτό θα συμβεί μέσα στον μήνα. Θα έρθετε κοντά με μία τρυφερή διάθεση! Προσέξτε στο εξής να μην θεωρείτε τόσο δεδομένη την χημεία σας, ώστε… να τεμπελιάζετε να διατηρήσετε την σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε ίσως την ιδανική γνωριμία με μία γυναίκα ή με έναν άντρα αντίστοιχα, που θα εμφανιστεί αναπάντεχα στην ζωή σας! Το βασικό αβαντάζ αυτής της γνωριμίας θα είναι η καλή χημεία που θα έχετε με το άτομο που θα γνωρίσετε, τόσο σε ερωτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αφήστε αυτήν την γνωριμία να εξελίσσετε με τον ρυθμό της, ενώ ταυτόχρονα καλό θα είναι να μην αφήσετε να… αφομοιώσει τις προσωπικότητές σας!

Στην εργασία σας θα υπάρξει κινητικότητα και άνοδος. Ίσως στον χώρο της δουλειά σας να γίνουν ορισμένες εποικοδομητικές αλλαγές! Εάν σας αγγίξουν θα είναι για καλό! Κάποιοι υπεύθυνοι μάλλον φροντίζουν για την αναβάθμιση και την βελτίωση της οργάνωσης του χώρου σας! Οι αμοιβές σας διαφαίνονται καλές και συχνές!

Αν ψάχνετε για καινούργια εργασία, το πιθανότερο είναι να σας βοηθήσει να βρείτε μία, ένας άνθρωπος με δύναμη μέσα από τον κύκλο σας. Διαφαίνεται να εισέρχεστε σε έναν επαγγελματικό χώρο με καλό περιβάλλον και δίκαιες αμοιβές. Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείτε σε χώρο δουλειάς, όπου ο εργοδότης θα είναι ενθουσιασμένος από τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και την συμπεριφορά σας!

    Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ].

Θα βρεθείτε σε μήνα καλής συνεργασίας. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας θα είναι στα καλύτερά τους. Η ψυχολογία σας θα ανέβει μέσα από μικρότερες ή μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η καλή συνεννόηση θα αντικαταστήσει την προηγούμενη τάση για παρεξηγήσεις. Αυτό θα είναι άλλη μία απόδειξη πως ο δεσμός ή ο γάμος σας είναι δυνατός. Θα νιώσετε τόσο εσείς όσο και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας δικαιωμένοι για την υπομονή σας. Θα μιλήσετε για μελλοντικά σχέδια. Αν είστε ανύπαντρο ζευγάρι, θα συζητήσετε για τον μελλοντικό σας γάμο!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και αποφασίσατε ότι θέλετε την επανασύνδεση, μπορείτε να την περιμένετε! Ο ή η πρώην σας θα κινηθεί δυναμικά!  Ίσως να έχει λίγο παραπάνω το χάρισμα της οργανωτικότητας από εσάς! Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε το αβαντάζ να ανταποκριθείτε σε ένα ειλικρινές κάλεσμα! Κατόπιν φροντίστε να είστε μεταξύ σας περισσότερο… μεγαλόψυχοι-ες σε κάθε τομέα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας φλερτάρει ξεκάθαρα! Εάν δείξετε ενθουσιασμό, το άλλο άτομο θα σας μιλήσει αποκαλυπτικά. Θα υπάρξει καλή χημεία. Φροντίστε να μην μείνετε πίσω στις πρωτοβουλίες, αφήνοντας μόνο στον-στην άλλον-η την δυναμική της αποφασιστικότητας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει καλό περιβάλλον συνεννόησης και συνεργασίας. Η ίδια η δουλειά σας θα είναι στα καλύτερά της. Τα χρηματικά σας κέρδη ή ο μισθός σας θα είναι ανεβασμένα και θα τα λαμβάνετε τακτικά. Καλό θα είναι μέσα σας να κρατάτε την ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη σας για την δουλειά σας και στην  ευχαρίστησή σας για περισσότερα κέρδη. Μην… γέρνετε μόνο προς το ένα ή προς το άλλο.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, θα βρείτε μία με την διαμεσολάβηση δικού σας ανθρώπου ή μίας ολόκληρης παρέας, που σας θεωρεί άτομο ικανό και θέλει να σας βοηθήσει. Είναι πιθανόν να εργαστείτε σε χώρο στον οποίο θα σας προτείνει ένας-μία παλιός-α σας συνάδελφος με τον-την οποίο-α έχετε κρατήσει επαφές! Θα ξεκινήσετε να εργάζεστε με τις καλύτερες συνθήκες!  Οι άλλοι θα έχουν προσδοκίες από εσάς!

 Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ].

Ο μήνας θα σας φέρει δυναμικές εξελίξεις. Για ορισμένα πράγματα θα νιώσετε υπερήφανοι-ες με τον εαυτό σας! Κυρίως για την διαχείριση που θα κάνετε σε περίπλοκες καταστάσεις!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα νιώσετε ότι η προσπάθειά σας να ενθαρρύνετε τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, σε θέματα που τον-την απασχολούν, δεν πιάνει τόπο! Αφήστε λοιπόν την προσπάθεια στην άκρη και απλώς περιμένετε! Πολλές φορές η καλύτερη βοήθεια είναι η σιωπηλή συμπαράσταση! Σε κάθε περίπτωση το ταίρι σας θα εκτιμήσει την διακριτικότητα και την υπομονή σας. Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα στο εδώ και τώρα!

Εάν έχετε χωρίσει, αλλά θέλετε να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία στην σχέση σας, η ιδανική στάση θα είναι η… αναμονή! Με αυτόν τον τρόπο θα δεχτείτε μία πρόσκληση-πρόκληση από το πρώην ταίρι σας προς το τέλος του μήνα. Ξεχάστε κάθε πράγμα που σας εκνευρίζει και ανταποκριθείτε θετικά. Εκτός εάν είχατε αντιμετωπίσει ακραία προβλήματα στην σχέση, οπότε εκεί θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιο σοβαρά, εάν θα πρέπει ή όχι να δώσετε ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μπορεί να γοητευτείτε από μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που κατά βάση σας… εκνευρίζει! Εάν αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς σας χαρακτήρες, δεν θα είναι αξεπέραστο πρόβλημα. Εάν όμως οφείλεται σε εκ διαμέτρου διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ζυγίστε τις καταστάσεις κι αναλόγως προχωρήστε ή… βάλτε φρένο. Ο-η άλλος-η θα σας διεκδικήσει!

Στην δουλειά σας θα έχετε πρόοδο και άνοδο! Μπορεί να σας εκνευρίσει, ωστόσο, η συμπεριφορά κάποιου προσώπου εκεί. Καλύτερα αποφύγετε όσο γίνετε οποιαδήποτε εμπλοκή κι ασχοληθείτε με το έργο σας. Εάν όμως δεν γίνετε διαφορετικά, τότε με διακριτικότητα βάλτε τα όριά σας. Οι αμοιβές σας, από την άλλη, διαφαίνονται γενναιόδωρες!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μια κατόπιν κατάθεσης του βιογραφικού σας. Αυτό ενδέχεται να έχει γίνει από πιο πριν και τώρα να δεχτείτε την απάντηση. Εναλλακτικά, θα περάσετε από συνέντευξη ή επιλογή, προκειμένου να κατακτήσει μία θέση που σας ενδιαφέρει. Διαφαίνεται να τα καταφέρνετε! Καλού-κακού δώστε έμφαση και στο κομμάτι της καλής σας επικοινωνίας με τους άλλους!

 Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ].

Θα δεχτείτε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε. Μερικοί-ες μπορεί να νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι-ες, επειδή θα χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες, που ενδεχομένως σας κουράζουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις όποιες «συμφωνίες» με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν αυθόρμητα, ακόμη κι αν δεν είναι όπως τα θέλετε. Παρακάτω η κατάσταση θα γίνει πιο ευχάριστη.  Αν κάτι σας ενοχλεί, εσάς ή τον-την άλλον-η, και δεν διορθώνεται, σκεφτείτε την περίπτωση τις απομάκρυνσης. Έστω και προσωρινά, για να ηρεμήσετε κι οι δύο σας.

Εάν έχετε χωρίσει, η λύση για την επανασύνδεση είναι… μονόδρομος! Θα χρειαστεί να ιεραρχήσετε την σχέση σας. Θα πρέπει ο-η ένας-μία από τους δύο σας να ηγηθεί και η-ο άλλη-ος να ακολουθήσει. Διαφορετικά διαφαίνεται μία συνεχής ανταγωνιστική σχέση του ποιος ή ποια θα έχει το επάνω χέρι! Ή εναλλακτικά του ποιος ή ποια θα σταματήσει να καταπιέζει την άλλην ή τον άλλον! Τελικά ίσως να πετύχει μία ευκαιρία επαναπροσέγγισης που θα σας δοθεί μέσα στον μήνα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε καινούργια γνωριμία, με γυναίκα ή με άντρα αντίστοιχα, που μπορεί να τύχετε μαζί της-του και κάποιου άλλου είδους σχέση, όπως επαγγελματική, κοινού ενδιαφέροντος κτλ. Αυτό θα έχει το καλό στοιχείο ότι θα… μιλάτε την ίδια γλώσσα! Ωστόσο προσέξτε να μην έρθετε σε σύγκρουση και σε ρήξη εξαιτίας κάποιας ανταγωνιστικής διάθεσης, που μπορεί να σας προκύψει.

Στην εργασία σας μπορεί να χρειαστεί να μπείτε στον ρόλο του μαθητή, εξαιτίας ενός ανωτέρου σας, που θα συμπεριφέρεται σαν δάσκαλος! Καλό θα είναι να μην δυσανασχετήσετε. Ίσως αυτήν την στάση να την κρατάει απέναντι και σε άλλους! Κατά βάθος πιστεύει σε εσάς κι αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία! Οι αμοιβές σας θα είναι σταθερές και επαυξημένες!

Όσοι-ες αναζητάτε νέα εργασία θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο με τάξη και οργάνωση. Τούτο μπορεί να σας φανεί κάπως περιοριστικό για την δική σας ενέργεια. Εάν όμως κάνετε υπομονή, αργότερα θα μπορέσετε να εκφραστείτε περισσότερο. Το καλό θα είναι ότι θα αμείβεστε με την ίδια τάξη που θα σας ζητηθεί να εργάζεστε!

    Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ].

Οι λέξεις σχέση και συνεργασία θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας αυτόν το μήνα! Δεν θα παλεύετε πλέον μόνοι-ες, όσοι-ες αντιμετωπίσατε πριν κάτι τέτοιο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, σας ξημερώνει ένας καλός μήνας συνεννόησης, ερωτισμού, συντροφικότητας, επιτυχίας των κοινών στόχων κτλ. Κυριολεκτικά μπαίνει η άνοιξη στην σχέση σας, όπως και στην ημερολογιακή πραγματικότητα! Τα ανύπαντρα ζευγάρι θα μιλήσετε για την επισημοποίηση του δεσμού σας!

Οι χωρισμένοι-ες θα βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση της επανασύνδεσης! Η σχέση σας κατά βάση δεν ήταν κακή. Μάλλον ο χωρισμός προήλθε από την έλλειψη υπομονής και επιμονής στις αυτονόητες δυσκολίες, που έχουν τελικά όλες οι σχέσεις! Διαφαίνεται να δίνετε και οι δύο σας μία ειλικρινή ευκαιρία. Αυτή θα έχει επιτυχία, εάν έχετε μάθει να μην τα… παρατάτε με το παραμικρό πρόβλημα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε μπροστά σε ένα… ρομαντικό δίλημμα! Να ερωτευτείτε με ένα άλλο άτομο; Ή να μείνετε μόνοι-ες για να ερωτευτείτε με τον… εαυτό σας! Ωστόσο μάλλον θα προκύψει ο συνδυασμός αυτών των δύο! Δηλαδή η γνωριμία με ένα άτομο που θα το ερωτευτείτε, κι εκείνο εσάς, και που ταυτόχρονα θα σας κάνει να νιώθετε ερωτευμένοι-ες και με τον εαυτό σας! Τούτο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σας… οδηγήσει στο να γίνετε Νάρκισσοι!

Στην εργασία σας η καινούργια παρουσία ενός ατόμου σε καίρια θέση, ενδέχεται να ανατρέψει πολλές αστάθειες της δουλειάς σας. Δείξτε καλή πρόθεση να συνεργαστείτε με το άτομο αυτό, ώστε να συμβάλλετε και στην άνοδο της εργασίας σας, αλλά και να υποστηρίξετε την δική σας θέση. Οι αμοιβές σας θα βελτιωθούν αισθητά και θα είναι τακτικές.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία με καλές αμοιβές και περιβάλλον που θα σας δεχτεί ευχάριστα. Ενδεχομένως να έχουν προσδοκίες από  εσάς, κυρίως εάν κάποιος διαμεσολαβητής έχει πει για εσάς τα καλύτερα λόγια! Δείξτε συνέπεια και εργατικότητα, χωρίς ωστόσο να πέσετε στο επίπεδο της… υποτακτικότητας!

  Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ].

Θα διανύσετε έναν σημαντικό μήνα. Ίσως να βρεθεί στον δρόμο σας ένας άνθρωπος που θα αλλάξει ορισμένα δεδομένα σας προς το καλύτερο. Μπορεί να σας ανανεώσει σε σημεία που νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο-η ένας-μία θα εμπνεύσει την-τον άλλην-ον για δημιουργικά πράγματα, ή γενικότερα για μία ανανεωμένη διάθεση! Αυτό θα δώσει νέο αέρα στον δεσμό ή στον γάμο σας! Φροντίστε ωστόσο να μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμα αμφιβολίες και ανασφάλειες.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε και πάλι με τον ή την πρώην σας, δεν θα ήταν λάθος να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Εφόσον το πρώην ταίρι σας φαίνεται να θέλει, αλλά να διστάζει να πάρει πρωτοβουλία. Δείξτε ενθουσιασμό και καλή διάθεση, χωρίς να παραβλέπετε αυτά που σας λέει ο-η άλλος-η. Θα χρειαστεί κι από τους δύο σας καλή θέληση για την επιτυχία της επανασύνδεσης. Αποφύγετε και ο ένας και ο άλλος να περιοριστείτε σε επιφανειακές και πρόσκαιρες αλλαγές.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γοητεύσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος μπορεί να σας κρύψει το ενδιαφέρον που έχει για εσάς. Έτσι, θα καταλάβετε κάποια πράγματα από τα υπονοούμενα και τα συμφραζόμενα. Τούτη η κατάσταση ίσως να σας βάλει κι εσάς στην διαδικασία να θελήσετε να αποκωδικοποιήσετε κάποια σημάδια!  Παίζοντας μεταξύ σας… κρυφτό, θα φτάσετε προς το τέλος του μήνα να διεκδικείτε πιο φανερά ο ένας τον άλλον.

Στην δουλειά σας θα έχετε καλή συνεργασία και αμοιβαία έμπνευση με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, ή με έναν από αυτούς. Η ίδια η εργασία σας θα κινείται δυναμικά. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να εκφράζεται, χωρίς να χάνετε ταυτόχρονα το επαγγελματικό σας στυλ!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία που θα σας καλύψει αρχικά στο θέμα της ανάγκης σας για έκφραση! Ακόμη περισσότερο αν πρόκειται για μία καλλιτεχνική δουλειά. Ταυτόχρονα, διαφαίνονται ικανοποιητικά τα χρηματικά δεδομένα που θα σας παρέχει. Διατηρήστε τις σχέσεις σας με τους άλλους σε καλό επίπεδο. Μην δείχνετε ότι τα ξέρετε όλα, ακόμη κι αν αυτό ισχύει!

   Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ].

Θα αντιμετωπίσετε διλήμματα, όμως η τελική επιλογή θα είναι δική σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με ποια κριτήρια θα αξιολογήσετε τους άλλους ανθρώπους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να προκύψει μία διαφωνία για την διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων. Θα μπείτε στην διαδικασία τόσο εσείς όσο και ο-η άλλος-η να διαπραγματευτείτε τις οικονομικές σας πεποιθήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Πέραν τούτου η σχέση μεταξύ σας θα είναι σταθερή, εκτός εάν ο-η ένας-μία αποφασίσει να τραβήξει την διαφωνία που προειπώθηκε στα άκρα!

Αν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν ο λόγος να μην ήταν συναισθηματικός αλλά… οικονομικός! Αυτό σημαίνει ότι η διαφορετική αντίληψη του καθενός σας για την διαχείριση των οικονομικών δεν κατάφερε να λυθεί, ώστε να παραμείνετε ήρεμοι! Εάν πιστεύετε τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η, ότι τούτο το θέμα θα μπορούσε να βρει την άκρη του, δώστε μία ακόμη ευκαιρία στην σχέση σας. Η τύχη σύντομα θα σας ξαναφέρει κοντά!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με την-τον οποία-ο θα υπάρξουν εξίσου ομοιότητες όσο και διαφορές στις αντιλήψεις σας. Η εξέλιξη θα είναι καλή, μόνο εάν οι διαφορές δεν αφορούν σε βασικά ζητήματα, που ο-η καθένας-μία σας δεν θα μπορούσε να παραβλέψει. Παρόλα αυτά θα γίνει μία φιλότιμη προσπάθεια κι από τους δύο σας να παραμείνετε μαζί!

Στην εργασία σας θα συζητηθεί ένα θέμα σχετικά με τις πληρωμές, εάν αυτές είχαν κάποια καθυστέρηση. Το θέμα αυτό ενδέχεται να λυθεί, ακόμη και με την αλλαγή θέσης  κάποιου ατόμου που μπορεί να προκαλούσε το πρόβλημα! Κατά τ’ άλλα η δουλειά σας θα κινηθεί σε καλό επίπεδο.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία ενδέχεται να βρεθείτε στο δίλημμα ανάμεσα σε μία δουλειά που θα σας αρέσει πολύ, αλλά με μέτρια οικονομικά, και σε μία που δεν θα σας συγκινεί αρκετά, αλλά με εξαιρετικά οικονομικά. Ζυγίστε καλά τα δεδομένα και πάρτε την απόφαση που ταιριάζει περισσότερο στις πεποιθήσεις και στις προτεραιότητες σας.

 Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ].

Θα κινηθείτε ανάμεσα στον ρομαντισμό, την ειλικρίνεια και την αλληλεγγύη! Μερικές στιγμές μπορεί να σας προκύψουν χαριτωμένες εντάσεις με άτομο ή άτομα που έχετε οικειότητα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα καβγαδάκια ενδέχεται να δώσουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς να υπάρχει από κάτω  πραγματική ένταση. Ωστόσο καλό θα είναι να μη το… πάρετε σχοινί-κορδόνι να καυγαδίζετε συνέχεια, έστω και για εφέ! Σε αρκετά ζευγάρια διαφαίνεται μία εναλλαγή από τον ρομαντισμό στην διαφωνία και το αντίστροφο. Ενδεχομένως αυτό να δείχνει ότι η σχέση σας χρειάζεται ένα επαναπροσδιορισμό και κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, η αρχή για κάτι τέτοιο θα γίνει! Ίσως να διαπιστώσετε ότι εσείς, ή ο-η άλλος-η, ή και οι δύο σας, είστε κάπως… μουδιασμένοι μετά τον χωρισμό σας. Κι ότι χρειάζεστε χρόνο για να ξαναζωντανέψετε! Αυτό δεν θα είναι απαραίτητα λάθος και μην το ερμηνεύσετε ως απροθυμία. Κινηθείτε στην αρχή περισσότερο σε ρομαντικό επίπεδο μεταξύ σας, κι αφήστε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, ίσως σε ένα κοντινό σας περιβάλλον γνωστών. Με το άτομο που θα γνωρίσετε ενδέχεται να σας ενώνει κάποια κοινή κουλτούρα, ή ένας παρόμοιος τρόπος σκέψης. Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτήν την αρμονική συγκυρία, ίσως να υπάρξουν και ανεπαίσθητες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Γι αυτό μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα, ούτε να μιλάτε επικριτικά.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε σε ένα κλίμα καλής συνεργασίας με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας! Θα νιώθετε ασφάλεια και αλληλεγγύη. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι καλά και τακτικά. Η δουλειά σας θα ανεβαίνει και θα προκόβει!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, ένα δικό σας άτομο, που θέλει να σας βοηθήσει, θα σας προτείνει μία επαγγελματική πόρτα ταιριαστή με την προϋπηρεσία ή τις γνώσεις σας. Δεν θα είναι λάθος να εμπιστευτείτε την κρίση του και να δοκιμάσετε. Αν γίνει αυτό, θα θελήσετε να παραμείνετε εκεί! Θα έχετε καλές αμοιβές!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022

In category Ταρώ

                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα! Καλή χρονιά! Το νέο έτος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!