Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου


Την ανεξαρτησία και τα οράματα μας ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε, με κάθε τρόπο, σπάζοντας τους κανόνες και τα πρέπει. Σε αυτή την μετάβαση θα μας οδηγήσει ο πλανήτης της δράσης Άρης.

Ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 06/03 και συγκεκριμένα στις 08:23 π.μ. όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/04 στις 06: 04 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου, η δράση μας θα είναι αποκομμένη από το συναίσθημα και με οδηγό την ψυχρή λογική θα κυνηγήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Από την άλλη πλευρά, θα κινητοποιηθούμε με δυναμικό τρόπο για θέματα που απασχολούν πολύ έντονα το κοινωνικό σύνολο και θα δραστηριοποιηθούμε σε ομάδες, ενώ θα εκφράσουμε με κάθε τρόπο την επιθυμίας μας για ανεξαρτησία. Η αγάπη μας για την ελευθερία, μπορεί να είναι η αφορμή για να ανέβουν κάποιες στιγμές οι τόνοι στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ αρκετοί θα καταφέρουν να σπάσουν τους δεσμούς, ξαφνικά με ότι τους κρατάει πίσω. Βέβαια θα υπάρξουν και στιγμές που θα χρειαστεί να πάρουμε σκληρές αποφάσεις ή να δείξουμε το σκληρό μας πρόσωπο σε όσους προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στο δρόμο μας.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε  θέματα που αφορούν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Ευνοημένοι και ιδιαίτερα δραστήριοι  από την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί) όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) τα οποία θα προωθήσουν με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τα σχέδια τους ενώ θα έχουν και ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι πολύ  πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόο οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 06/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη (00ο 01’), θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 22/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (12ο 26’), είναι πιθανό να παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές και ακραίες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα .
  • Στις 05/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο (22ο 24’), θα πιέσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να είναι προσεχτικοί, μετρημένοι και να δείξουν σοβαρότητα.
  • Στις 08/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (25ο 11’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και να υπερασπιστούν με θέρμη τις απόψεις τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Σε κοινωνικές δράσεις είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε δυναμικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, ενώ από την άλλη πλευρά, θα αναπτύξετε με ιδιαίτερο δυναμισμό τα μελλοντικά σας σχέδια στον φιλικό σας κύκλο και θα βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ενώ αρκετοί από εσάς θα παρασυρθείτε και σε ερωτικές περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους και τα όνειρα σας με στρατηγική, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση καθαρά από συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μέλλον σας με αισιοδοξία ατενίζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόο, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, και να βρείτε έξυπνους τρόπους για έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια τολμηρή οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό με ψυχραιμία να αποφασίσετε την λήξη μιας συνεργασίας. Από την άλλη πλευρά αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ευθύνες στην δουλειά σας και αρκετό άγχος θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας οι οποίες θα περιορίσουν αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ από εσάς θα απαιτηθεί να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Τον κρυμμένο σας δυναμισμό θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με ανατρεπτικούς τρόπους και ενθουσιασμό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν το πάθος στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετά έξοδα για το ακίνητο σας.  Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα δείτε με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις σας με τους οικείους, και κρατήσετε τις αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει την ζωή σας σε νέους πιο έντονους ρυθμούς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε πολλές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, αλλά και πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι να μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας σε προκλητικές συμπεριφορές, γιατί θα έχετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, και να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί, έως καταπιεστικοί με τους αγαπημένους σας, και στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή τους είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, και θα δείξετε σε όλους ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν την κατάσταση που υπάρχει στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους με την ευφυΐα και το φλεγματικό τους χιούμορ.

ΙΧΘΥΣ

Σε παρασκηνιακές δράσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες τις οποίες θα κρατήσετε κρυφές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!